chvet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Καλησπέρα σας! Εδώ και 3-4 μήνες έχω πάρει hosting από έναν server στην Καλιφόρνια και έχω ανεβάσει μια ιστοσελίδα με *.asp files. Το πρώτο μήνα όλα πήγαιναν καλά, ίσως επειδή υπήρχε η δυνατότητα να φύγεις μέσα σε 30 ημέρες εάν δεν είσαι ευχαριστημένος. Τον τελευταίο καιρό όμως, καθημερινά αντιμετωπίζω προβλήματα συνεχώς. Πότε η ιστοσελίδα είναι down, πότε δεν μπορώ να διαβάσω e-mail, τέλος πάντων συνέχεια προβλήματα. Αυτοί με έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Και αυτή την στιγμή η σελίδα μου ξανά για μια ακόμη φορά έχει πρόβλημα και εδώ και 2 ημέρες δεν νοιάζονται να φτιάξουν το δικό τους πρόβλημα. Και ρωτάω όποιος ξέρει. Δεν υπάρχει κάποιος κεντρικός φορέας από όπου παίρνουν άδεια αυτές οι εταιρείες να δίνουν hosting να διαμαρτυρηθώ για ότι συμβαίνει;
joss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δυστυχώς φίλε μου δεν γίνεται τίποτα απ'ότι ξέρω... Ο καθένας μπορεί να στήσει έναν server για hosting και μέσω μιας καλής διαφήμισης να γίνει γνωστός. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι τελικοί χρήστες είναι να γνωστοποιούμε τα προβλήματα που έχει η κάθε εταιρία και να προτείνουμε στους υπόλοιπους τις καλύτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.