alexakos89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Downloading...... 43 min remaining......... Μη έχοντας βάλει τις beta εκδόσεις είμαι λίγο ανυπόμονος να το δω. !! Θα σου άρεσει. Γρήγορο και το auto dark mode πολυ καλο. Το εχω απο την 1η beta . ουτε θυμαμαι τι διαφορες εχει με το iOS 12. 24 Σεπτέμβρη βγαίνει το 13.1 https://9to5mac.com/2019/09/19/ios-13-top-new-features-iphone-video/ https://9to5mac.com/2019/09/19/top-watchos-6-features/ 1
Jiakometi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Κατέβηκε.. Το ψάχνω να δω τι γίνεται ..._ Στο iPad βγήκαν 39 updates από apps..... Τρέχουν όλοι απόψε να προλάβουν την αλλαγή σε iPad OS...lol.....
FORIS78 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 το περνάω και γω σε κάνα μισαωράκι σε 6s plus 128gb ελπιζω να μην σέρνεται😄
Jiakometi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Το MacOS πότε βγαίνει παιδιά; Σύμφωνα με αυτό τον Οκτώβριο.... Προσοχή όμως γιατί όλα τα 32 bit Αpps δεν θα δουλεύουν πλέον. Πάμε καθολικά στα 64 .... Οπότε βεβαιώσου για όλα τα Apps που χρησιμοποιείς πριν αναβαθμίσεις. Εγώ για πρώτη φορά θα περιμένω μέχρι να λύσω κάποια θέματα με το Aperture, το οποίο μας τελειώνει και με είχε βολέψει πολύ.
thodoris20s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Σύμφωνα με αυτό τον Οκτώβριο.... Προσοχή όμως γιατί όλα τα 32 bit Αpps δεν θα δουλεύουν πλέον. Πάμε καθολικά στα 64 .... Οπότε βεβαιώσου για όλα τα Apps που χρησιμοποιείς πριν αναβαθμίσεις. Εγώ για πρώτη φορά θα περιμένω μέχρι να λύσω κάποια θέματα με το Aperture, το οποίο μας τελειώνει και με είχε βολέψει πολύ. Σε ευχαριστώ!
KoreanW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω εδώ και ένα δίωρο+ που το έβαλα να κάνει λήψη, μετά την επανεκκίνηση φόρτωσε τη μπάρα και το λογότυπο της Apple και τώρα πόση ώρα έχει μείνει στο τελείωμα της μπάρας να έχει κολλήσει; διαβάζω που έχετε ολοκληρώσει το update δηλαδή και δεν ξέρω αν πρέπει να λάβω δραστικές αποφάσεις
thodoris20s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα μου πετάει error στο downloading μέσω iTunes. Κατεβάζει λίγη ώρα και μετά βγάζει σφάλμα για το δίκτυο κλπ.
KoreanW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Θα το αφήσω ως το πρωί, έτσι κι αλλιώς στην πρίζα είναι τώρα, στο 100% της μπαταρίας ήταν, αν δε στρώσει το πρωί, εγώ δε θα έχω τηλέφωνο αύριο και θα ασχοληθώ δραστικά όταν μπορέσω
Jiakometi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, KoreanW είπε Έχω εδώ και ένα δίωρο+ που το έβαλα να κάνει λήψη, μετά την επανεκκίνηση φόρτωσε τη μπάρα και το λογότυπο της Apple και τώρα πόση ώρα έχει μείνει στο τελείωμα της μπάρας να έχει κολλήσει; διαβάζω που έχετε ολοκληρώσει το update δηλαδή και δεν ξέρω αν πρέπει να λάβω δραστικές αποφάσεις Λίγο υπομονή πρέπει να το κατεβάζει η μισή υφήλιος τώρα...... 12 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Εμένα μου πετάει error στο downloading μέσω iTunes. Κατεβάζει λίγη ώρα και μετά βγάζει σφάλμα για το δίκτυο κλπ. Δοκίμασε ακόμη μία φορά ή κάνε ένα soft reset πρώτα.....
KoreanW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Jiakometi said: Λίγο υπομονή πρέπει να το κατεβάζει η μισή υφήλιος τώρα...... το έχει κάνει λήψη υποτίθεται για αυτό και έκανε επανεκκίνηση και έφτασε στη μαύρη οθόνη με την μπάρα και το λογότυπο προχώρησε η μπάρα, έφτασε στο τέλος και κόλλησε εκεί πάνω από πόση ώρα το μόνο που νομίζω είναι σα να έγινε θερμή η απόχρωση του λευκού (μπορεί να κάνω και λάθος), αν είναι σημάδι ότι προχωράμε θα δείξει Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από KoreanW
Muscarius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Να κάνω μια ερώτηση; Έχω περασμένη την gm. είναι ακριβός η ίδια με αυτή που βγήκε σήμερα ή είναι καλό να κατεβάσω την σημερινή;
alexakos89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Muscarius είπε Να κάνω μια ερώτηση; Έχω περασμένη την gm. είναι ακριβός η ίδια με αυτή που βγήκε σήμερα ή είναι καλό να κατεβάσω την σημερινή; Ίδια είναι ναι.
KoreanW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά από 4-5 ώρες το κινητό ξεκόλλησε από την αναβάθμιση. Συμπεράσματα για το iOS 13: beta tester ακόμα
gRim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά την αναβάθμιση δεν μου συγχρονίζονται τα tabs στο safari με το mac μέσω icloud. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα