Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MadPax είπε

Περιστατικό δικό μου ακριβώς ένα μήνα πριν 20/5 στο σταθμό του Πειραιά, μπορεί κάποιοι να ήσασταν μάρτυρες του περιστατικού.

Είχα τη μηχανή συνεργείο για σέρβις και είπα να πάρω τον ηλεκτρικό να μη τραβιέμαι με το αυτοκίνητο στο γραφείο. Μπαίνω από Αττική και είμαι όρθιος αφού γίνεται χαμούλης 8 η ώρα το πρωί, στο σταθμό του Ταύρου μπαίνει ένα ζευγάρι και έρχονται όρθιοι παράλληλα με εμένα, προφανώς τους τράβηξε το σακίδιο. Ταυτόχρονα και οι δύο πλησίαζαν σχεδόν ακουμπώντας επάνω μου και άλλαζα θέσεις του σακιδίου καθόσο ανθίστηκα τη φτιάξη...

Φτάνοντας στον Πειραιά ελάχιστα πριν ανοίξει η πόρτα η γυναίκα έχει έρθει με πλάτη στην πόρτα ακριβώς μπροστά μου και με κοιτάει ενώ ο άντρας είναι πίσω μου ακουμπώντας πάνω μου με πρόσχημα το φρένο του συρμού, το σακίδιο το έχω μπροστά μου, με το που ανοίγει η πόρτα η γυναίκα έχει πιάσει το σακίδιο και προσπαθεί να το ανοίξει, ενώ ο άντρας προσπαθεί να με κρατήσει πίσω...

Παρασύνθημα, είμαι 1.85, 90kg 50άρης, μηχανικός στα βαπόρια...

...τρώει μια σφαλιάρα η γυναίκα και κάνει βήματα πίσω, ο άντρας προσπαθεί να με γυρίσει τρώει αγκωνιά μέσα στα μούτρα και τον παίρνουν στα ζουμιά, κρατάω το σακίδιο και όπως το κρατάω η γυναίκα απομακρύνεται και ο άντρας προσπαθεί να με χτυπήσει κρατώντας τη μούρη του, μαζεύει άλλο ένα μπουκέτο και σωριάζεται σε ένα παγκάκι...ταυτόχρονα καναδυό χρήσιμοι ηλίθιοι αρχίζουν να φωνάζουν σ' εμένα που χτύπησα τον "κακομοίρη" προσπαθώντας μάταια να εξηγήσω τι έχει συμβεί, έρχεται ο σεκιούριτη μου λέει "περιμένε έχω καλέσει αστυνομία γιατί τον κοπάνησες τον άνθρωπο"...

...αστυνομία...ναι ΟΚ, θα προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας θα ταλαιπωριόμουν με δικαστήρια κλπ κλπ, και τα λαμόγια σε μερικούς μήνες ξανά έξω...

...απλά ήρθε εν τω μεταξύ ο επόμενος συρμός, χάθηκα μέσα στον κόσμο και πήγα στο γραφείο μου.

Έχεις κάνει εξάσκηση στο Santos εσύ 

• Like 1
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω ο σταθμος Θησείο είναι μεσα στους κορυφαίους για να σε κλέψουν, περίπου όσους ξέρω όλο και κάτι τους έχουν τσουρνέψει εκεί... :(

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Υπάρχει κανένα γκρουπακι στο fb που να προειδοποιεί για πορτοφολαδες στα ΜΜΜ ;

Το ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΕΚΤΕΣ ενημερωνει και για πορτοφολαδες ...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MadPax είπε

Περιστατικό δικό μου ακριβώς ένα μήνα πριν 20/5 στο σταθμό του Πειραιά, μπορεί κάποιοι να ήσασταν μάρτυρες του περιστατικού.

Είχα τη μηχανή συνεργείο για σέρβις και είπα να πάρω τον ηλεκτρικό να μη τραβιέμαι με το αυτοκίνητο στο γραφείο. Μπαίνω από Αττική και είμαι όρθιος αφού γίνεται χαμούλης 8 η ώρα το πρωί, στο σταθμό του Ταύρου μπαίνει ένα ζευγάρι και έρχονται όρθιοι παράλληλα με εμένα, προφανώς τους τράβηξε το σακίδιο. Ταυτόχρονα και οι δύο πλησίαζαν σχεδόν ακουμπώντας επάνω μου και άλλαζα θέσεις του σακιδίου καθόσο ανθίστηκα τη φτιάξη... 

Φτάνοντας στον Πειραιά ελάχιστα πριν ανοίξει η πόρτα η γυναίκα έχει έρθει με πλάτη στην πόρτα ακριβώς μπροστά μου και με κοιτάει ενώ ο άντρας είναι πίσω μου ακουμπώντας πάνω μου με πρόσχημα το φρένο του συρμού, το σακίδιο το έχω μπροστά μου, με το που ανοίγει η πόρτα η γυναίκα έχει πιάσει το σακίδιο και προσπαθεί να το ανοίξει, ενώ ο άντρας προσπαθεί να με κρατήσει πίσω... 

...τρώει μια σφαλιάρα η γυναίκα και κάνει βήματα πίσω, ο άντρας προσπαθεί να με γυρίσει τρώει αγκωνιά μέσα στα μούτρα και τον παίρνουν στα ζουμιά, κρατάω το σακίδιο και όπως το κρατάω η γυναίκα απομακρύνεται και ο άντρας προσπαθεί να με χτυπήσει κρατώντας τη μούρη του, μαζεύει άλλο ένα μπουκέτο και σωριάζεται σε ένα παγκάκι...ταυτόχρονα καναδυό χρήσιμοι ηλίθιοι αρχίζουν να φωνάζουν σ' εμένα που χτύπησα τον "κακομοίρη" προσπαθώντας μάταια να εξηγήσω τι έχει συμβεί, έρχεται ο σεκιούριτη μου λέει "περιμένε έχω καλέσει αστυνομία γιατί τον κοπάνησες τον άνθρωπο"... 

...αστυνομία...ναι ΟΚ, θα προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας θα ταλαιπωριόμουν με δικαστήρια κλπ κλπ, και τα λαμόγια σε μερικούς μήνες ξανά έξω...

...απλά ήρθε εν τω μεταξύ ο επόμενος συρμός, χάθηκα μέσα στον κόσμο και πήγα στο γραφείο μου. 

αν υπηρχαν καμερες στους συρμους (και δουλευαν) και το δικιο σου θα εβρισκες και οποιοσδηποτε αλλος θα το σκεφτοταν διπλα πριν κανει κατι. αλλα το υπαρχον καθεστως με την ΑΠΠΔ και τις πλατες απο τους διαφορους "ευαισθητουληδες" ευνοει μονο τη παραβατικοτητα. ευτυχως που τη σκαπουλαρες, θα πληρωνες και τα κλεφτρονια

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, MadPax said:

Τα προβλήματα όμως ξεκινάνε αν ας πούμε αυτό το ζευγάρι δεν ήταν ύποπτο και τις "έτρωγε" προληπτικά! :p 

3 minutes ago, k_w_t said:

Το ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΕΚΤΕΣ ενημερωνει και για πορτοφολαδες ...

LOL "Προσοχή ελεγκτές..." είναι και αυτοί στην ίδια κατηγορία με τους πορτοφολάδες?

Πρέπει να μετακομίσω από αυτή τη χώρα ASAP! :p 

Spoiler

Τώρα βέβαια, μεταξύ μας, αν κάποιος τσαμπατζής πέσει ταυτόχρονα θύμα ληστείας, δεν θα λυπηθώ και ιδιαίτερα...

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

LOL "Προσοχή ελεγκτές..." είναι και αυτοί στην ίδια κατηγορία με τους πορτοφολάδες?

Πρέπει να μετακομίσω από αυτή τη χώρα ASAP! 😛

χαχαχχ ελιωσα και γω μολις το διαβασα, δε παιζομαστε ομως...

• Like 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Όσο ενοχλητικό και στενάχωρο κι αν είναι να χάσεις πορτοφόλι ή αντικείμενα, τέτοια γεγονότα θα συμβαίνουν σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη υπάρχει αυξημένη κίνηση σε εμπορικούς δρόμους, ΜΜΜ και τουρισμός είτε λέγονται Αθήνα, είτε Ρώμη, Παρίσι, Μαδρίτη και Βρυξέλλες. Δεν είναι ούτε ελληνικό φαινόμενο η ύπαρξη πορτοφολάδων, ούτε δείγμα ελληνικής νοοτροπίας το ότι δε φαίνεται να πατάσσεται η ύπαρξή τους.

Σε αυτό που λες θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά εδώ εχουν αναφερθεί περιστατικά με ντουκια που σου κλέβουν τα πράγματα με νταηλίκι στο τρένο αλλά και στους δρόμους, αυτά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δύσκολα γίνονται. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, duende είπε

χαχαχχ ελιωσα και γω μολις το διαβασα, δε παιζομαστε ομως...

Και εγω τυχαια το βρηκα... Απο ενα γκρουπ για χαμενες καρτες ΟΑΣΑ..

Εχει πολυ γελιο.... 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, moure said:

Σε αυτό που λες θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά εδώ εχουν αναφερθεί περιστατικά με ντουκια που σου κλέβουν τα πράγματα με νταηλίκι στο τρένο αλλά και στους δρόμους, αυτά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δύσκολα γίνονται. 

Μην το λες. Και σε άλλες χώρες δρουν σε ομάδες ώστε να νιώθεις πως "δεν σε παίρνει" να αντιδράσεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, ουσιαστικά, ούτε εδω παίρνει κανέναν να αντιδράσει.

Αν σου ρθουν 2-3 ντουκια μέσα στο τραινο τι να κάνεις;

Eιπαμε. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν ντουκια σεκιουριτάδες σε κάθε σταθμο και να επεμβαίνουν ανα 3άδες σε τέτοια ζητήματα! Να έχουν δικαίωμα να σηκωσουν και χέρι να τους τουλουμιάζουν στο ξυλο να μην εμφανιστουν ξανά. Μπαμ κάνει ο πορτοφολάς πλέον. Κατ αρχην δεν ειναι πλέον Ελληνες ή τουλάχιστον οι 9 στους 10 δεν ειναι Ελληνες. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, pontez2 said:

Καλά δεν είπα να το παίξεις και Ράμπο αλλά δεν θα τους κοιτάζεις απλά να σε κλέβουν... 

Δημοσ.
1 minute ago, pontez2 said:

Σκύβεις και περνάς κάτω απ'τα πόδια τους; XD ή ίσως να υπάρχει κάποια μαγική λέξη που να μας γλιτώνει, π.χ. Μπόχουμ 

Τί άλλο να κάνεις; Ποιός να σε σώσει; Άσχημα τα πράγματα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Σκύβεις και περνάς κάτω απ'τα πόδια τους; XD ή ίσως να υπάρχει κάποια μαγική λέξη που να μας γλιτώνει, π.χ. Μπόχουμ 

Τί άλλο να κάνεις; Ποιός να σε σώσει; Άσχημα τα πράγματα...

Glock19 :P

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Έχεις κάνει εξάσκηση στο Santos εσύ 

Και σε κάτι κωλόμπαρα στο Λάγος και στο Μπουένος Αϊρες, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα 😂

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...