Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω για πρώτη φορά αυτή την διαδρομή. Αν ο δρόμος είναι χαλί δεν θα πάρω καν το αμάξι. Δεν θέλω να τρακάρω ή να σκοτωθω. 

Επισης,  μετά από μια εβδομάδα θα κάνω επιστροφή βράδυ. Το Καλαμάτα Κόρινθος και βράδυ 11 την νύχτα.  

Πως είναι ο δρόμος απο στροφές και φωτισμό;  

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
25 minutes ago, Zerg13 said:

Θα κάνω για πρώτη φορά αυτή την διαδρομή. Αν ο δρόμος είναι χαλί δεν θα πάρω καν το αμάξι. Δεν θέλω να τρακάρω ή να σκοτωθω. 

Επισης,  μετά από μια εβδομάδα θα κάνω επιστροφή βράδυ. Το Καλαμάτα Κόρινθος και βράδυ 11 την νύχτα.  

Φωτισμο δεν εχει στο 85-90% της διαδρομης. Κατα τα αλλα, ο δρομος ειναι εξαιρετικος, δυο λωριδες ανα κατευθυνση με νησιδα. Με νορμαλ ταχυτητες (+10 απο το οριο), οχι παραπανω, θες 2 ωρες και κατι. Το κακο ειναι τα διοδια, κοντα 15€,

• Like 4
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Κόρινθο Πάτρα είχες κάνει ποτέ παλαιότερα?

Τι σχέσει έχει ο παλιός αυτός δρόμος με αυτο που ρωτά ο φίλος σήμερα;

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, bromiaris said:

Μάλλον εννοει οτι αν έχει κάνει το Πάτρα Κόρινθος παλιά δεν έχει να φοβάται τίποτα χειρότερο στην Ελλάδα.

• Like 8
Δημοσ.

Ο αυτοκινητόδρομος είναι πάρα πολύ καλός, σε βγάζει καρφί Καλαμάτα η Σπάρτη ανάλογα τον προορισμό σου.

Επίσης είναι άνετος κ ξεκούραστος ακόμα κ αν ταξιδεύεις νύχτα.

Η διάρκεια οδήγησης έχει πέσει στο μισό σε σχέση με την παλαιά εθνική οδό, ίσως κ ακόμα παρακάτω.

Οι σταθμοί διοδίων είναι πολλοι δυστυχώς.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, turbat0s είπε

Κόρινθο Πάτρα είχες κάνει ποτέ παλαιότερα?

Παιχνιδάκι.

Κόρινθος Καλαμάτα με τις παλιές στροφές αχλαδοκαμπου και στροφές παραδεισια - τσακωνας.αναβαση κατάβαση wrc. Μιλάμε πάντα για εθνικούς δρόμους.Δεν ξέρω εμένα μου αρέσουν οι στροφές.σε ένα μήνα θα πάω στούπα πάλι και γουστάρω τον επαρχιακό δρόμο από Καλαμάτα σε στουπα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγραψε ενας φιλος οτι δεν εχει φωτα και ετσι νοικιασα ενα δωματιο, θα φυγω πρωϊ στην επιστροφη.

ευχαριστω ολους.

Custom route υπαρχει να το ανοιξω στο google maps ή ενας δρομος υπαρχει μονο απο Κορινθο;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Εγραψε ενας φιλος οτι δεν εχει φωτα και ετσι νοικιασα ενα δωματιο, θα φυγω πρωϊ στην επιστροφη.

ευχαριστω ολους.

Custom route υπαρχει να το ανοιξω στο google maps ή ενας δρομος υπαρχει μονο απο Κορινθο;

Σχεδόν τα ίδια είναι.οτι γλυτώσεις σε διόδια θα τα πληρώσεις σε καύσιμο και σε άγχος.επιλεγεις.θελεις στροφές η' ευθεία.

Άσχετο αλλά θα το πω.οταν είχα το rx8 από Πειραιά ως Καλαμάτα ήθελα ένα ντεπόζιτο.90 ευρώ βενζίνη.αλλα όμως απόλαυση.σταθερα 200 και στην Τρίπολη τέρμα 248 που πήγαινε.( ακόμα να ξεπεράσω αυτό το αυτοκίνητο)

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, bromiaris είπε

Φαίνεται πως και εσύ έχεις καιρό να περάσεις από τον Αθηνών-Πατρών :)  ,  2,5 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό έχει πλέον παντού.
(έχει και παραπάνω διόδια βέβαια)

Η Εθνική Κόρινθος - Καλαμάτα είναι εξίσου υπέροχος δρόμος αλλά το έχουν παραξεφτυλίσει με τα διόδια.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Zerg13 είπε

καλαματα - κορινθος, ειναι 1 ωρα και 15 λεπτα στο γρηγορο & 1 ωρα και 35 λεπτα στο νορμαλ.

τι να φοβηθεις ;;;;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...