konandrio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Στο tplink τι πρέπει να επιλέξω και που ; Στο fritz ....
ANAGNPANA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Το μονο αρνητικο που εχω εντωπισει στο Fritz ειναι οτι δεν εχει κουμπι ON OFF και ια να το κλεισεις πρεπει να το βγαλεις απο την πριζα …
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) On 12/06/2024 at 13:42, konandrio said: Δυστυχώς δε βρήκα άκρη , θα στείλω screen με ρυθμίσεις μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. se mperdepsa με αλλο χρηστη. On 12/06/2024 at 16:51, konandrio said: Στο tplink τι πρέπει να επιλέξω και που ; Στο fritz .... η μια ευκολη λυση θα ηταν να το σκασεις σε μια Lan του fritz ωστε το fritz να μην παιζει ως router για να μην σου κανει Nat και να εχεις μονο το Nat στο 5g. αλλιως μετα θελει dmz ή διπΛα port forward. μια φορα το ειχα κανει καποτε σε αλλα router. On 13/06/2024 at 13:14, ANAGNPANA said: Το μονο αρνητικο που εχω εντωπισει στο Fritz ειναι οτι δεν εχει κουμπι ON OFF και ια να το κλεισεις πρεπει να το βγαλεις απο την πριζα … ναι κανενα fritz δεν εχει on off. και δυσκολα θα κολλησει. μπορεις να κανεις βεβαια Restart μεσα απο την εφαρμογη. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από poulinos
ANAGNPANA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, poulinos είπε se mperdepsa με αλλο χρηστη. η μια ευκολη λυση θα ηταν να το σκασεις σε μια Lan του fritz ωστε το fritz να μην παιζει ως router για να μην σου κανει Nat και να εχεις μονο το Nat στο 5g. αλλιως μετα θελει dmz ή διπΛα port forward. μια φορα το ειχα κανει καποτε σε αλλα router. ναι κανενα fritz δεν εχει on off. και δυσκολα θα κολλησει. μπορεις να κανεις βεβαια Restart μεσα απο την εφαρμογη. Μωρε δεν είναι θέμα restart αλλά κάποιες φορές θα ήθελα να το κλείνω και δεν θέλω να το βγάζω από την πρίζα…
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 20 minutes ago, ANAGNPANA said: Μωρε δεν είναι θέμα restart αλλά κάποιες φορές θα ήθελα να το κλείνω και δεν θέλω να το βγάζω από την πρίζα… no reason γενικα να το κλεινεις εκτος αν ειναι να φυγεις πολλες μερες απο το σπιτι που εκει θα τα βγαζα προσωπικα ολα απο την πριζα.
vasilis968 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Γνωρίζει μήπως κάποιoς να μου προτείνει μια όσο γίνεται οικονομική ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή ώστε να μπορώ να πραγματοποιώ ελέγχους πανω στην bri του Fritz? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από vasilis968
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 1 hour ago, vasilis968 said: Καλησπέρα! Γνωρίζει μήπως κάποιoς να μου προτείνει μια όσο γίνεται οικονομική ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή ώστε να μπορώ να πραγματοποιώ ελέγχους πανω στην bri του Fritz? αν δουλευεις για παροχο συνηθως αγοραζαν argus analyzer me bri .αλλα δεν ειναι φτηνο.αλλα το ειχαν για τα παντα.μετρησεις copper.μετρησεις sync κτλ επισης δρν ξερω αν η bri του fritz βγαζει και ταση για να τροφοδοτησει την συσκευη σου https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7590/1637_Setting-up-an-ISDN-telephone-system-for-an-ISDN-BRI-in-the-FRITZ-Box/
vasilis968 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Υποθέτω η τηλεφωνική συσκευή θα τροφοδοτείται από κάποια πρίζα ρεύματος με τροφοδοτικό. Για τον έλεγχο θέλω να ρωτήσω. Για να ελέγξουμε αν η BRI θύρα μας δίνει τηλεφωνία κανονικά η διαδικασία είναι ότι κουμπωνουμε την τηλεφωνική συσκευή μας με RJ45 στην BRI για να δούμε αν έχει τονο;
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 18 hours ago, vasilis968 said: Υποθέτω η τηλεφωνική συσκευή θα τροφοδοτείται από κάποια πρίζα ρεύματος με τροφοδοτικό. Για τον έλεγχο θέλω να ρωτήσω. Για να ελέγξουμε αν η BRI θύρα μας δίνει τηλεφωνία κανονικά η διαδικασία είναι ότι κουμπωνουμε την τηλεφωνική συσκευή μας με RJ45 στην BRI για να δούμε αν έχει τονο; nai. σε oxygen,gennet υπηρχε και μοντελο με μπαταρια που εδινε ταση στην bri για να συνδεσεις απλη τηλεφωνικη συσκευη χωρις τηλεφωνικο κεντρο. αλλα στο fritz δεν νομιζω να βγαζει ταση.δεν το εχω δοκιμασει. ναι συνδεεις με rj45. στην ουσια δεν θες και τα 8 καλωδιακια που εχει το rj45.θες τα 4 μεσαια(καλωδιο isdn). κοινως τα pin 3,4,5,6 σε straight μορφη.σπανια νομιζω σε gennet στις πολυ αρχες ειχα δει να θελει διαφορετικο pinout απο την μια πλευρα του καλωδιου. τονο υπαρχει περιπτωση να παρειςκαι συνεχομενο.μην σε τρομαξει. απλα εγω επαιζα με argus bri οποτε σπανια εβλεπα καποιον να εχει isdn τηλεφωνικη συσκευη. μετα οι περισσοτεροι ειχαν τηλεφωνικο κεντρο.
vasilis968 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Α μάλιστα κατάλαβα. Ουσιαστικά θέλω να κάνω έλεγχο σε μια βλάβη στην οποία μετά από εγκατάσταση Fritz δεν λειτουργεί το ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο του πελάτη και θέλουμε να μπούμε απευθείας στην BRI με τηλεφωνική συσκευή για να δούμε αν φταίει η θύρα του Fritz ή το κέντρο. https://etd.gr/shop/yealink-sip-t31g-sip-t31g/?ref=bestprice.gr Χρειάζομαι τέτοιου τύπου τηλέφωνο ε;
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, vasilis968 said: Α μάλιστα κατάλαβα. Ουσιαστικά θέλω να κάνω έλεγχο σε μια βλάβη στην οποία μετά από εγκατάσταση Fritz δεν λειτουργεί το ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο του πελάτη και θέλουμε να μπούμε απευθείας στην BRI με τηλεφωνική συσκευή για να δούμε αν φταίει η θύρα του Fritz ή το κέντρο. https://etd.gr/shop/yealink-sip-t31g-sip-t31g/?ref=bestprice.gr Χρειάζομαι τέτοιου τύπου τηλέφωνο ε; αυτο ειναι voip και σεταρεις account μεσα και ειναι ethernet(ip) και οχι isdn.
vasilis968 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δηλαδή δεν θα παίξει αν κουμπώσει στη BRI ε? Μπορείς μήπως φίλε μου να μου προτείνεις κάποιο;
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 θες isdn τηλεφωνο οχι ethernet . h argus βγαζει αυτο που ειναι για σοβαρη δουλεια και το χρησιμοποιουσε και ο οτε οσο θυμαμαι https://www.argus.info/en/products/product-archive/argus-3u-basic-isdn-tester/overview/ μετα παιζουν τα πιο μεγαλα μοντελα με τετραψηφιο νουμερο που δεν ειναι μονο bri αλλα κανουν τα παντα .μετρηση χαλκου,συγχρονισμου κτλ.
vasilis968 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να διευκρινίσω ότι η γραμμή του πελάτη είναι 100αρ voip οπότε ίσως το ip τηλέφωνο λειτουργήσει; Γιατί απ' ότι βλέπω κάποια isdn τηλέφωνα που κοιτάζω δεν έχουν θύρα rj45 ώστε με καλώδιο να κουμπωσουν στη BRI. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από vasilis968
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, vasilis968 said: Να διευκρινίσω ότι η γραμμή του πελάτη είναι 100αρ voip οπότε ίσως το ip τηλέφωνο λειτουργήσει; να στο εξηγησω αναλυτικα με απλα λογια χωρις να το παμε πολυ μακρυα. εχεις voip τηλεφωνια που αυτο ειναι το πως παιζει η τηλεφωνια .το πως θα παιξει η voip τηλεφωνια εχει να κανει σε τι interface την βγαζεις.μπορει να βγει σε fxs(αναλογικη θυρα) ,μπορει να βγει σε isdn, μπορει να βγει σε t1/e1 και μπορει να βγει και σε ethernet . οπως επισης διαφερει το που γινεται Register το τηλεφωνο. σε fxs,bri συνηθως το registration γινεται στο Cpe και εσυ απλα κουμπωνεις πανω το τηλεφωνο. σε περιπτωσεις οπως το τηλεφωνο που εβαλες πιο πανω το registration δεν χρειαζεται να γινει στο cpe.μπορει να γινει και στο ιδιο το τηλεφωνο.εχει δηλαδη επιλογες μεσα να σεταρεις voip. οπως δεν εχει σημασια αν ειναι adsl,vdsl,ftth κτλ. το ιντερνετ ειναι το μεσο για να γινει register η τηλεφωνια. η θυρα διευκρινιζει σε τι interface θα παιξεις. πχ στο fritz η voip τηλεφωνια θα γινει Register στο fritz!box και μπορει να παιξει με 3 τροπους. α. τηλεφωνο στην Fxs, τηλεφωνο στην bri ή τηλεφωνο σε FRITZ!Fon δηλαδη απο το Dect Base Station του FRITZ> εσενα παιζει σε bri οποτε θες να βγει σε bri interface.αν εβγαινε σε fxs τοτε θα εβαζες μια απλη τηλεφωνικη συσκευη στην fxs και θα το δοκιμαζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
2 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα