Προς το περιεχόμενο

iOS 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα ! 
Μολις έβαλα iOS 13 και όλες οι αλλαγές που έχουν κάνει είναι όμορφες. 
Δεν έχω βρει κάποιο bug μέχρι στιγμής. 
Αν το έχει βάλει κάνεις άλλος και θέλει να μοιραστεί τα bug , feel free. 

Πως σας φαίνεται εσάς ; 

EDIT : βρήκα ένα στις ρυθμίσεις στο iTunes και App Store. Λαγκαρει όταν μπαίνεις μέσα. 
2ο όταν είσαι στον browser και πατάς τέλος να κλείσει το keyboard δεν κλείνει. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Πολυ νωρις για να την περασεις γιατι και σταθερο να ναι το ios δεν εχει παρει update καμια εφαρμογη

Από αυτές που χρησιμοποιώ είμαι εντάξει πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.

Την πέρασα και εγώ, τρομερή έκδοση. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα, είναι το 3D Touch στις εφαρμογές που αργεί 1 δευτερόλεπτο σε σχέση με το iOS 12. Πολύ γρήγορο γενικά. Απλά νιώθω ότι είναι ίδιο με το 12 πλην του dark mode. 

Δημοσ.
5 minutes ago, taslikos said:

Την πέρασα και εγώ, τρομερή έκδοση. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα, είναι το 3D Touch στις εφαρμογές που αργεί 1 δευτερόλεπτο σε σχέση με το iOS 12. Πολύ γρήγορο γενικά. Απλά νιώθω ότι είναι ίδιο με το 12 πλην του dark mode. 

Έχεις δοκιμάσει κάτι απ' αυτά;

• Powerful Video Editing
  • Sign in with Apple
  • QuickPath Typing (Type by swiping)
  • Reminders
  • Text formatting tools in Mail
  • A more advanced Files app
  • Find My iPhone and Find My Friends are now combined
  • Control Center: You can now select Wi‑Fi networks and Bluetooth accessories right from Control Center
Δημοσ.

Ναι όσα είναι διαθέσιμα τα δοκίμασα, και η άποψη μου είναι πως δεν είναι κάτι το συνταρακτικό. Δηλαδή δεν είναι όπως ένιωσα από iOS 6 στο 7. Όπως και να έχει μου αρέσει πολύ το dark mode, volume hud, control center με 3D Touch σε WiFi καθώς και το files app. Απλά όλα αυτά ήταν αναμενόμενα, δεν έχει κάπου το wow factor, που να με άφησε με ανοιχτό το στόμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

WinbAnk app δεν δουλευει,

Messenger στην υπαγορευση κλεινει

και τα υπολοιπα.

Dark mode αναλογα την ωρα πολυ καλο. και το wifi - bluetooth επιλογες απο το control center/ 

Δημοσ.

Βγήκε η public beta εχθές. 
Κατεβάζοντας το προφίλ από το beta program της Apple μπορείτε να βάλατε και εσείς το iOS 13. 
επίσης ένα χαρακτηριστικό που έβαλαν , είναι όταν ακούς μουσική και πας να υπαγορέψεις δεν σου κόβει τον ήχο από την μουσική. Ακούς και υπαγορεύεις 

Δημοσ.

Τωρα το περνάω στο iPad, που έχει και την τιμητική του εφέτο. Στο τηλέφωνο δε το δοκιμάζω ακόμα. Ελπίζω μόνο μην έχει κανα καταστροφικό bug όπως το προτελευταιο release του iOS 12 που πεταγε συνεχεια ενα μηνυμα στην οθονη ο,τι και να έκανες και κατέληξα να ψάχνω υπολογιστή εκτός σπιτιού για να επιστρεψω σε 11 γιατί το τηλέφωνο ήταν unusable :P

Στις 23/6/2019 στις 9:26 ΜΜ, alexakos89 είπε

Από αυτές που χρησιμοποιώ είμαι εντάξει πάντως. 

Σε τι συσκευη το δουλευεις; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τωρα το περνάω στο iPad, που έχει και την τιμητική του εφέτο. Στο τηλέφωνο δε το δοκιμάζω ακόμα. Ελπίζω μόνο μην έχει κανα καταστροφικό bug όπως το προτελευταιο release του iOS 12 που πεταγε συνεχεια ενα μηνυμα στην οθονη ο,τι και να έκανες και κατέληξα να ψάχνω υπολογιστή εκτός σπιτιού για να επιστρεψω σε 11 γιατί το τηλέφωνο ήταν unusable :P

Σε τι συσκευη το δουλευεις; 

iPhone Xs. 

το winbank της Πειραιώς δεν δουλεύει 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Στην αρχή λέει 3ω οτι απομένουν, τελικα κατεβαίνει γύρω στα 40λ και μετά στο σταδιο "Verifying update" σκαλωνει και πεταει error...

Εχω την εντυπωση οτι το ios 13 δεν ειναι για ipad. To ipad παιρνει το ipad os.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, atheatos είπε

Εχω την εντυπωση οτι το ios 13 δεν ειναι για ipad. To ipad παιρνει το ipad os.

Ναι, το iOS 13 για iPad ονομαζεται iPad OS. Απο τη συσκευη πάει να γίνει το update, προφανως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...