neverme Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, natural_sgf είπε Ναι, τα έχουμε ξαναπεί και σε άλλο thread αυτά. Δυστυχώς η ΕΕΤΤ δε κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Μπορείς να μου δώσεις το link για το thread σε παρακαλώ
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, neverme είπε Μπορείς να μου δώσεις το link για το thread σε παρακαλώ
teot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, neverme είπε Μπορείς να μου δώσεις το link για το thread σε παρακαλώ To δελτιο τυπου της ΕΕ για τις ενδοενωσιακες κλήσεις. http://europa.eu/rapid/press-release_IP-19-2429_el.htm?fbclid=IwAR3C83CUrtQlp8YIdGtm4IiVN02jIjFO1DI-XO3mrLj8O5mU8Ru0dPzKG44 Παντως διαβαζοντας το κομματι που λέει.... "Κατά μέσον όρο, η συνήθης τιμή μιας ενδοενωσιακής κλήσης από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο ήταν τρεις φορές υψηλότερη από τη συνήθη τιμή μιας εγχώριας κλήσης και η συνήθης τιμή για την αποστολή μηνύματος SMS σε άλλη χώρα της ΕΕ ήταν πάνω από δύο φορές υψηλότερη σε σχέση με την τιμή για την εγχώρια αποστολή μηνύματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συνήθης τιμή μιας ενδοενωσιακής κλήσης μπορεί να είναι μέχρι και δέκα φορές υψηλότερη από τη συνήθη τιμή για εγχώριες κλήσεις." αναρωτιέμαι... με τις εγχώριες κλήσεις που είναι 3 η και 4 φορές το κόστος μια ενδοενωσιακης κλήσης θα γίνει κάτι??? Με το SMS στις εγχώριες αποστολές που έχει φθάσει να πληρώνεις ...χαρακτήρα και τάλληρο ... που έλεγε μια παλιά διαφήμιση θα γίνει κατι???
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, teot είπε αναρωτιέμαι... με τις εγχώριες κλήσεις που είναι 3 η και 4 φορές το κόστος μια ενδοενωσιακης κλήσης θα γίνει κάτι??? Με το SMS στις εγχώριες αποστολές που έχει φθάσει να πληρώνεις ...χαρακτήρα και τάλληρο ... που έλεγε μια παλιά διαφήμιση θα γίνει κατι??? Όχι, δε θα γίνει τίποτα. Σε μια χρεωκοπημενη χώρα (όχι μόνο οικονομικά), έχεις μια άχρηστη Ε.Ε.Τ.Τ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα