Arguris3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 θελω εναν υπολογιστη που να παιζει οαλτα παιχνιδια με υψηλα fps οχι τωρα σιγουρα θα πρμν και για τους καινουργιους επεξεργαστες ryzen και της καινουργιες καρτες ακουο προτασεισ κυριως με αυτα ta ryzen τα parts
kazablanka Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 ε περιμενε τοτε 😛 τωρα τι να σου πουνε να παρεις αφου δεν υπαρχουν 1 1
redmedusa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, Arguris3 είπε θελω εναν υπολογιστη που να παιζει οαλτα παιχνιδια με υψηλα fps οχι τωρα σιγουρα θα πρμν και για τους καινουργιους επεξεργαστες ryzen και της καινουργιες καρτες ακουο προτασεισ κυριως με αυτα ta ryzen τα parts εμεις τι θα παρουμε?
Arguris3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, kazablanka είπε ε περιμενε τοτε 😛 τωρα τι να σου πουνε να παρεις αφου δεν υπαρχουν ε με τις τιμες στο πρπ που θα παιζουνε αυτα τα parts δεν σου ειπα να μου το αγορασεισ😂 μονοσ μου θα το κανω 3 λεπτά πριν, redmedusa είπε εμεις τι θα παρουμε? δεν σου ειπα να μου το αγορασεισ😂 μονοσ μου θα το κανω
kazablanka Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Arguris3 είπε ε με τις τιμες στο πρπ που θα παιζουνε αυτα τα parts δεν σου ειπα να μου το αγορασεισ😂 μονοσ μου θα το κανω δεν σου ειπα να μου το αγορασεισ😂 μονοσ μου θα το κανω είναι πολλα που δεν ξερουμε ακομα και για τις καρτες και για τα cpu θα είναι ανουσιο να προτεινει καποιος κατι που δεν ξερει τι αποδοση θα εχει ακριβως 1
redmedusa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Arguris3 είπε ε με τις τιμες στο πρπ που θα παιζουνε αυτα τα parts δεν σου ειπα να μου το αγορασεισ😂 μονοσ μου θα το κανω δεν σου ειπα να μου το αγορασεισ😂 μονοσ μου θα το κανω Υπαρχει ενα ρητο που λεει πως ο εγκεφαλος δεν λυνει προβληματα αλλα μαθαινει καλυτερα πως να τα περιγραφει μεχρι που μετα απ την εκτενης αναλυση η μοναδικη λυση τελικα "αναδυεται". Μπορεις να μας περιγραψεις με αρκετη λεπτομερεια τι προβλημα προσπαθεις να λυσεις με τα 1500 ευρω? Μπορει να σου κανει ενα PS5 στην τελικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα