Προς το περιεχόμενο

iOS 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/6/2019 στις 12:10 ΠΜ, nikos_k1 είπε

Να ενημερώσω κι εγώ που έκανα την δοκιμή του ios 13 σε Iphone 7 ότι μετά από επανεκκίνηση δεν διάβαζε την κάρτα sim.
Συγκεκριμένα μετά την επανεκκίνηση εμφανίζει πάνω αριστερά Locked SIm αλλά δεν εμφανίζει ποτέ την επιλογή για να βάλω το Pin.
Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω την Sim αλλά το πρόβλημα παρέμενε και τελικά έκανα Downgrade σε ios 12.3.1.

Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να έχει αυτό το bug? Το αντιμετώπισε κανείς έστω και σε άλλο μοντέλο?

Επίσης να αναφέρω ότι ανέβαζε αρκετά υψηλή θερμοκρασία το κινητό, σε σημείο που έπρεπε να το αφήσω για λίγα λεπτά γιατί καιγόταν το χέρι μου.

Το ιδιο ακριβως εγινε κει σε εμενα. Γυρισα πισω στην 12

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά τη public beta 4 παρατήρησα ότι η μπαταρία του Watch s4 πέφτει πάρα πολύ γρήγορα χωρίς καθόλου χρήση. Κρατάει περίπου 12 ώρες ενώ πριν έβγαζε άνετα 1,5 μέρα.Του έκανα restore αλλά δεν έστρωσε. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα το Gboard ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν πακέτο. Είναι αστεία γρήγορο, έχει swipe και predictive και στα Ελληνικά, έχει πληκτρολόγηση σε 2 γλώσσες ταυτόχρονα χωρις να βλεπεις καν τον τριτο πληκτρολόγιο κατα την εναλλαγη και επίσης έχει μερικά ακόμα features όπως πράξεις όπως πληκτρολογείς, gifs etc. Κι όλα αυτά ενώ είναι εξίσου γρήγορο με το stock...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Γενικα το Gboard ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν πακέτο. Είναι αστεία γρήγορο, έχει swipe και predictive και στα Ελληνικά, έχει πληκτρολόγηση σε 2 γλώσσες ταυτόχρονα χωρις να βλεπεις καν τον τριτο πληκτρολόγιο κατα την εναλλαγη και επίσης έχει μερικά ακόμα features όπως πράξεις όπως πληκτρολογείς, gifs etc. Κι όλα αυτά ενώ είναι εξίσου γρήγορο με το stock...

Ωραίο το swipe και το prediction. Προτιμώ το αυτόματο σ/ς (αν και κάνει τη δουλειά με το correction/prediction) και κυρίως  τον τόνο και το move cursor με παρατεταμένο spacebar. Θα του δώσω μια ευκαιρία πάντως για 3-4 μέρες και βλέπουμε. 

Edit: Αν απενεργοποιήσεις το voice input, έχεις move cursor με παρατεταμένο spacebar αλλά μόνο οριζόντια. Επίσης, είναι όντως γρήγορο!

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, okourkoulos είπε

https://www.engadget...d/?guccounter=1

Εντύπωση μου κάνει πως κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό!!!

Υπήρχε μια σκηνή μέσα σε βίντεο από τη χθεσινή παρουσίαση, με έναν τύπο που πληκτρολογούσε με swipes!

Δημοσ.
1 minute ago, eliassgr said:

Υπήρχε μια σκηνή μέσα σε βίντεο από τη χθεσινή παρουσίαση, με έναν τύπο που πληκτρολογούσε με swipes!

Το Ios 13 έχει swipe, αν θυμάμαι καλά απ' το event του Ιουνίου. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

εχει ναι για τα αγγλικα προς το παρων.

Δημοσ.
4 minutes ago, alexakos89 said:

εχει ναι για τα αγγλικα προς το παρων.

Σωστά. Το Gboard πάντως, που γράφει Ελληνικά, η έλλειψη τόνου με ταλαιπωρεί προς το παρόν. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Σωστά. Το Gboard πάντως, που γράφει Ελληνικά, η έλλειψη τόνου με ταλαιπωρεί προς το παρόν. 

Ειχα gboard και το εβγαλα η αληθεια ειναι. οπως και swiftkey.

Να αντεξα και 3 ωρες στο καθενα.

Δημοσ.

Στην πλειοψηφία των λέξεων, με το spacebar "διορθώνει" την άτονη με την τονισμένη λέξη το gboard. Αν και είναι κάποια πιο σπάνια, τότε long-press

Μετά απο 4 μήνες στο gboard το stock της Apple μου φαινεται παρωχημένο. Και γράφω και καλύτερα, επειδή με ενδιαφέρει να γράφω γρήγορα, στης Apple που δεν είχε prediction έγραφα πολλές φορές κομμένες λέξεις. 

Δημοσ.

Μέχρι τώρα χρησιμοπούσα το Swype το αυθεντικό, που σταμάτησε, αλλά νομίζω πως το GBoard είναι λίιιιγο καλύτερο.

19 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Κι εγώ από κει το είδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...