Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Τελευταια ειναι κατι ντουκια με τατουαζ, τελειως απροκάλυπτα και τσαμπουκαλιδικα στριμωχνουν τους τουρίστες και αντιο πορτοφόλι... 1
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλα οι τουριστες ειναι ο πιο ευκολος στοχος πλεον..... Μια μερα φτιαξτε ενα καφε σε ΧΧΧL μεγεθος και αραξτε εξω απο το ΑΤ Ακροπολης ...... Θα καταλαβετε τι χαμος γινετε... 1
moure Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, k_w_t είπε Καλα οι τουριστες ειναι ο πιο ευκολος στοχος πλεον..... Μια μερα φτιαξτε ενα καφε σε ΧΧΧL μεγεθος και αραξτε εξω απο το ΑΤ Ακροπολης ...... Θα καταλαβετε τι χαμος γινετε... Σήμερα είναι οι τουρίστες και οι παππούδες, αύριο θα είναι οι γυναίκες και μεθαύριο δεν θα τολμάει να μπει άνθρωπος στο τρένο. Δεν μπορουμε να λέμε ότι ο τουρισμός ειναι η βαριά μας βιομηχανία και να αφήνουμε να ξαφριζουν τους ανθρώπους μέσα στα τρένα. Τα νέα πια, ταξιδεύουν γρήγορα και σε λίγο δεν θα πατάει άνθρωπος στην Αθήνα. 5 1 1
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, moure είπε Σήμερα είναι οι τουρίστες και οι παππούδες, αύριο θα είναι οι γυναίκες και μεθαύριο δεν θα τολμάει να μπει άνθρωπος στο τρένο. Δεν μπορουμε να λέμε ότι ο τουρισμός ειναι η βαριά μας βιομηχανία και να αφήνουμε να ξαφριζουν τους ανθρώπους μέσα στα τρένα. Τα νέα πια, ταξιδεύουν γρήγορα και σε λίγο δεν θα πατάει άνθρωπος στην Αθήνα. Δεν ειναι μονο τα τραίνα.. (σορρυ εγω με αι το εμαθα).. Ειναι τα σοκάκια της πλακας... Τα δασακια γυρω απο την Ακροπολη... Ο λοφος Φιλοπαππου κτλ... 1
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Τα πάντα ειναι και ο κόμπος εχει φτάσει στο χτένι. Δε μπορει να παιρνεις την αστυνομία τηλέφωνο και να σου λένε πως εμεις δε μπορουμε να κάνουμε περισσότερες περιπολίες, πηγαίνετε το θεμα στο υπουργείο. Πας στο υπουργείο, κάνεις αίτημα με πρωτόκολο και δε σου απαντάνε ποτέ. Τι ακριβως να κάνεις; 3 1
Getta Robo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 hours ago, duende said: πληρης ατιμωρησια. εδω πριν καιρο κατι ρομα ληστεψαν εναν φιλο μας εξω απο τον ηλεκτρικο, τον τουλουμιασαν στο ξυλο και του πηραν το κινητο. το ιδιο βραδυ του εστειλαν μηνυμα στο fb "τωρα ξερεις ποιοι ειμαστε αλλα ξερουμε και μεις ποιος εισαι, αν μιλησεις, να ξερεις οτι σε 2 μερες παλι εξω ειμαστε και θα σε βρουμε". πειτε μου τι μπορει να κανει ο συγκεκριμενος για να βρει το δικιο του. τιποτα, εχουν το πανω χερι, απλα 1 hour ago, pontez2 said: Θα έπρεπε να έχει βρει το τρόπο να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα, με κάθε κόστος. Δεν ειναι δουλειά του πολιτη να τιμωρησει τον κλέφτη. Αποτελει ομως δικαίωμά του να αντισταθεί. Απο την στιγμη που η αυτοαμυνα εχει δαιμονοποιηθει και αλοιωθει ως "αυτοδικια", και οι εγκληματιες που δρουν ανεξελεγκτα, πολλες φορες με τις ευλογιες διαφορων τριτων ομαδων και οργανισμων, εχουμε φτασει και στο σημειο να αφηνονται και ελευθεροι για "ανθρωπιστικους λογους" η και λογω "αποσυμφορησης" των φυλακων. Γιατι προφανως ειναι ανθρωπιστικο να κυκλοφορουν ανεξελεγκτοι ως παρασιτα εις βαρος των υπολοιπων μας. Εχουμε ξαναμιλησει για παραπλησια ζητηματα σε αλλα θεματα, αν ειχαμε εφαρμοσιμους νομους, αλλα και προσωπικα δικαιωματα αυτοαμυνας οπως πχ τυπου stand your ground, θα ειχαμε μειωσει κατα πολυ τα φαινομενα. Αν οχι να τα ειχαμε εξαλειψει. 13 3
valkon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Έλεγα να μην πάρω αμάξι γιατί βολεύουν τα ΜΜΜ. Αλλά ο κόσμος μέσα στα μέσα είναι..να το πω ευγενικά, από μια συγκεκριμένη περιοχή της Μέσης Γης. 3
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Απο την στιγμη που η αυτοαμυνα εχει δαιμονοποιηθει και αλοιωθει ως "αυτοδικια", και οι εγκληματιες που δρουν ανεξελεγκτα, πολλες φορες με τις ευλογιες διαφορων τριτων ομαδων και οργανισμων, εχουμε φτασει και στο σημειο να αφηνονται και ελευθεροι για "ανθρωπιστικους λογους" η και λογω "αποσυμφορησης" των φυλακων. Ρε καράτε, μάι τάι, κικ μποξ και οτι άλλο υπάρχει πλέον. Αν ειχαμε μυαλό σε αυτη τη χωρα που βλέπουμε οτι δεν υπάρχει τιποτε να μας προστατέψει θα κάναμε ουρά σε επαγγελματίες που μπορουν να διδάξουν αυτοαμυνα. 1 1
Getta Robo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, pontez2 said: Ρε καράτε, μάι τάι, κικ μποξ και οτι άλλο υπάρχει πλέον. Αν ειχαμε μυαλό σε αυτη τη χωρα που βλέπουμε οτι δεν υπάρχει τιποτε να μας προστατέψει θα κάναμε ουρά σε επαγγελματίες που μπορουν να διδάξουν αυτοαμυνα. Το ειχαμε συζητησει φιλτατε στο θεμα της αυτοαμυνας. Οι παροντες νομοι μας δεν τα πανε καλα με την αυτοαμυνα. Μπορει να εισαι σεσημασμενος εγκληματιας, με τεραστιο ιστορικο και καταδικες. Η αυτοαμυνα ομως στην Ελλαδα ειναι πικρη ιστορια. Εχω μιλησει με ανθρωπους που ειχαν δικαστηρια επειδη.. τολμησαν να υπερασπιστουν τους εαυτους τους, αντι πχ να κανουν πως κοιμουνται, οπως μας παρετρεψε η κυβερνηση μας. Ειναι η τραγικοτητα των ημερων που ζουμε, να υπαρχει συγκαταβατικοτητα στο εγκλημα και στον εγκληματια παρα στο νομο και τον νομοτυπο πολιτη. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Getta Robo 3 2
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα πράγματα είναι απλά. Δε χρειάζεται ούτε καράτε να μάθουμε ούτε να γίνουμε ο Μπρονσον. Κάμερες παντού και εφαρμογή νόμων για παράνομους εγχώριους και μη. Επίσης αστυνομικοί με πολιτικά να γυρίζουν ώστε να μην ξέρεις από που θα σου έρθει Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από adi32 7
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ρε καράτε, μάι τάι, κικ μποξ και οτι άλλο υπάρχει πλέον. Αν ειχαμε μυαλό σε αυτη τη χωρα που βλέπουμε οτι δεν υπάρχει τιποτε να μας προστατέψει θα κάναμε ουρά σε επαγγελματίες που μπορουν να διδάξουν αυτοαμυνα. Καλα ολα αυτα .... Αλλα οσα και να ξερεις αμα σε περνάει η μπιλια δεν κανεις τιποτα.... Κυκλοφορουν τοσο οπλα εκει εξω που μπορει να ειναι και πιο πολλα απο αυτα που εχει στα χερια της η ΕΛ.ΑΣ
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσο ενοχλητικό και στενάχωρο κι αν είναι να χάσεις πορτοφόλι ή αντικείμενα, τέτοια γεγονότα θα συμβαίνουν σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη υπάρχει αυξημένη κίνηση σε εμπορικούς δρόμους, ΜΜΜ και τουρισμός είτε λέγονται Αθήνα, είτε Ρώμη, Παρίσι, Μαδρίτη και Βρυξέλλες. Δεν είναι ούτε ελληνικό φαινόμενο η ύπαρξη πορτοφολάδων, ούτε δείγμα ελληνικής νοοτροπίας το ότι δε φαίνεται να πατάσσεται η ύπαρξή τους. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Speculoos 4
mp123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Άραξε την πέτσα σας.την έχετε δει όλοι τσακ νορρις.
MadPax Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Περιστατικό δικό μου ακριβώς ένα μήνα πριν 20/5 στο σταθμό του Πειραιά, μπορεί κάποιοι να ήσασταν μάρτυρες του περιστατικού. Είχα τη μηχανή συνεργείο για σέρβις και είπα να πάρω τον ηλεκτρικό να μη τραβιέμαι με το αυτοκίνητο στο γραφείο. Μπαίνω από Αττική και είμαι όρθιος αφού γίνεται χαμούλης 8 η ώρα το πρωί, στο σταθμό του Ταύρου μπαίνει ένα ζευγάρι και έρχονται όρθιοι παράλληλα με εμένα, προφανώς τους τράβηξε το σακίδιο. Ταυτόχρονα και οι δύο πλησίαζαν σχεδόν ακουμπώντας επάνω μου και άλλαζα θέσεις του σακιδίου καθόσο ανθίστηκα τη φτιάξη... Φτάνοντας στον Πειραιά ελάχιστα πριν ανοίξει η πόρτα η γυναίκα έχει έρθει με πλάτη στην πόρτα ακριβώς μπροστά μου και με κοιτάει ενώ ο άντρας είναι πίσω μου ακουμπώντας πάνω μου με πρόσχημα το φρένο του συρμού, το σακίδιο το έχω μπροστά μου, με το που ανοίγει η πόρτα η γυναίκα έχει πιάσει το σακίδιο και προσπαθεί να το ανοίξει, ενώ ο άντρας προσπαθεί να με κρατήσει πίσω... Παρασύνθημα, είμαι 1.85, 90kg 50άρης, μηχανικός στα βαπόρια... ...τρώει μια σφαλιάρα η γυναίκα και κάνει βήματα πίσω, ο άντρας προσπαθεί να με γυρίσει τρώει αγκωνιά μέσα στα μούτρα και τον παίρνουν στα ζουμιά, κρατάω το σακίδιο και όπως το κρατάω η γυναίκα απομακρύνεται και ο άντρας προσπαθεί να με χτυπήσει κρατώντας τη μούρη του, μαζεύει άλλο ένα μπουκέτο και σωριάζεται σε ένα παγκάκι...ταυτόχρονα καναδυό χρήσιμοι ηλίθιοι αρχίζουν να φωνάζουν σ' εμένα που χτύπησα τον "κακομοίρη" προσπαθώντας μάταια να εξηγήσω τι έχει συμβεί, έρχεται ο σεκιούριτη μου λέει "περιμένε έχω καλέσει αστυνομία γιατί τον κοπάνησες τον άνθρωπο"... ...αστυνομία...ναι ΟΚ, θα προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας θα ταλαιπωριόμουν με δικαστήρια κλπ κλπ, και τα λαμόγια σε μερικούς μήνες ξανά έξω... ...απλά ήρθε εν τω μεταξύ ο επόμενος συρμός, χάθηκα μέσα στον κόσμο και πήγα στο γραφείο μου. 25 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις