alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην όμορφη παρέα ! Μολις έβαλα iOS 13 και όλες οι αλλαγές που έχουν κάνει είναι όμορφες. Δεν έχω βρει κάποιο bug μέχρι στιγμής. Αν το έχει βάλει κάνεις άλλος και θέλει να μοιραστεί τα bug , feel free. Πως σας φαίνεται εσάς ; EDIT : βρήκα ένα στις ρυθμίσεις στο iTunes και App Store. Λαγκαρει όταν μπαίνεις μέσα. 2ο όταν είσαι στον browser και πατάς τέλος να κλείσει το keyboard δεν κλείνει. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από alexakos89
taslikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Έχουμε λινκ για το προφίλ, από που το κατεβάζουμε;
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Επίσης κολλάει στις φωτογραφίες. Πρεπει να κλείσουν και να ξανά ανοίξουν. Αυτό με το πληκτρολόγιο μια το κάνει μια όχι. https://betaprofiles.com/ απο εδώ.
bahamut_zero Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Πολυ νωρις για να την περασεις γιατι και σταθερο να ναι το ios δεν εχει παρει update καμια εφαρμογη
alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Πολυ νωρις για να την περασεις γιατι και σταθερο να ναι το ios δεν εχει παρει update καμια εφαρμογη Από αυτές που χρησιμοποιώ είμαι εντάξει πάντως. 1
taslikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Την πέρασα και εγώ, τρομερή έκδοση. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα, είναι το 3D Touch στις εφαρμογές που αργεί 1 δευτερόλεπτο σε σχέση με το iOS 12. Πολύ γρήγορο γενικά. Απλά νιώθω ότι είναι ίδιο με το 12 πλην του dark mode.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 5 minutes ago, taslikos said: Την πέρασα και εγώ, τρομερή έκδοση. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα, είναι το 3D Touch στις εφαρμογές που αργεί 1 δευτερόλεπτο σε σχέση με το iOS 12. Πολύ γρήγορο γενικά. Απλά νιώθω ότι είναι ίδιο με το 12 πλην του dark mode. Έχεις δοκιμάσει κάτι απ' αυτά; Powerful Video Editing Sign in with Apple QuickPath Typing (Type by swiping) Reminders Text formatting tools in Mail A more advanced Files app Find My iPhone and Find My Friends are now combined Control Center: You can now select Wi‑Fi networks and Bluetooth accessories right from Control Center
taslikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Ναι όσα είναι διαθέσιμα τα δοκίμασα, και η άποψη μου είναι πως δεν είναι κάτι το συνταρακτικό. Δηλαδή δεν είναι όπως ένιωσα από iOS 6 στο 7. Όπως και να έχει μου αρέσει πολύ το dark mode, volume hud, control center με 3D Touch σε WiFi καθώς και το files app. Απλά όλα αυτά ήταν αναμενόμενα, δεν έχει κάπου το wow factor, που να με άφησε με ανοιχτό το στόμα. 1
alexakos89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 WinbAnk app δεν δουλευει, Messenger στην υπαγορευση κλεινει και τα υπολοιπα. Dark mode αναλογα την ωρα πολυ καλο. και το wifi - bluetooth επιλογες απο το control center/
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Βγήκε η public beta εχθές. Κατεβάζοντας το προφίλ από το beta program της Apple μπορείτε να βάλατε και εσείς το iOS 13. επίσης ένα χαρακτηριστικό που έβαλαν , είναι όταν ακούς μουσική και πας να υπαγορέψεις δεν σου κόβει τον ήχο από την μουσική. Ακούς και υπαγορεύεις
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Τωρα το περνάω στο iPad, που έχει και την τιμητική του εφέτο. Στο τηλέφωνο δε το δοκιμάζω ακόμα. Ελπίζω μόνο μην έχει κανα καταστροφικό bug όπως το προτελευταιο release του iOS 12 που πεταγε συνεχεια ενα μηνυμα στην οθονη ο,τι και να έκανες και κατέληξα να ψάχνω υπολογιστή εκτός σπιτιού για να επιστρεψω σε 11 γιατί το τηλέφωνο ήταν unusable Στις 23/6/2019 στις 9:26 ΜΜ, alexakos89 είπε Από αυτές που χρησιμοποιώ είμαι εντάξει πάντως. Σε τι συσκευη το δουλευεις;
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τωρα το περνάω στο iPad, που έχει και την τιμητική του εφέτο. Στο τηλέφωνο δε το δοκιμάζω ακόμα. Ελπίζω μόνο μην έχει κανα καταστροφικό bug όπως το προτελευταιο release του iOS 12 που πεταγε συνεχεια ενα μηνυμα στην οθονη ο,τι και να έκανες και κατέληξα να ψάχνω υπολογιστή εκτός σπιτιού για να επιστρεψω σε 11 γιατί το τηλέφωνο ήταν unusable Σε τι συσκευη το δουλευεις; iPhone Xs. το winbank της Πειραιώς δεν δουλεύει
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στην αρχή λέει 3ω οτι απομένουν, τελικα κατεβαίνει γύρω στα 40λ και μετά στο σταδιο "Verifying update" σκαλωνει και πεταει error...
atheatos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Στην αρχή λέει 3ω οτι απομένουν, τελικα κατεβαίνει γύρω στα 40λ και μετά στο σταδιο "Verifying update" σκαλωνει και πεταει error... Εχω την εντυπωση οτι το ios 13 δεν ειναι για ipad. To ipad παιρνει το ipad os.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 51 λεπτά πριν, atheatos είπε Εχω την εντυπωση οτι το ios 13 δεν ειναι για ipad. To ipad παιρνει το ipad os. Ναι, το iOS 13 για iPad ονομαζεται iPad OS. Απο τη συσκευη πάει να γίνει το update, προφανως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα