Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Wowstick 1P+ 19 In 1 Electric Screw Driver Cordless Power Screwdriver Repair Tools

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω αρκετό καιρό, για λαπτοπ, ρολόγια και τέτοια είναι πάρα πολύ καλό, λίγο με τις μπαταριές έχει ένα θεματάκι αλλά για αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε

Το έχω αρκετό καιρό, για λαπτοπ, ρολόγια και τέτοια είναι πάρα πολύ καλό, λίγο με τις μπαταριές έχει ένα θεματάκι αλλά για αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική επιλογή.

μπορείς να αναλύσεις το θέμα με τις μπαταρίες; Δεύτερη φορά που πήγα να το χρησιμοποιήσω και έπρεπε να τις αλλάξω. Δεν θυμάμαι αν είχα χρησιμοποιήσει καινούριες...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pareklinon είπε

μπορείς να αναλύσεις το θέμα με τις μπαταρίες; Δεύτερη φορά που πήγα να το χρησιμοποιήσω και έπρεπε να τις αλλάξω. Δεν θυμάμαι αν είχα χρησιμοποιήσει καινούριες...

Οπότε δεν είναι μόνο δικό μου θέμα. Και εγώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από όταν τις έβαζα (καινούριες) χρειαζόταν να τις αλλάζω, λογικά καταναλώνει ρεύμα και σε stand by κατάσταση. Μια απλή λύση φαντάζομαι θα είναι μετά από κάθε χρήση να βγάζεις τις μπαταριές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω εδώ και γύρω ένα χρόνο, με κουπόνι τότε μου είχε βγει στα 12€.

Αρκετά ποιοτική κατασκευή. Έχει πλήθος από κεφαλές που θα χρησιμεύσουν σε λεπτοδουλειές, έχω ανοίξει λαπτοπ, κινητά και διάφορες άλλες ηλ. συσκευές. Επίσης για όποιον ασχολείται, το πακέτο δεν έχει μέσα την Τ3 και θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά πακέτο με αρκετές κεφαλές.

Πάντα θέλει αρχικό ξεβίδωμα με το χέρι και μετά με το ηλεκτρικό καθώς δεν είναι αρκετά ισχυρό (λογικό κιόλας). Εγώ του έχω φορτώσει ένα ζευγάρι επαναφορτιζόμενες ώστε να μην ανησυχώ, με περιστασιακή χρήση δεν χρειάστηκε να τις φορτίσω ακόμα.

Στα αρνητικά το καπάκι για τις μπαταρίες στο πίσω μέρος που ξεβιδώνει σχετικά εύκολα. Καμιά φορά λόγω συνήθειας πιέζω το πίσω μέρος και ξεβιδώνω με αποτέλεσμα να ξεβιδώνει το καπάκι για τις μπαταρίες, λίγο ενοχλητικό.

• Like 3
Δημοσ.

μπορει στα λεφτα του να αξιζει αλλα το οτι παιρνει 2χΑΑΑ και δεν εχει μπαταρια λιθιου σιγουρα ειναι λιγο φαουλ, εγω εχω το Wowstick 1F+ 64  και πιστευω στα 26 ευρω π το εχει τωρα το banggood αξιζει μακροπροθεσμα μιας που εχει λιθιου για μεγαλυτερη αυτονομια και περισσοτερη ροπη , καθε φορτιση μου κραταει πολλες χρησεις 

• Like 1
Δημοσ.

Και γω το 1f+ γλυξοκοιτάω αλλά παίζει να περάσει τελωνείο. Κανένα κουπόνι να πέσει λίγο ακόμα έχουμε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marksk είπε

Και γω το 1f+ γλυξοκοιτάω αλλά παίζει να περάσει τελωνείο. Κανένα κουπόνι να πέσει λίγο ακόμα έχουμε;

με priority direct mail δεν περναει τελωνειο και ερχεται σε 1-2 εβδομαδες,  το ειχα παρει πριν 2 μηνες στα 30 ευρω τωρα στα 26 πιο κατω να πεσει δυσκολο

• Like 4
Δημοσ.

Air Parcel Register1,51€7-20 business daysTracked

Expedited Shipping Service4,58€5-8 business daysTracked 

αυτές τις επιλογές μου δίνει μόνο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marksk είπε

Air Parcel Register1,51€7-20 business daysTracked

Expedited Shipping Service4,58€5-8 business daysTracked 

αυτές τις επιλογές μου δίνει μόνο 

image.png.991cbd17747c1d3e5e31b019e75a8c09.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...