Προς το περιεχόμενο

iOS 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον με την 3η αποπειρα εγινε η αναβαθμιση και στο iPad και τελικα την περασα και στο τηλεφωνο. Στο iPad δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα αρκετα για να δω τι παιζει ενω το κινητο το δουλεψα σημερα ολη τη μερα. 

Bugs που βρηκα: 

- Το Siri δεν κάνει κλησεις, "Hey Siri, call Tim Cook" και γυρναει στην οθονη κλειδωματος.

- Το 3rd party πληκτρολογιο που χρησιμοποιω κανει νερα. Αλλα τωρα έχω συνηθίσει με predictive και με χαλαει το stock. 

- Στην οθονη κλειδωματος πανω αριστερα δε μου εμφανιζει το δίκτυο οπως έκανε στο iOS 12. Τωρα δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ειναι bug ή ειναι εσκεμμένη αλλαγή...

- Η εφαρμογη Feedback δε λειτουργει :P

Δημοσ.

Να ενημερώσω κι εγώ που έκανα την δοκιμή του ios 13 σε Iphone 7 ότι μετά από επανεκκίνηση δεν διάβαζε την κάρτα sim.
Συγκεκριμένα μετά την επανεκκίνηση εμφανίζει πάνω αριστερά Locked SIm αλλά δεν εμφανίζει ποτέ την επιλογή για να βάλω το Pin.
Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω την Sim αλλά το πρόβλημα παρέμενε και τελικά έκανα Downgrade σε ios 12.3.1.

Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να έχει αυτό το bug? Το αντιμετώπισε κανείς έστω και σε άλλο μοντέλο?

Επίσης να αναφέρω ότι ανέβαζε αρκετά υψηλή θερμοκρασία το κινητό, σε σημείο που έπρεπε να το αφήσω για λίγα λεπτά γιατί καιγόταν το χέρι μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Siri σε εμένα κάνει κλήσεις κανόνικα. Θέμα με θερμοκρασία δεν έχω. 
Το φοράω στο κανονικό κινητό μου και κάνω μια χαρά τα παντα.  
Μερικές φορές κλείνει το messenger στην υπαγόρευση και δεν έχω Winbank. 
Όταν σου έρθει μαιλ και πατήσεις επάνω , αντί να σε πάει στο mail σε πάει στα εισερχομενα. 
αυτά μέχρι στιγμής. 

Apple Watch , AirPods , Apple Pay όλα μια χαρά. 
Το Face ID όντως πιο γρήγορο. Κάνει τον μισό χρόνο σε εφαρμογές και άνοιγμα. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Το Siri εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Ούτε η Winbank ωστόσο λειτούργησε το extrapin νωρίτερα οπότε μου αρκεί. Κι εγώ νομίζω πως το Face ID είναι πιο γρήγορο. Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχω θέματα με μπαταρία που πολλοί φοβόντουσαν...

Δημοσ.

Εμένα με το hey Siri πάντως λειτουργεί. 
Επισης , μπορώ να υπαγορεύω και να άκουω μουσική ταυτόχρονα επιτέλους. 
Κλεισε την τελείως και άνοιξε την πάλι. 
Μπαταρία νορμαλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(-) Όταν το κινητό είναι κλειδωμένο χάνω κλήσεις κι ειδοποιησεις ενώ δεν ειναι σε battery-saver ή κάτι τέτοιο. Συμβαίνει και σε άλλους;

(+). Ενημερώνονται οι εφαρμογες που είναι κατεβασμένες κι απο άλλο Apple ID χωρίς να ζητάει κωδικό όπως μέχρι το 12

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
10 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Ενημερώνονται οι εφαρμογες που είναι κατεβασμένες κι απο άλλο Apple ID χωρίς να ζητάει κωδικό όπως μέχρι το 12

!!!

Είναι λόγω Beta άραγε ή θα το αφήσουν έτσι; Εντύπωση μου κάνει. 

Δημοσ.

Βγήκε Public Beta 2. Μολις την εγκατεστησα οποτε δε ξερω πως θα ειναι, προς το παρον το μονο που μου τραβηξε την προσοχη ειναι τα "ξεπλυμενα" χρωματα στα unread bubbles στο Mail κλπ 

Δημοσ.

Εδώ dev beta 3 όλα καλά. Στα unread το μου που ξεχωρίζει είναι η κουκιδα.

δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κάτι. Δεν έχω βρει κάτι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν έχεις βρει ούτε ενα bug? 

οπως το λειτουργω οχι , δεν εχω βρει κατι. 

Εσυ εχεις εντοπισει κατι?

Δημοσ.

Ναι, έχω την Public beta 2 ομως. Συνεχίζει η Siri να έχει προβλήματα, άλλα αυτή τη φορά, παρότι την έσβησα και την ξανα-ενεργοποίησα. Third-party εφαρμογες δε λειτουργουν καλα. Το θέμα με τις χαμένες κλήσεις βελτιώθηκε αλλά δε λύθηκε. Τουλάχιστον φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα με τα third-party keyboards γιατί χρησιμοποιώ gboard. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ναι, έχω την Public beta 2 ομως. Συνεχίζει η Siri να έχει προβλήματα, άλλα αυτή τη φορά, παρότι την έσβησα και την ξανα-ενεργοποίησα. Third-party εφαρμογες δε λειτουργουν καλα. Το θέμα με τις χαμένες κλήσεις βελτιώθηκε αλλά δε λύθηκε. Τουλάχιστον φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα με τα third-party keyboards γιατί χρησιμοποιώ gboard. 

3rd party keyboard δεν δουλευω.Ποιες αλλες εφαρμογες δεν δουλευουν ?

FB , insta , viber , skype , skroutz , discord . google , news , authenticator , ebay και αλλα αρκετα ειναι μια χαρα.

Με τα airpods οτι εντολη της δωσω την κανει οπως την εκανε. Δεν εχει καποιο θεμα.

κλησεις , μουσικη , υπαγορευση.

EDIT: στην dev beta 2 , ειχα προβλημα με το swipe.

Επεξ/σία από alexakos89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...