kogba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλημέρα, Είμαι πρώην πελάτης CYTA και με παίρνουν τηλέφωνο από το τμήμα ανανέωσης της Vodafone για ανανέωση συμβολαίου.. Κοίταξα λίγο στο σπίτι να βρω την γραπτή ανανέωση που είχα κάνει στη CYTA περίπου 2 χρόνια πριν το Νοέμβριο, αλλά δεν τη βρίσκω, θα ξανά κοιτάξω. Εχθές που τους κάλεσα πίσω στη Vodafone, μου είπαν πως ΈΛΗΞΕ το συμβόλαιο μου, που δεν ισχύει γιατί ανανέωσα Νοέμβριο όταν έψαχνα να μετακομίσω . Μου ανανεώνουν το ιδιο πακέτο με +3€, από 16,8 στα 19,9, από 24,9 που το έχουν, επειδή είμαι παλιός πελάτης, λενε. Έχω 24 για διαδίκτυο, απεριόριστα αστικά υπεραστικά, 300 προς κινητά. Να περάσω από ένα κατάστημα Vodafone και να τους πω να μου δείξουν το συμβόλαιο, να κάνω αίτηση αν βρίσκουν δικαιολογίες; Ξέρω ότι από την ΕΕΤΤ είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τα παλιά συμβόλαια έως τη λήξη τους, μετά την εξαγορά της CYTA. Επίσης να πω πως το διαδίκτυο το χρησιμοποιώ για πλοήγηση ιστοσελίδων και stream. Τελευταία υπάρχουν φορές που σέρνεται, ιδίως το βράδυ, και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε σε μέτρια ποιότητα stream.
bill27 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δεν καταλαβα ,ποτε ανανεωσες τον Νοεμβριο του 2017?Αν ναι περιμενε να παει Νοεμβριος 2019 και ψαχνεσαι τοτε,ασε τι λενε απο τα call center.
kogba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ναι, Νοέμβριο του 19 λήγει, μπορώ να ζητήσω να μου το δείξουν; Θα ψάξω πάλι όμως, μήπως και το βρω.
bill27 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αν μπεις στο my account για πελατες cyta δεν το γραφει?Εγω που εχω vf my account το γραφει κανονικα.
kogba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Έχασα τον κωδικό, θα πάρω την εξυπηρέτηση πελατών να τον πουν. Ευχαριστώ.
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 17 minutes ago, kogba said: Έχασα τον κωδικό, θα πάρω την εξυπηρέτηση πελατών να τον πουν. Ευχαριστώ. Γιατί δεν τους λες ευχαριστώ δεν θα ανανεώσω; Αν σου λένε οτι έληξε το συμβόλαιό σου, από την στιγμή που δεν σου έχουν αλλάξει την τιμή(να φύγει η έκπτωση που είχες) δεν σε ενοχλεί κάπου. Τους λες οχι θα παραμείνω εδώ που είμαι και βλέπουμε.
kogba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δεν μου άλλαξαν τιμή ακόμα, όχι. Θα δω πότε ακριβώς λήγει, για να ξέρω. Δεν σκοπεύω να ανανεώσω έτσι και αλλιώς, αν πρώτα δεν λήξει. Αν στο τέλος του συμβολαίου ΔΕΝ ανανεώσω, θα μου κόψουν τη σύνδεση η απλά θα μου πάνε την τιμή στα 25 που όπως λένε κοστίζει το πακέτο, και θα γίνει αορίστως χρόνου;
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 hours ago, kogba said: Δεν μου άλλαξαν τιμή ακόμα, όχι. Θα δω πότε ακριβώς λήγει, για να ξέρω. Δεν σκοπεύω να ανανεώσω έτσι και αλλιώς, αν πρώτα δεν λήξει. Αν στο τέλος του συμβολαίου ΔΕΝ ανανεώσω, θα μου κόψουν τη σύνδεση η απλά θα μου πάνε την τιμή στα 25 που όπως λένε κοστίζει το πακέτο, και θα γίνει αορίστως χρόνου; Θεωρητικά θα στο πάνε στην τιμή προ έκπτωσης. Πρακτικά εμένα με έχουν 1,5 χρόνο χωρίς να το αλλάξουν και παιρνουν για να κάνω συμβόλαιο σε μεγαλύτερη τιμή. 1
kogba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone από κοντά να ρωτήσω για τη λήξη του συμβολαίου. Μου πρότειναν αναβάθμιση με 50αρα γραμμή και διατήρηση των προνομίων του παλιού, 300 προς κινητά και απεριόριστα αστικά υπεραστικά και σταθερά εξωτερικού. 26 ευρώ τελική με ΦΠΑ. Το δέχθηκα, καιρό ήθελα λίγο καλύτερη γραμμουλα να μην σέρνεται αρκετές φορές. Τους τελευταίους μήνες μου ερχόταν 18,8 ο λογαριασμός, από 16,5 αρχικά, με την αύξηση που έγινε πριν 1-2 χρόνια. Οπότε, προτίμησα αντί για 1 ευρώ παραπάνω με την ανανέωση, να πάω στα 26 με καλύτερη γραμμή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από kogba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα