Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Στις 26 Ιουνίου θα μάθουμε όπως όλα δείχνουν όλα τα νεότερα γύρω από την έλευση του Apple Pay στη χώρα μας, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση εταιρείας στην οποία κεντρικό θέμα θα είναι το ψηφιακό πορτοφόλι της Apple. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όχι από κάποια τράπεζα αλλά από γνωστή εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις ίσως πιο γνωστές διατακτικές γεύματος και παράλληλα μιας προπληρωμένης κάρτας η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων. Η πρόσκληση που λάβαμε δεν αφήνει πολλά στη φαντασία αφού σ' αυτή κεντρική θέση έχει το λογότυπο του Apple Pay αναφέροντας ότι στις 26 Ιουνίου η εταιρεία «θέλει να μοιραστεί τα νέα μιας σημαντικής συνεργασίας». Τα νέα αυτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αφορούν τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών με τη συγκεκριμένη προπληρωμένη κάρτα, για όσους έχουν iPhone αλλά και Apple Watch. Τη συγκεκριμένη ημέρα όλα δείχνουν ότι το Apple Pay θα ενεργοποιηθεί σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, επιτρέποντας σε κατόχους iPhone και Apple Watch να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές με όλα τα συμβατά POS. Αντίστοιχη ανακοίνωση αναμένεται και από την N26, μια από τις δημοφιλέστερες τράπεζες στο fintech χώρο που τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε πρώτη την υποστήριξη του Apple Pay για τη χώρα μας, χωρίς όμως από τότε να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες ή να απαντήσει σε σχετικά μας ερωτήματα. Το άρθρο ενημερώθηκε Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Άντε επιτέλους ! Btw μόλις έβαλα iOS 13. Κορυφή ! 1
MontzOlee Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αυτά είναι , άργησε αλλά επιτέλους ! 🙏 ΥΓ : έρχονται σχόλια από "AndroiΔΗ" για το ποσό ΙΝΟΒΕΙΣΟ κτλ , stay tuned ! 7 1 5 3
chris_g92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Αυτά είναι , άργησε αλλά επιτέλους ! 🙏 ΥΓ : έρχονται σχόλια από "AndroiΔΗ" για το ποσό ΙΝΟΒΕΙΣΟ κτλ , stay tuned ! Γιατί να το πει κάποιος αυτό ? Δεν ανακοίνωσε γενικά το apple pay . Απλά τώρα το έφερε στην χώρα μας .
KostasKri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Άντε επιτέλους ! Btw μόλις έβαλα iOS 13. Κορυφή ! Εμένα μου έβγαλε bug δεν έπαιζαν σωστά οι dual sims και αναγκαστικά έκανα revert... Στο iPad μέχρι τώρα καλά πάει! 1
alexakos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, KostasKri είπε Εμένα μου έβγαλε bug δεν έπαιζαν σωστά οι dual sims και αναγκαστικά έκανα revert... Στο iPad μέχρι τώρα καλά πάει! Δεν έχω dual sim. Όποτε δεν γνωρίζω. Την dev 2 είχες βάλει ;
KostasKri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Δεν έχω dual sim. Όποτε δεν γνωρίζω. Την dev 2 είχες βάλει ; Ναι..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Τα ζητήματα είναι 1. Να εξαπλωθούν τα συμβατά POS μαζί με "εκπαίδευση" ταμιών να μη κοιτάνε το κινητό σαν εξωγήινο και πετάνε ατάκες του στυλ "Δε μας επιτρέπεται να δεχόμαστε πληρωμές απο κινητά" 2. Να υπάρξει συνεργασία με μεγάλη τράπεζα και σταδιακά θα ακολουθήσουν κι οι άλλες. Αν μείνουμε μονο στις διατακτικές, δε λέει και πολλά. Πάντως και τώρα δουλεύει κανονικά σε συμβατά POS γιατί το δοκίμασα με Γερμανική κάρτα που υποστηρίζεται. 4
KostasKri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα ζητήματα είναι 1. Να εξαπλωθούν τα συμβατά POS μαζί με "εκπαίδευση" ταμιών να μη κοιτάνε το κινητό σαν εξωγήινο και πετάνε ατάκες του στυλ "Δε μας επιτρέπεται να δεχόμαστε πληρωμές απο κινητά" 2. Να υπάρξει συνεργασία με μεγάλη τράπεζα και σταδιακά θα ακολουθήσουν κι οι άλλες. Αν μείνουμε μονο στις διατακτικές, δε λέει και πολλά. Πάντως και τώρα δουλεύει κανονικά σε συμβατά POS γιατί το δοκίμασα με Γερμανική κάρτα που υποστηρίζεται. Εδώ σε κάτι Shell που πάω για βενζίνη, δεν μου περνάνε την κάρτα ανέπαφα και ας είναι κάτω από 25 ευρώ because reasons?
maarinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Και σε συνδυασμό που ξεκλείδωσε το NFC όποια τράπεζα θα μπορεί χωρίς να μεσολαβεί το apple pay να δίνει τη δυνατότητα να κάνει αγορές με τη χρήση NFC
d4mage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, MontzOlee είπε ΥΓ : έρχονται σχόλια από "AndroiΔΗ" για το ποσό ΙΝΟΒΕΙΣΟ κτλ , stay tuned ! Χωρίς να έχει εμφανιστεί κάποιος και έχεις ήδη προκαλέσει αντιπαράθεση. Από αυτό και μόνο δείχνει πόσο κολλημένος είσαι. BTW πριν ακόμα διαβάσω σχόλιο το έκανα share σε φίλο που έχει iphone, έχω androiΔ! 8 3
valkon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Γιατί να το πει κάποιος αυτό ? Δεν ανακοίνωσε γενικά το apple pay . Απλά τώρα το έφερε στην χώρα μας . Γιατί τώρα το έμαθε αυτός.
vagstef Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, KostasKri είπε Εδώ σε κάτι Shell που πάω για βενζίνη, δεν μου περνάνε την κάρτα ανέπαφα και ας είναι κάτω από 25 ευρώ because reasons? όταν κάποιος ζει στον κόσμο του και επηρεάζει και τους άλλους πρέπει να τον επαναφέρεις στην πραγματικότητα 14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα ζητήματα είναι 1. Να εξαπλωθούν τα συμβατά POS μαζί με "εκπαίδευση" ταμιών να μη κοιτάνε το κινητό σαν εξωγήινο και πετάνε ατάκες του στυλ "Δε μας επιτρέπεται να δεχόμαστε πληρωμές απο κινητά" την επόμενη φορά πες πως θα κάνεις καταγγελία για μη αποδοχή κάρτας. επίσης πολλά pos εμφανίζουν μηνύματα του τύπου "πλησιάστε την κάρτα ή το κινητό", αλλά είναι τόσο απαίδευτα μυαλά που δεν τα έχουν προσέξει καν. εδώ νομίζουν πως είναι τερματικά για δική τους χρήση όχι του πελάτη όπως σε πολιτισμένες χώρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις