duende Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, pontez2 είπε Nα τα ξέρεις εσυ και η δικαιοσυνη να μη κάνει τιποτα. Πραγματικά ειναι εξοργιστική η αδιαφορία τους. γιατι να σπαταλησουν πορους για εγκληματα οπου σε μηνες/μερες τους βγαζουν παλι εξω? χασιμο χρονου ειναι. δε τους δικαιολογω σε καμια περιπτωση, αλλα πρακτικα αν το σκεφτεις, γιατι να ασχοληθουν με αυτα και οχι με πιο σοβαρα εγκληματα και με τις προσφατες "ελαφρυνσεις" των ποινων θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα 1
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, pontez2 είπε Nα τα ξέρεις εσυ και η δικαιοσυνη να μη κάνει τιποτα. Πραγματικά ειναι εξοργιστική η αδιαφορία τους. η δικαιοσυνη κανει οτι μπορει, τους πιανουν σημερα & αυριο ειναι εξω. οι φυλακες ειναι γεματες. συχνα πεφτουν μπουκετα και μεταξυ τους αλλα και απο ανθρωπους που τους επιασαν. το θεμα ειναι να μπουν σεκιουριταδες παντου, τα εισιτηρια & οι μπαρες να δουλευουν οπως πρεπει. στην Τουρκια, την Ιταλια & τη Γερμανια ειναι μ@λακες που εχει μεχρι και διωξη ναρκωτικων στους σταθμους ; φυσικα κι εκει γινεται χαμος απο κλεψιες αλλα τουλαχιστον πεφτουν και μπατσες συχνα απο την αστυνομια & τους σεκιουριτι. 3 1
duende Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Όσο υπάρχουν κάτι τέτοιοι τόσο θα υπάρχει και το έγκλημα https://www.iefimerida.gr/news/318884/o-megalos-adelfos-stoys-syrmoys-toy-metro-alaloym-me-tis-kameres-poy-topothetithikan-sta?amp και ι ιδιοι θα χτυπιονται οταν τους κατσει η στραβη, η σε καποιο δικο τους, που δεν υπηρχε καμερα να το καταγραψει.. ακου λεει εχουν προβλημα οι ξενοι, που στις πιο πολλες χωρες εχουν καμερες κυριολεκτικα παντου και εμεις εδω ουτε στο αυτοκινητο δε μπορουμε να βαλουμε για να βρουμε το δικιο μας σε περιπτωση ατυχηματος. μεγαλο καρκινωμα η ΑΠΠΔ και οι συνδικαλιστες 6 1
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein² είπε η δικαιοσυνη κανει οτι μπορει, τους πιανουν σημερα & αυριο ειναι εξω. οι φυλακες ειναι γεματες. Κατά την άποψή μου, η δικαιοσύνη περιλαμβάνει και το δικαστικό συστημα. Οταν το δικαστηριο οριζει 2 μηνες με αναστολη στον πορτοφολά, ο πορτοφολάς θα συνεχίζει. Βάλτου βραχιολάκι για 2-3 χρόνια να δουμε αν θα ξανακάνει χαζομάρες. Αλλά όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στα ανθρωπινα δικαιώματα και μπλα μπλα μπλα 4 1
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Κατά την άποψή μου, η δικαιοσύνη περιλαμβάνει και το δικαστικό συστημα. Οταν το δικαστηριο οριζει 2 μηνες με αναστολη στον πορτοφολά, ο πορτοφολάς θα συνεχίζει. Βάλτου βραχιολάκι για 2-3 χρόνια να δουμε αν θα ξανακάνει χαζομάρες. Αλλά όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στα ανθρωπινα δικαιώματα και μπλα μπλα μπλα και 2-3 να του ριξει, παλι εξω θα ειναι. οπως προ-ειπα δε χωρανε μεσα. 1
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, mclein² είπε και 2-3 να του ριξει, παλι εξω θα ειναι. οπως προ-ειπα δε χωρανε μεσα. βραχιολάκι, εννοώ αυτό που σε ελέγχουν εκτός φυλακής. Νομίζω οτι θα ηταν καλή ιδέα. 1 1
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, pontez2 είπε βραχιολάκι, εννοώ αυτό που σε ελέγχουν εκτός φυλακής. Νομίζω οτι θα ηταν καλή ιδέα. πριν 2,5-3 χρονια μου πηραν το ποδηλατο (καπου 800€) και τους πετυχα σε μια πλατεια να το καβαλανε. πηρα τηλ την αστυνομια και μου λεει δεν μπορουμε να τους το παρουμε. τελικα το πηρα μονος μου με κατι φιλους. 5 5 2 1
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε πριν 2,5-3 χρονια μου πηραν το ποδηλατο (καπου 800€) και τους πετυχα σε μια πλατεια να το καβαλανε. πηρα τηλ την αστυνομια και μου λεει δεν μπορουμε να τους το παρουμε. τελικα το πηρα μονος μου με κατι φιλους. Ακριβως. Αν εσυ κι εγω αυριο, πετυχουμε 2 πορτοφολάδες και τους τουλουμιάσουμε στον ηλεκτρικό, μπορει να μας κάνουν και μυνηση και η τιμωρία μας να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη των πορτοφολάδων. Για αυτο λέω οτι η Ελληνικη δικαιοσυνη, έχει σοβαρά προβλήματα. 10 3
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Και πώς μπαίνουν όλα αυτά τα κλεφτρόνια και πρεζάκια σε μετρό/ηλεκτρικό; Μα φυσικά πάνε κοντά κοντά πίσω απ'όσους περνάνε τις μπαρες και περνάνε κι αυτοί μαζί τους τζαμπέ. Να μην τους αφήνουμε να περνάνε μαζί μας! Και φυσικά να ενημερώνουμε τους φύλακες για την παρουσία τους. (Είχα μια ελπίδα ότι το σύστημα με τις μπάρες θα εξαφάνιζε τα κακοποιά στοιχεία απ'τα βαγόνια -και τους τζαμπατζήδες- αλλά πούυυυυ τέτοια τύχη! Έχει πάρα πολλά προβλήματα το όλο σύστημα...) 2 1
moure Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Όταν κάποιος κάνει ένοπλη ληστεία και βγαίνει σε 1,5 χρόνο έξω λογικό μου φαίνεται ο πορτοφολας να μπαινει για κάνα 2 μήνες.Βεβαια οι δικαστές εφαρμόζουν τους νόμους οπότε για να μπαίνουν μέσα όλα αυτά τα ρεμάλια θα πρέπει η νομοθεσία να ειναι πιο αυστηρή, και να φτιάξουμε και καμιά φυλακή αν δεν χωράνε και όχι να τους αφήνουμε έξω. 2 1
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Και πώς μπαίνουν όλα αυτά τα κλεφτρόνια και πρεζάκια σε μετρό/ηλεκτρικό; Μα φυσικά πάνε κοντά κοντά πίσω απ'όσους περνάνε τις μπαρες και περνάνε κι αυτοί μαζί τους τζαμπέ. Να μην τους αφήνουμε να περνάνε μαζί μας! Και φυσικά να ενημερώνουμε τους φύλακες για την παρουσία τους. (Είχα μια ελπίδα ότι το σύστημα με τις μπάρες θα εξαφάνιζε τα κακοποιά στοιχεία απ'τα βαγόνια -και τους τζαμπατζήδες- αλλά πούυυυυ τέτοια τύχη! Έχει πάρα πολλά προβλήματα το όλο σύστημα...) To συστημα υπάρχει για να τιμωρει τους νομοταγής πολίτες. Οχι για να τιμωρει τους κλέφτες και τους παράνομους. Τα χω πάρει με το πόσο αδιάφοροι ειναι σε αυτη τη χωρα. Έφτιαξαν υποτιθεται ένα συστημα για να γλιτωσουμε τους τζαμπατζηδες και πλέον οι πορτοφολάδες έχουν γινει χειρότεροι. 3 3
Volgin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ο Νόμος είναι ανέκδοτο στην Ελλάδα. Προστατευτείτε όπως μπορείτε μόνοι σας, με τις γελοίες ποινές που ισχύουν, δεν πρόκειται να αλλάξει το οτιδήποτε. 1 2
smpt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 χτες χρησιμοποίησα το metro μετά από πολύ καιρό. Φεύγοντας από κάποιο σταθμό ο οδηγός άνοιξε το μικρόφωνο και ανέφερε επί λέξη: "Παρακαλώ να προσέχετε τα ατομικά σας αντικείμενα. Στον συρμό έχουν μπει πορτοφολάδες" 2 1 1
puelito Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, smpt είπε χτες χρησιμοποίησα το metro μετά από πολύ καιρό. Φεύγοντας από κάποιο σταθμό ο οδηγός άνοιξε το μικρόφωνο και ανέφερε επί λέξη: "Παρακαλώ να προσέχετε τα ατομικά σας αντικείμενα. Στον συρμό έχουν μπει πορτοφολάδες" Που φτασαμε ρε φιλε...νε ξερουν οτι εχουν μπει μεσα και να μην τους σταματαει κανεις. 1 1 1
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εδω εφτασαν λεει σε σημειο να πανε σε υπευθυνο σταθμου και να τον απειλησουν για να μην βγαζει την ανακοινωση γιατι τους χαλαει την δουλεια... 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις