AlphaAlpha Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Γεια σας, πρόσφατα κάλεσα το customer support της paypal σε αυτο τον αριθμο 00353 1 436 9111 και χρεωθηκα 3€ στην κάρτα.Επικοινώνησα με το support της wind και μου είπαν ότι δεν είχα ενεργοποήσει την περιαγωγή δεδομένων ενώ εγώ την είχα ενεργοποιημένη. Όταν πάτησα τον αριθμό μου ε΄βγαλε χώρσ προέλευσης Ιρλανδία, γιατί λοιπόν χρεώθηκα.
zx1234r Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Τι σχέση έχει η περιαγωγή δεδομένων? Γενικά στην καρτοκινητή υπάρχει άλλο καθεστώς. Θα πρέπει να έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο ομιλίας. Εγώ με το ίντερνετ πχ παρατήρησα πως ενώ είχα μονάδες στην κάρτα αλλά όχι κάποιο αγορασμένο πακέτο mb, τότε χρεωνόμουν κανονικά. Μόλις αγόρασα ένα πακέτο 5gb για 20 ημέρες τότε τα mb αφαιρόντουσαν απο εκεί. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τα λεπτά ομιλίας.
john_shadow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 πρέπει να δεις αν το πακέτο ομιλίας υποστηρίζει κλήσεις προς ΕΕ, επίσης όπως και στην Ελλάδα πολλά support νούμερα δεν υποστηρίζονται από τα πακέτα κινητής(δεν ξέρω αν είναι και του paypal έτσι)
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Η περιαγωγή ειναι άσχετη με την κλήση που περιγράφεις
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 αν η κάρτα ειναι ελληνική και χρησιμοποιείς ελληνικό δίκτυο δεν βρίσκεσαι σε περιαγωγή. 1
cb_papi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Κάλεσες νούμερο στο εξωτερικό, δεν έχει σχέση η περιαγωγή. Όταν είσαι σε περιαγωγή σημαίνει ότι βρίσκεσαι εσύ στο εξωτερικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, AlphaAlpha είπε Γεια σας, πρόσφατα κάλεσα το customer support της paypal σε αυτο τον αριθμο 00353 1 436 9111 και χρεωθηκα 3€ στην κάρτα.Επικοινώνησα με το support της wind και μου είπαν ότι δεν είχα ενεργοποήσει την περιαγωγή δεδομένων ενώ εγώ την είχα ενεργοποιημένη. Όταν πάτησα τον αριθμό μου ε΄βγαλε χώρσ προέλευσης Ιρλανδία, γιατί λοιπόν χρεώθηκα. Δεν λέγεται roaming όταν δεν αφήνεις τη χώρα σου. Η κλήση που έκανες είναι international καθώς κάλεσες τηλέφωνο άλλου κράτους. Εντός EU, από αρχές Ιουνίου (χοντρικά) υπάρχει άνω όριο στη χρέωση στα 19 cent/ λεπτό (+Φ.Π.Α) Πόσα λεπτά μίλησες; Λογικά κάνα δεκάλεπτο πρέπει να διήρκεσε.
neverme Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δηλαδή πήρες τηλέφωνο Ιρλανδία από Ελλάδα? Ε λογικό δεν είναι να χρεωθείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, neverme είπε Δηλαδή πήρες τηλέφωνο Ιρλανδία από Ελλάδα? Ε λογικό δεν είναι να χρεωθείς? Μιλάμε κυκλοφορεί κόσμος που δε ξέρει στοιχειώδη πράγματα.
Xvipes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Πριν 2 μέρες μου ήρθε το παρακάτω από την Cosmote: Quote TΩPA MΠOPEIΣ NA EΠIKOINΩNEIΣ ΠOΛY OIKONOMIKA ΠPOΣ OΛEΣ TIΣ XΩPEΣ THΣ EYPΩΠAIKHΣ ENΩΣHΣ. ΣYΓKEKPIMENA, OI XPEΩΣEIΣ MEIΩΘHKAN ΣTA 0,2356 EYPΩ/ΛEΠTO KAI 0,0744 EYPΩ/SMS ANTIΣTOIXA. ENHMEPΩΣOY ANAΛYTIKA AΠO TON TIMOKATAΛOΓO ΣTO www.cosmote.gr Φαντάζομαι αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους πλέον. Επίσης αν αυτό ισχύει για εξωτερικό δεν θα ισχύει και για εντός Ελλάδας?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Xvipes είπε Πριν 2 μέρες μου ήρθε το παρακάτω από την Cosmote: Φαντάζομαι αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους πλέον. Επίσης αν αυτό ισχύει για εξωτερικό δεν θα ισχύει και για εντός Ελλάδας? Ναι, ισχύει για όλους τους παρόχους. Ισχύει στο εξωτερικό και ισχύει και Ελλάδα (προς εξωτερικό μόνο). Όταν γράφουμε εξωτερικό εννοούμε Ε.Ε. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από natural_sgf
teot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2019 στις 7:55 ΠΜ, neverme είπε Δηλαδή πήρες τηλέφωνο Ιρλανδία από Ελλάδα? Ε λογικό δεν είναι να χρεωθείς? Τυχερός είναι που πήρε Ιρλανδία και γενικά ΕΕ και χρεώθηκε μόνο 0.2474 €/λεπτό Γιατί αν καλούσε από Ελλάδα .... Ελληνικό αριθμό τηλεφώνου θα πλήρωνε 0.60 €/λεπτό Και μετά την 17η Ιουλίου σύμφωνα με τις νέες τιμές τιμές που ανακοίνωσε η Wind... Κλήση απο Ελληνικό κινητό σε Ελληνικό κινητό η σταθερό 0,72 €/λεπτό Κλήση απο Ελληνικό σταθερό σε Ελληνικό κινητό 0,94 €/λεπτό .... σχεδόν 4πλάσια τιμη απο το να καλέσεις ΕΕ... Και δεν ειναι μόνο η Wind ... το ίδιο με μικρές αποκλείσεις ισχύει για όλους τους παρόχους... η στραβός ειναι ο γιαλός ... η στραβά αρμενίζουμε... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από teot
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 54 λεπτά πριν, teot είπε Τυχερός είναι που πήρε Ιρλανδία και γενικά ΕΕ και χρεώθηκε μόνο 0.2474 €/λεπτό Γιατί αν καλούσε από Ελλάδα .... Ελληνικό αριθμό τηλεφώνου θα πλήρωνε 0.60 €/λεπτό Και μετά την 17η Ιουλίου σύμφωνα με τις νέες τιμές τιμές που ανακοίνωσε η Wind... Κλήση απο Ελληνικό κινητό σε Ελληνικό κινητό η σταθερό 0,72 €/λεπτό Κλήση απο Ελληνικό σταθερό σε Ελληνικό κινητό 0,94 €/λεπτό .... σχεδόν 4πλάσια τιμη απο το να καλέσεις ΕΕ... Και δεν ειναι μόνο η Wind ... το ίδιο με μικρές αποκλείσεις ισχύει για όλους τους παρόχους... η στραβός ειναι ο γιαλός ... η στραβά αρμενίζουμε... Ναι, τα έχουμε ξαναπεί και σε άλλο thread αυτά. Δυστυχώς η ΕΕΤΤ δε κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 54 λεπτά πριν, teot είπε Τυχερός είναι που πήρε Ιρλανδία και γενικά ΕΕ και χρεώθηκε μόνο 0.2474 €/λεπτό Γιατί αν καλούσε από Ελλάδα .... Ελληνικό αριθμό τηλεφώνου θα πλήρωνε 0.60 €/λεπτό Και μετά την 17η Ιουλίου σύμφωνα με τις νέες τιμές τιμές που ανακοίνωσε η Wind... Κλήση απο Ελληνικό κινητό σε Ελληνικό κινητό η σταθερό 0,72 €/λεπτό Κλήση απο Ελληνικό σταθερό σε Ελληνικό κινητό 0,94 €/λεπτό .... σχεδόν 4πλάσια τιμη απο το να καλέσεις ΕΕ... Και δεν ειναι μόνο η Wind ... το ίδιο με μικρές αποκλείσεις ισχύει για όλους τους παρόχους... η στραβός ειναι ο γιαλός ... η στραβά αρμενίζουμε... Επισης η χρέωση δεν ειναι ανα λεπτο, αλλα 3 λεπτα, ανεξαρτητα αν η κληση θα κρατήσει 30 δευτερα ...και που δηλαδή να καλέσεις και 5ψηφιο εντός Ελλάδας, πάει το μηνιατικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα