Jiakometi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Το ξανά κοίταξα μόλις τώρα και όλα φαίνονται συνγχρονισμένα οκ
alexakos89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 το 13 δεν ήταν καλή έκδοση. σε 4 μέρες βγαίνει η νέα.Απορω γιατί την έβγαλαν. Αρκετοί είχαν θέμα με τα tabs δεν συγχρονιζοντουσαν. Τα εβαζες οπως ηθελες και αλλαζαν παλι. η σου πετουσε μηνυμα οτι δεν μπορεις. Στην 13.1 όλα είναι τέλεια !
Dimitris391 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχω εγκατάσταση την επίσημη έκδοση ios13 και η ένδειξη μπαταρίας τα έχει παίξει (iPhone se)
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εχει αρκετα bugs η εκδοση του Ios13,γιαυτο και ηδη ετοιμαζεται να κυκλοφορησει συντομα η εκδοση Ios 13.1.
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 12 minutes ago, Dimitris391 said: Καλησπέρα έχω εγκατάσταση την επίσημη έκδοση ios13 και η ένδειξη μπαταρίας τα έχει παίξει (iPhone se) Τι πρόβλημα έχει;
Dimitris391 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τι πρόβλημα έχει; Κατεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας αρκετά γρήγορα και μετά μένει στο 2% η 9% και κρατάει για κάποιο διάστημα και μετά κλίνει 🤯 1
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, Dimitris391 said: Κατεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας αρκετά γρήγορα και μετά μένει στο 2% η 9% και κρατάει για κάποιο διάστημα και μετά κλίνει 🤯 Είσαι σίγουρος ότι τα έχει παίξει η ένδειξη και όχι η μπαταρία; Το Battery Health τι λέει;
Dimitris391 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Είσαι σίγουρος ότι τα έχει παίξει η ένδειξη και όχι η μπαταρία; Το Battery Health τι λέει; Η μπαταρία είναι για σέρβις αλλά μετά την αναβάθμιση τα έπαιξε τελείως
manoskap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Η ιδια η αναβάθμιση χρησιμοποιεί τρελλους πορους συστήματος, δεν είναι τυχαίο πως αμέσως μετά τα κινητά καινε. Ίσως ήταν το κερασάκι στη τούρτα για την ήδη κατεστραμμένη σου μπαταρια.
KoreanW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρα πολλά bugs το iOS13 . . Μόλις βαρέθηκα να κάνω επανεκκινήσεις το κινητό, γιατί κολλούσε κάθε φορά που προσπαθούσα να αναδιατάξω τις εφαρμογές, οι κινήσεις των γραφικών κατά την κύλιση των widget δεν έχουν μια σταθερότητα κλπ κλπ. Μέχρι που κάποια στιγμή πέταξε και μια μπάρα user interface με κουμπιά (undo, paste κλπ) στην αρχική οθόνη , που δεν έχω ξαναδεί. Ό,τι να ΄ναι. Η υπόθεση που κάνω είναι ότι διέθεσαν τη 13.0 επειδή ήθελαν να τιμήσουν το χρονοδιάγραμμα αλλά δεν είχαν και πλήρως έτοιμη τη 13.1. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από KoreanW
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στο X δεν έχω ιδιαίτερα θέματα με το 13. Έχει θεματάκια προφανώς αλλά όχι κάτι που να έχει επηρεάσει το τηλέφωνο μέχρι τώρα ή να χρειαστεί να κάνω restart κλπ. Αυριο κυκλοφορεί η 13.1 1
Hk2004gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, billdanos είπε Στο X δεν έχω ιδιαίτερα θέματα με το 13. Έχει θεματάκια προφανώς αλλά όχι κάτι που να έχει επηρεάσει το τηλέφωνο μέχρι τώρα ή να χρειαστεί να κάνω restart κλπ. Αυριο κυκλοφορεί η 13.1 Εμένα λειτουργεί άψογα αλλά έχω μια παρατήρηση. Το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι η νέα λειτουργία της μεταφοράς του κέρσορα σε ένα κείμενο διότι δεν είναι ορατό που τον μετακινείς για να κάνεις μια διόρθωση πχ. Μέ την προηγούμενη έκδοση κατά την μεταφορά εμφανιζόταν αυτόματα και ένας μεγενθυτικός φακός γι αυτό το λόγο. Κατά τα άλλα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα άλλο στην ίδια συσκευή.
k_w_t Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Και σε μενα με iPhone SE δουλευει μια χαρα. Μονο που με ζαλισε λιγο στην αρχη για να φτιαξω το Apple Pay.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Προσοχή με τις κάρτες.... https://9to5mac.com/2019/09/23/ios-13-potential-payment-method-security-flaw/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα