Έλεος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα φίλες και φίλοι Έχω έναν πίνακα τον οποίο είχε ζωγραφίσει ο θείος μου, και τον οποίο θέλει να μεταφέρει στην Αγγλία στο Manchester. Οι καθαρές διαστάσεις (με κάδρο) είναι: 1,25 m Χ 0,95 m Χ 0,06 m . Αν υπολογίσoυμε 10εκ. (5 Χ 2) σε όλες τις διαστάσεις, οι τελική διάσταση του πακέτου θα είναι: 1,35 m Χ 1,05 m Χ 0,16 m. Όσο για το βάρος, ίσως δεν φθάσει τα 20Kg. Ίσως 15 με 17Kg. να είναι ένα πιο ρεαλιστικό νούμερο. Το ερώτημά μου είναι ποιος είναι ο πιο οικονομικός και ασφαλής τρόπος να μεταφερθεί. Ο θείος μου θα επισκευθεί την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και σκεφτόμασταν να το πακετάραμε και να το έπαιρνε σαν αποσκευή στο αεροπλάνο του γυρισμού, αντί να το κάναμε μέσω κάποιας μεταφορικής όπως πχ. η DHL. Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση ή κάποια ένσταση, από άποψη οικονομίας και ασφάλειας;
giannistzw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Έλεος είπε Καλησπέρα φίλες και φίλοι Έχω έναν πίνακα τον οποίο είχε ζωγραφίσει ο θείος μου, και τον οποίο θέλει να μεταφέρει στην Αγγλία στο Manchester. Οι καθαρές διαστάσεις (με κάδρο) είναι: 1,25 m Χ 0,95 m Χ 0,06 m . Αν υπολογίσoυμε 10εκ. (5 Χ 2) σε όλες τις διαστάσεις, οι τελική διάσταση του πακέτου θα είναι: 1,35 m Χ 1,05 m Χ 0,16 m. Όσο για το βάρος, ίσως δεν φθάσει τα 20Kg. Ίσως 15 με 17Kg. να είναι ένα πιο ρεαλιστικό νούμερο. Το ερώτημά μου είναι ποιος είναι ο πιο οικονομικός και ασφαλής τρόπος να μεταφερθεί. Ο θείος μου θα επισκευθεί την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και σκεφτόμασταν να το πακετάραμε και να το έπαιρνε σαν αποσκευή στο αεροπλάνο του γυρισμού, αντί να το κάναμε μέσω κάποιας μεταφορικής όπως πχ. η DHL. Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση ή κάποια ένσταση, από άποψη οικονομίας και ασφάλειας; Τσεκαρε τη μεταφορική Βεινογλου, έχουν υπηρεσία για πίνακες ζωγραφικης, βέβαια εγώ τη χρησιμοποιησα απο Γαλλία, με UK δεν ξέρω τι παίζει. Με τις διαστάσεις που αναφέρεις θα μπει αμπάρι στο αεροπλάνο, εγώ δε θα το έκανα αυτό, εκτός και αν ο πίνακας είναι απαράδεκτος και θέλετε να τον ξεφορτωθείτε Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από giannistzw 1
fredd0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Αγοραζεις εξτρα αποσκευη, αν θυμαμαι καλα με "νορμαλ" εταιρειες (aegean. ba κλπ) γυρω στα 40 ευρω βγαινει αν την αγορασεις απο το ιντερνετ πριν πεταξεις. 1
sokos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Αν ειναι μεγάλες διαστάσεις δεν μπαίνει καμπίνα. Καλή συσκευασία και ειτε κάποιο απο τα φορτηγάκια που πηγαινοέρχονται Αγγλία αλλιώς air cargo. Δες την ΠΕΝΤΑ Cargo αεροπορικώς για μεγάλα φορτία, τρομερό σέρβις μιληστε με τον Αλέξανδρο. 1
gthe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι εταιρίες σαν τον Μπεινόγλου. Επειδή τυχαίνει οι συγκεκριμένοι να έχουν αμπαλάρει και κουβαλήσει το σπίτι μου από Ελλάδα σε UK χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά οι συγκεκριμένοι είναι απόλυτα επαγγελματίες. Αν στο πακετάρουν αυτοί, δεν έχεις φόβο. Φυσικά οι τιμές είναι υψηλές. Ο δευτερος καλύτερος νομίζω είναι η DHL που ασφαλίζει τα δέματα της. Να το δώσεις check-in αποσκευή σε πτήση θα έλεγα είναι η χειρότερη ... μόλις φύγει από τα χέρια σου, δεν έχει κανείς ευθύνη αν θα σπάσει (οκ αν σπάσει θα σε αποζημιώσουν λογικά). Υπάρχουν και μεταφορικές που πάνε Αγγλία πράγματα οδικώς, αργούν αλλά φαντάζομαι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από gthe 1
Έλεος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας τις λαμβάνω όλες υπόψην μου και τις επεξεργάζομαι. @giannistzw @fredd0 @sokos1 @gthe Για τις διαστάσεις και το βάρος που ανέφερα τι τιμές στο περίπου να περιμένω από τις μεταφορικές που προτείνατε;
gthe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Έλεος είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας τις λαμβάνω όλες υπόψην μου και τις επεξεργάζομαι. @giannistzw @fredd0 @sokos1 @gthe Για τις διαστάσεις και το βάρος που ανέφερα τι τιμές στο περίπου να περιμένω από τις μεταφορικές που προτείνατε; DHL μπορώ να σου πω ότι κάποτε ρώτησα για ένα ντενεκέ λάδι, ήταν 50-60. Μπορεί να είσαι εκεί αν και πάνε 3 χρόνια. Μπορεί και κάνα 80άρι. Για τον Μπεινόγλου δεν ξέρω να σου πω, εγώ είχα πάρει μια τιμή για 2άρι σπίτι 4ψήφιο νούμερο. Τελικά πλήρωσε η εταιρία μου και συμπτωματικά πήρε την ίδια εταιρία. Σίγουρα 2πλά από τα παραπάνω, ίσως και πιο πολλά (αυτοί κάνουν επαγγελματικές μεταφορές εταιρίων κτλ, δεν είναι μικρή επιχείρηση).
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Μπεινογλου ειναι απλα αγιογδυτης.... Μου ζητησε για 6 πινακες που χωραγαν σε μαγαλη βαλιτσα 2,000+ ευρω προ 5ετιας!!!! Για λονδινο. Φυσικα πηγαν σε βαλιτσα.... Αλλα χρειαζεται μεγαλη προσοχη μην τυχον και καποιος γνωριζει τον νομο για εξαγωγη εργων τεχνης που μου αποκαλυψε φιλος ζωγραφος. Αν και ο νομος δεν εφαρμοζεται (οπως πολλοι αλλοι) εδω και αρκετα χρονια. Για πληρη νομιμοτητα χρειαζεται σφραγιδα στο πισω μερος του πινακα απο την εθνικη πινακοθηκη. Οσο ακραιο και να ακουγεται ο νομος ειναι σε ισχυ..... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από tigergreg
a_f_a Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Προ 2 μηνων, έστειλα Βέλγιο (ένα ολόκληρο φορτηγό), έπιπλα-αντίκες για πώληση με την Τελετρανς : http://teletranseu.com/ Δεν ειναι φτηνοί αλλά δεν ειναι φαρμακείο φάση Μπεϊνόγλου ο οποιος ειναι σχεδόν χ2 από άλλες καλές εταιρείες. Η Τελετρανς ήταν μια χαρά. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από a_f_a
akis_tzev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δεν θυμάμαι το όνομα της εταιρείας,μπορώ να το μάθω βέβαια μιας και δουλεύει εκεί η κουμπάρα μου.Εταιρεία με φορτηγά που τα πάει οδικώς.Αν και δεν ξέρω τιμές,σίγουρα θα σου βγεί πολύ φθηνότερα.Ψάξε λίγο στο ίντερνετ.Υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα