Προς το περιεχόμενο

iOS 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παρατηρησει καποιος προβλημα σε iphone 11 pro με την slow motion επιλογη της καμερας;Οταν την βαζω η καμερα φλασαρει σα να αναβοσβηνεις ενα φως για να σας δωσω να καταλαβετε, ενω με αλλες επιλογες της καμερας δεν υπαρχει θεμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tasos234 είπε

Εχει παρατηρησει καποιος προβλημα σε iphone 11 pro με την slow motion επιλογη της καμερας;Οταν την βαζω η καμερα φλασαρει σα να αναβοσβηνεις ενα φως για να σας δωσω να καταλαβετε, ενω με αλλες επιλογες της καμερας δεν υπαρχει θεμα.

Σε μενα δεν το κανει. Με 13.1.2 ειμαι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Σε μενα δεν το κανει. Με 13.1.2 ειμαι.

και γω ειμαι με 13.1.2,αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε το με χαμηλο φωτισμο να δεις.Γιατι και μενα με καλο φωτισμο δουλευει τελεια.Με χαμηλο φωτισμο κανει αυτο που ειπα πριν.

Δημοσ.
2 hours ago, tasos234 said:

και γω ειμαι με 13.1.2,αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε το με χαμηλο φωτισμο να δεις.Γιατι και μενα με καλο φωτισμο δουλευει τελεια.Με χαμηλο φωτισμο κανει αυτο που ειπα πριν.

Είναι φυσιολογικό αυτό που παρατηρείς 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tasos234 είπε

Τι ειδους φωτισμο εχεις στο χωρο ;;;

Παιζει  να σου δημιουργει το προβλημα καποια λαμπα.....

Το εχεις δοκιμασει  σε εξωτερικο χωρο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, aenaos15 είπε

Τι ειδους φωτισμο εχεις στο χωρο ;;;

Παιζει  να σου δημιουργει το προβλημα καποια λαμπα.....

Το εχεις δοκιμασει  σε εξωτερικο χωρο;;

σε εξωτερικο χωρο δουλευει αψογα,μεσα στο σπιτι εχω λαμπες led ισως φταιει αυτο.Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα με την καμερα αλλα κατι παιζει με τον φωτισμο απο τα πολυφωτα του σπιτιου και δημιουργειται αυτο το φαινομενο

Επεξ/σία από tasos234
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο αναβάθμιση σε 13.1.2 ειναι άδειο το iTunes! Εχει να κανει που εκανα φορματ τον ssd του Mojave λόγω αναβάθμισης; Μολις μπω iTunes παει να κανει συγχρονισμό ομως εξαφανίζεται στο δευτερόλεπτο. Και δεν μπορω να ακουσω τις λίστες, ειναι άδειο, εκτος την μουσικη που εκανα down ως offline στο iCloud. Συνάντησε κανεις ιδιο προβλημα;

Εχω σταματήσει συνδρομή, αυτο θα είναι.

Επεξ/σία από qrstuv
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 25/09/2019 at 14:16, icsd08063 said:

Έχει δοκιμάσει κανείς σε iPhone X? Πως πάει σε σύγκριση με iOS 12.4.1?

το έβαλα από την πρώτη μέρα στο χ μου, δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα και νομίζω οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, KoreanW είπε

13.1.3

Ηρθε και  το πρωτο κολλημα του ios , κατα την εγκατασταση του 13.1.3 . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...