Leon90 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ξέρω για την "Καλιμπρα του φτωχού" πάντως .... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Leon90
pavlos1908 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε μόνο που το libra δεν θα έχει καμία σχέση με το bitcoin αλλά θα είναι το ακριβώς αντίθετο απ' ότι έχω καταλάβει, ή κάνω λάθος; Σωστα τα εχεις καταλαβει. Το ενα ειναι decentralised και δεν υπαρχει καποιος απο πισω ουτε ελεγχεται απο καποιον, το αλλο θα ειναι 100% centralized και ελεγχομενο απο το facebook (και τις αλλες εταιρειες).
polaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εδώ υπάρχουν ενα τρισεκατομύριο μούφα κρυπτονομίσματα κατασκευασμένα από τυχάρπαστους 20χρονους προγραμματιστές wanna-be από κάτι computer labs στα βάθη του Islamabad, και η Γερουσία ενδιαφέρθηκε να φωνάξει το facebook για το Libra... 1
Choulio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Το digital wallet Calibra επίσης πρόκειται να μοιράζεται εξαιρετικά περιορισμένα δεδομένα με το Facebook και θα διαθέτει ισχυρή προστασίας, όπως αυτοματοποιημένους ελέγχους απάτης κ.ά. facebook: "we are sorry, but it seems that you can't send money to Nikolas Madouro, as we have decided that he is a dictator". όπου Νίκολας Μαδούρο βάλτε οποιονδήποτε, και όπου δικτάτορας βάλτε οποιοδήποτε λόγο "λυπούμαστε αλλά δεν μπορείτε να στείλετε λεφτά στον Μήτσο, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία μας, ασκεί ρητορική μίσους". αναρωτιέμαι, αυτό το μέλλον ονειρευτήκατε; Για καθε μεγαλη αλλαγη για καθε κοινωνικο η τεχνολογικό breakthrough θα υπάρχει μια πιθανη δυστοπια για την οποια θα μας προειδοποιουν κάποιοι. Οποια μεγαλη αλλαγη και να παρεις ακομα και απο το παρελθον υπάρχει τροπος να σκεφτεις μια δυστοπια που μπορει να προκυψει απο αυτην. Η ιστορια δειχνει οτι κατι τετοιο ειναι δυσκολο να συμβει. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Choulio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα