sensai Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 ιδιαίτερη προσοχή στη διαδρομή Θησείο-Βικτώρια. έχω εντοπίσει τουλάχιστον 15 με 20 άτομα που κινούνται ανά ομάδες των 5-6 ατόμων, ανάμεσα τους και γυναίκες. όταν τους έχω στο ίδιο βαγόνι πάντα ειδοποιώ και τους γύρω μου αλλά οι περισσότεροι κοιμούνται όρθιοι ή είναι με την μούρη μέσα στο κινητό. μεγάλη προσοχή. 10 6
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μακαρι να σκεφτόμουν κάτι και να τους εκανα ζημιά... Βόμβα χρωματος Ηλεκτροσόκ Ιός άνθρακα Κλπ 5 1
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Tρια χρονια πριν και ακομα συνεχιζεται η φαση. Πλεον το θρασος τους δεν εχει ορια, ορμανε με τσαμπουκα, κυκλωνουν τουριστες και μαζευουν. 2 1 1
duende Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 τους εχω δει μπροστα στα ματια μου να μπαινοβγαινουν στο βαγονι, να σταμπαρουν τα θυματα και να ψαχουλευουν τις τσεπες..μεχρι που τους πηραν χαμπαρι και απλα κατεβηκαν σαν κυριοι και μπηκαν σε αλλο συρμο..αφου δεν υπαρχει κανεις να τους μαζεψει. θα μπορουσε η αστυνομια να βαλει κοσμο με πολιτικα και σε ενα μηνα να τους εχει ξεπαστρεψει. αλλα με τους γνωστους νομους σε λιγο καιρο παλι εξω θα ειναι. μπανανισταν 16 3
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ραψτε μια μικρη θηκη στο πισω πλευρα της ζωνης, ισα να χωραει την πιστωτικη και ενα πενηνταρικο.Αντε , ολα εγω θα σας τα λεω Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από bluesattack 4 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) δύο φορές μου έχουν ανοιξει την τσάντα, το μπροστά φερμουάρ απο τσαντα στυλ σχολικής, αυτες που εχουν μονο μια θηκη και το μπροστα για στυλο κτλ. Την μία φορά δεν είχα τίποτα εκει μέσα, την αλλη είχα μια καμένη λάμπα. κλασικά ανοιγαν οι πόρτες στο μοναστηρακι και περιμέναμε να μπουμε, ειχε απιστευτο κόσμο και νιώθω κάποιον να με ψιλοακουμπάει, γυρισα αποτομα και ειδα εναν τυπο, 25 αντε 30 βαρια, να γυρνάει γρήγορα στο κινητό του και να κάνει πως κατι κοιταει. μια χαρα ντυμενος κτλ. Δεν ασχολήθηκα, μπηκα μέσα, τσέκαρα την τσάντα, είχε ανοιχτο το φερμουαρ, η λάμπα ήταν εκει. την αλλη φορά στο μετρό μέσα ενώ γινόταν χαμός απο κόσμο. Και τις δύο φορές χαζομάρα μου γιατι χαζευα, είχα ακουστικά και ειχα ξεχασει την τσαντα στη πλάτη, αλλά ήξερα τουλάχιστον πως δεν ειχα τιποτα να μου παρουν μεσα οποτε ήμουν πιο ανετος. απο τότε εχω ενα μικρό λουκετακι που χρησιμοποιώ και τέλος. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Rumpelstiltskin
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε απο τότε εχω ενα μικρό λουκετακι που χρησιμοποιώ και τέλος. Μην εισαι και πολυ χαλαρος με αυτο. Χρησιμοποιουν νυστερι και σκιζουν την τσαντα. Τα backpack το καλυτερο ειναι να τα εχουμε στο πατωμα αναμεσα στα ποδια μας (βασικα αυτο ειναι καλο και για τον κοσμο οταν εχει πολυκοσμια) ή αν σιχαινομαστε να τα κραταμε μπροστα μας. 8 2
panostom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 προτοφολι με αλυσιδα στην τσεπη χρονια τωρα και το χερι στην τσεπη με το κινητο. Αναθεμα σ αυτους που θελουν να αρπαξουν απ εσενα κατι που κοπιασες να αποκτησεις. 8 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Μην εισαι και πολυ χαλαρος με αυτο. Χρησιμοποιουν νυστερι και σκιζουν την τσαντα. Τα backpack το καλυτερο ειναι να τα εχουμε στο πατωμα αναμεσα στα ποδια μας (βασικα αυτο ειναι καλο και για τον κοσμο οταν εχει πολυκοσμια) ή αν σιχαινομαστε να τα κραταμε μπροστα μας. έχεις δικιο σε αυτο, αναμεσα στα ποδια το βάζω, (και το κραταω να μην ακουμπαει κατω 😜 ) απλά πλέον εχω και το λουκετάκι ετσι ωστε αν ξεχαστω μεχρι να βγω εντελώς απο τον σταθμό να έχω τουλάχιστον μια παραπανω ασφάλεια.
ELTASSOS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Εγω εχω σε εμφανες σημειο καμμια 500 αρια ευρω σε 100σταρικα φωτοτυπια...αν μου τα κλεψουν θα τους πιασουν οταν πανε να τα εξαργυρωσουν και δεν γλυτωνουν. Συνηθως κατι ρουμανοβουλγαροι ειναι. 3 2 4 1
mcstefan7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Πορτοφόλι και κινητό στην τσέπη και τα προστατεύεις με τα χέρια σου (χέρια στις τσέπες). Αν κάθεσαι η καλύτερη θέση είναι στην άκρη με αριστερή τσέπη στο παράθυρο και το κινητό στο χέρι. Ποτέ δεν είχα θέμα 😉
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Θρασύτατοι. Τους πιάνουν μετά απο παρακολούθηση μηνών, πάνε γελόντας στον εισαγγελέα και μετά απο μερικους μήνες ειναι έξω και κάνουν τα ιδια. Καμία σωτηρία. Πρόσφατα μια παρέα απο νέα παλικαράκια τουλούμιασαν μια ομάδα απο δαύτους στο ξύλο. Ηρθε η αστυνομία και τους μάζεψε. Ε και? Σε λιγες μέρες πάλι έξω θα ειναι. Και εδω η κατάντια της Ελληνικης δικαιοσύνης. Οι ελευθεροι πλέον πορτοφολάδες, απειλουν τη ζωή των εργαζόμενων στο μετρό που βοήθησαν να συλληφθουν!! https://www.ethnos.gr/ellada/45359_metro-orgiazoyn-symmories-me-mahairobgaltes-kai-portofolades-vid Μονη σωτηρία, να μπουν ομάδες σεκιουριτη σε κάθε σταθμό που να τουλουμιάζουν στο ξύλο τις ομάδες αυτές. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από pontez2 5 2
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 αυτοι που κλεβουν τσαντες + πορτοφολια -> αγιο ελευθεριο, την εκκαθαριση την κανουν στις οδους "μπαμπη αννινου" & "ρως". κατω πατησια, γινεται η φαση "ναυαρχου βοτση" μέχρι "κριτοβουλιδου". αγιο νικολαο, στο στενο της "σπηλιαδου". εαν σας κλεψουν, περαστε απο εκει & κοιταξτε στα παρκαρισμενα αυτοκινητα αναμεσα. το μονο που παιρνουν ειναι χρηματα & καρτες, οποτε θα βρειτε οποια αλλα εγγραφα εχετε. 4 2
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, mclein² είπε αυτοι που κλεβουν τσαντες + πορτοφολια -> αγιο ελευθεριο, την εκκαθαριση την κανουν στις οδους "μπαμπη αννινου" & "ρως". κατω πατησια, γινεται η φαση "ναυαρχου βοτση" μέχρι "κριτοβουλιδου". αγιο νικολαο, στο στενο της "σπηλιαδου". εαν σας κλεψουν, περαστε απο εκει & κοιταξτε στα παρκαρισμενα αυτοκινητα αναμεσα. το μονο που παιρνουν ειναι χρηματα & καρτες, οποτε θα βρειτε οποια αλλα εγγραφα εχετε. Nα τα ξέρεις εσυ και η δικαιοσυνη να μη κάνει τιποτα. Πραγματικά ειναι εξοργιστική η αδιαφορία τους. 3 2
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Όσο υπάρχουν κάτι τέτοιοι τόσο θα υπάρχει και το έγκλημα https://www.iefimerida.gr/news/318884/o-megalos-adelfos-stoys-syrmoys-toy-metro-alaloym-me-tis-kameres-poy-topothetithikan-sta?amp 1 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις