BladeRunner14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τιμή στα 13,96 ευρώ με κωδικό BGMi1P. Πολύ τίμιο εργαλείο. https://www.banggood.com/XIAOMI-Wowstick-1P-19-In-1-Electric-Screw-Driver-Cordless-Power-Screwdriver-Repair-Tools-p-1266074.html Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από BladeRunner14
BladeRunner14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αξιοπρεπής επιλογή! Δεν ξέρω για βαριές δουλειές αν αξίζει...
james01gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 για να βιδώσεις τις βίδες από τα γυαλιά οράσεως και ηλίου θα κάνει. ποια βαριά δουλειά να κάνει ακριβώς;
Dark-o-phobia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Το έχω αρκετό καιρό, για λαπτοπ, ρολόγια και τέτοια είναι πάρα πολύ καλό, λίγο με τις μπαταριές έχει ένα θεματάκι αλλά για αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική επιλογή. 1
pareklinon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε Το έχω αρκετό καιρό, για λαπτοπ, ρολόγια και τέτοια είναι πάρα πολύ καλό, λίγο με τις μπαταριές έχει ένα θεματάκι αλλά για αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική επιλογή. μπορείς να αναλύσεις το θέμα με τις μπαταρίες; Δεύτερη φορά που πήγα να το χρησιμοποιήσω και έπρεπε να τις αλλάξω. Δεν θυμάμαι αν είχα χρησιμοποιήσει καινούριες...
Dark-o-phobia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, pareklinon είπε μπορείς να αναλύσεις το θέμα με τις μπαταρίες; Δεύτερη φορά που πήγα να το χρησιμοποιήσω και έπρεπε να τις αλλάξω. Δεν θυμάμαι αν είχα χρησιμοποιήσει καινούριες... Οπότε δεν είναι μόνο δικό μου θέμα. Και εγώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από όταν τις έβαζα (καινούριες) χρειαζόταν να τις αλλάζω, λογικά καταναλώνει ρεύμα και σε stand by κατάσταση. Μια απλή λύση φαντάζομαι θα είναι μετά από κάθε χρήση να βγάζεις τις μπαταριές. 1
dompred Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Το έχω εδώ και γύρω ένα χρόνο, με κουπόνι τότε μου είχε βγει στα 12€. Αρκετά ποιοτική κατασκευή. Έχει πλήθος από κεφαλές που θα χρησιμεύσουν σε λεπτοδουλειές, έχω ανοίξει λαπτοπ, κινητά και διάφορες άλλες ηλ. συσκευές. Επίσης για όποιον ασχολείται, το πακέτο δεν έχει μέσα την Τ3 και θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά πακέτο με αρκετές κεφαλές. Πάντα θέλει αρχικό ξεβίδωμα με το χέρι και μετά με το ηλεκτρικό καθώς δεν είναι αρκετά ισχυρό (λογικό κιόλας). Εγώ του έχω φορτώσει ένα ζευγάρι επαναφορτιζόμενες ώστε να μην ανησυχώ, με περιστασιακή χρήση δεν χρειάστηκε να τις φορτίσω ακόμα. Στα αρνητικά το καπάκι για τις μπαταρίες στο πίσω μέρος που ξεβιδώνει σχετικά εύκολα. Καμιά φορά λόγω συνήθειας πιέζω το πίσω μέρος και ξεβιδώνω με αποτέλεσμα να ξεβιδώνει το καπάκι για τις μπαταρίες, λίγο ενοχλητικό. 3
ntinarasellas21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 μπορει στα λεφτα του να αξιζει αλλα το οτι παιρνει 2χΑΑΑ και δεν εχει μπαταρια λιθιου σιγουρα ειναι λιγο φαουλ, εγω εχω το Wowstick 1F+ 64 και πιστευω στα 26 ευρω π το εχει τωρα το banggood αξιζει μακροπροθεσμα μιας που εχει λιθιου για μεγαλυτερη αυτονομια και περισσοτερη ροπη , καθε φορτιση μου κραταει πολλες χρησεις 1
marksk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Και γω το 1f+ γλυξοκοιτάω αλλά παίζει να περάσει τελωνείο. Κανένα κουπόνι να πέσει λίγο ακόμα έχουμε;
ntinarasellas21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, marksk είπε Και γω το 1f+ γλυξοκοιτάω αλλά παίζει να περάσει τελωνείο. Κανένα κουπόνι να πέσει λίγο ακόμα έχουμε; με priority direct mail δεν περναει τελωνειο και ερχεται σε 1-2 εβδομαδες, το ειχα παρει πριν 2 μηνες στα 30 ευρω τωρα στα 26 πιο κατω να πεσει δυσκολο 4
andreasece Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε 17€ έχει το λιδ ηλεκτρικό κατσαβίδι. Αυτό;;
marksk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Air Parcel Register1,51€7-20 business daysTracked Expedited Shipping Service4,58€5-8 business daysTracked αυτές τις επιλογές μου δίνει μόνο
andreasece Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, marksk είπε Air Parcel Register1,51€7-20 business daysTracked Expedited Shipping Service4,58€5-8 business daysTracked αυτές τις επιλογές μου δίνει μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις