Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, studiokristo είπε

Μπορεί τα στατιστικά να είναι όπως τα λες. Εγώ πάντως βλέπω πως καλείς ασθενοφόρο και δεν έρχεται ποτέ, καλείς την αστυνομία και σου λέει δεν έχουμε προσωπικό,  σου ανοίγουν το σπίτι και σου λένε ας πρόσεχες. Επίσης, για τα 11 εκατομμύρια που είμαστε, κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Παλιά στα χωριά δεν κλειδωνανε τις πόρτες. Ο πατέρας μου κοιμόταν με τους φίλους του τα βράδια στο βουνό κάτω απο τα αστέρια χωρίς φόβο μην τον σφάξουν για μερικά λεπτά του ευρω (δραχμές τοτε). Επίσης, τα σύστημα της Μπανανίας δεν είναι Μηχανογραφημένα, οπότε κανείς δεν ξέρει που έγινε το κάθε έγκλημα, αν έγινε και πότε.

Συμφωνοι, οποτε η αξια της ελληνικης κουλτουρας αυτοοργανωσης αποδεικνυεται επαρκης. Για αυτα πουλες ειναι αποτελεσμα ελειψης πορων κατι για το οποιο ευθυνομαστε ολοι, απο αυτον που δεν πληρωνει φορους μεχρι τα 2 εκατομμυρια λαθρο που συντηρουμε. Τηρουμενων των αναλογιων συγκριτικα με αλλες χωρες ειμαστε αιωνες μπροστα. Φαντασου τις ΗΠΑ χωρις τους τεραστιους προυπολογισμους και τεχνικα μεσα της για εσωτερικη ταξη και ασφαλεια. Μια χαρα ειμαστε αλλα δεν το ξερουμε.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εάν και έχω χρόνια να μπω σε ΜΜΜ όταν μπαίνω το πορτοφόλι είναι στην τσέπη μου και το χέρι επίσης στην τσέπη μου ώστε να νιώθω ότι το πορτοφόλι είναι εκεί. Πριν χρόνια σε λεωφορείο κάτι γυφτακια πέσανε καταλάθος πάνω μου και καλά με έσπρωξαν και ένιωσα στο χέρι μου ,να προσπαθούν να μου πάρουν το πορτοφόλι...

Σε μια  φίλη της μάνας μου πάλι Ρόμα κλασικές τσιγγάνες στο ασανσέρ ήταν 2 την στριφοφυρισαν με τρόπο και καλά ότι έχασαν την ισορροπία της η μία και η άλλη έκανε ότι την συγκράτησε (τέχνασματα) με αποτέλεσμα να της πάρουν το πορτοφόλι από την τσάντα τής.

Μεγάλη προσοχή παντού . Ιδίως σε περίεργες φάτσες όταν υπάρχει πολυκοσμία.

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Καθε μερα οδηγω 1-2 ωρες.

Καθε 2-3 λεπτα τουλαχιστον 1 σοβαρη παραβαση.

Πλεον σκεφτομαι να πηγαινω απλα ευθεια χωρις να παταω φρενο, και να πεφτουν ολα τα ζωα πανω μου.

(Ευκαιρια να φτιαξω και το αμαξι)

Έλα τώρα, πες μου πόσες φορές έκανες διπλοπαρκάρισμα; Δηλαδή εγώ που ήμουν πίσω σου και αναγκάστηκα να κόψω αριστερά έπρεπε να πέσω πάνω σου;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Φιλε εδω κανεις λαθος. Εχουμε απο τους χαμηλωτερους δεικτες μοκροπαραβατικοτητας. Αν το συνδυασεις με τους χαλαρους νομους και επιβολη τους σημαινει οτι ειμαστε ευνομουμενη πολιτεια που πρακτικα δεν χρειαζεται νομους διοτι οι πολιτες ειναι αυτοπειθαρχειμενοι. Δεν χρεοαζομαστε το μαστιγιο του νομου της ποινης της απειλης. Δεν ειναι τυχαιο  " του αλλανα ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει". Ειμαστε χιλιαδες χρονια μπροστα απο τις αστυνομοκρατουμενες "δυτικες" κοινωνιες και τα στρατιωτικα προτυπα οργανωσης τους.

Είμαστε η χώρα με τον πιο κατασκευασμένο δείκτη παραβατικότητας θέλεις να πεις .

Γιατι κανείς δεν δίνει 50€ για να κάνει μήνυση αν του κλέψουν το πορτοφόλι η του σπάσουν το τζαμί του αυτοκινήτου για να κλέψουν ότι έχει μέσα .Πλεον πολλοί δεν κάνουν μήνυση ούτε για κλοπή στο σπιτι τους 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Μεγάλη προσοχή παντού . Ιδίως σε περίεργες φάτσες όταν υπάρχει πολυκοσμία.

Ευτυχώς αυτό είναι πολύ εύκολο.

Λόγο της ενδογαμιας τους είναι όλοι τους παραμορφωμένοι.

• Like 1
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...