iwnas28 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλησπερα, Ψαχνω aftermarket τεμπελη για το αυτοκινητο μου. το θεμα ειναι οτι εχω δει διαφορους σε αυτοκινητα γνωστων και ολοι εχουν πανω κατω τα ιδια προβληματα , δηλ ψευτικες κατασκευες που μολις ακουμπας το χερι σου πανω περα δωθε, φθηνιαρικα μερη τα οποια μετα απο λιγο καιρο σπανε κτλ. Εχετε να μου προτεινετε κανεναν με κοστος μαξ 30ευρω? Ευχαριστω
thanasisxask Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Βρες ένα άλλο κάθισμα που θα έχει τεμπέλη από την μάνα του.
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Με 30€ σίγουρα θα είναι ψεύτικος. Αν πας προς κατοσταρικο ισως κάτι γίνεται
iwnas28 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Max 30€ = ψεύτικος. Τι αμάξι εχεις? Ένα focus του 02 3 ώρες πριν, paylidis είπε Με 30€ σίγουρα θα είναι ψεύτικος. Αν πας προς κατοσταρικο ισως κάτι γίνεται 100 μου φαίνονται υπερβολικά... Αν ανέβω πχ μέχρι τα 50-60 υπάρχει κάτι αξιόλογο?
alexb_10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, iwnas28 είπε Ένα focus του 02 100 μου φαίνονται υπερβολικά... Αν ανέβω πχ μέχρι τα 50-60 υπάρχει κάτι αξιόλογο? Πως λέγεται ο τεμπέλης στα αγγλικά για να κάνω λίγη έρευνα?
iwnas28 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε Πως λέγεται ο τεμπέλης στα αγγλικά για να κάνω λίγη έρευνα? Ψάξε car armrest 1
DhZou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ψάξε για armster s για το αυτοκινητο σου. Είναι απ τους ποιοτικούς και σε καλή τιμή 50-60€. Έχω βάλει στο αμάξι μου και είμαι ευχαριστημένος.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μιας και ανοιξε το θεμα ας πω και εγω το πρόβλημα μου, εχει αρχισει και ξεφτιζει το δερμα από τον τεμπελη...Ξερουμε κανεναν που το φτιαχνει?Και ποσο παει περιπου?
vairass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μάγκες για τεμπέλη πίσω κάποια πρόταση; Θέλω για να ακουμπάνε τα παιδιά ή ύπνο κλπ
dpolal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vairass είπε Μάγκες για τεμπέλη πίσω κάποια πρόταση; Θέλω για να ακουμπάνε τα παιδιά ή ύπνο κλπ Αυτό απαιτεί συνήθως αντικατάσταση ολόκληρης της πλάτης από το πίσω κάθισμα γιατί μέσα σε αυτήν είναι ενσωματωμένος. Δεν νομίζω να σε συμφέρει κάτι τέτοιο. Για τα παιδιά στο πίσω κάθισμα η καλύτερη λύση είναι μικρά μαξιλάρια (IKEA,Praktiker,Leroy, κλπ) τα οποία πλένωνται εύκολα στο πλυντήριο. (και θα τα πλύνεις πολλές φορές, τράστ μι ) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από dpolal 1
vairass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, dpolal είπε Αυτό απαιτεί συνήθως αντικατάσταση ολόκληρης της πλάτης από το πίσω κάθισμα γιατί μέσα σε αυτήν είναι ενσωματωμένος. Δεν νομίζω να σε συμφέρει κάτι τέτοιο. Για τα παιδιά στο πίσω κάθισμα η καλύτερη λύση είναι μικρά μαξιλάρια (IKEA,Praktiker,Leroy, κλπ) τα οποία πλένωνται εύκολα στο πλυντήριο. (και θα τα πλύνεις πολλές φορές, τράστ μι ) Απλά μαξιλάρια δηλαδή.... Καλή ιδέα
dpolal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vairass είπε Απλά μαξιλάρια δηλαδή.... Καλή ιδέα Ναί, εμείς πήραμε κάτι μακρόστενα 50χ30 και τα έχουν στα κρεβάτια τους μόνιμα, ενώ όταν είναι για ταξίδι κλπ τα πέρνουν μαζί τους για ακούμπημα, ξάπλα κλπ. Βολεύουν πολύ. Δες και στα Jumbo. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από dpolal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα