Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω να με βοηθεια σε κατι ειμαι ανεμεσα σε 2 καρτες

GigaByte Aorus 2060 xtreme

asus rog stix 2060

πειτε μου γνωμες η εμπειριες

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία. 

Και το γιατί: Not to go για μένα όταν παίζει καλύτερη πρόταση εκεί γύρω. Παρε Vega 64 της προσφοράς από αμαζον. *

*ή αν για χψ λόγο δεν σε ενδιαφέρει, τη strix  τότε

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον, αν κ στα κοντά φαίνεται ότι θα παιχτεί ανακοίνωση της Super σειράς

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Εγώ κάρτα Asus δεν θα έπαιρνα με την καμία, μαυτα που διαβάζω στο φόρουμ για άσους αχαχα

Για διαφωτισε μας σχετικα με τα θέματα των Asus εδώ στο φόρουμ.Εκτος των strix Vegas που ήταν εργοστασιακό το θέμα και γενικό.

Για πρότεινε καμια υλοποίηση 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/11721946/Asus-Radeon-RX-580-8GB-Rog-Strix-Gaming-OC-90YV0AK0-M0NA00.html#reviews και εδώ στο φόρουμ πολλά γράφουν. 

2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Για διαφωτισε μας σχετικα με τα θέματα των Asus εδώ στο φόρουμ.Εκτος των strix Vegas που ήταν εργοστασιακό το θέμα και γενικό.

Για πρότεινε καμια υλοποίηση 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Πλέον το 50% και ίσως παραπάνω ανεξαιρετου υλοποιήσης-κατασκευαστη παρουσιάζουν coil.Το οποίο μπορεί να είναι της καρτας αλλά μπορεί να το παρουσιάζει και η καρτα από μάπα τροφοδοτικό.Δεν είναι πρόβλημα στην κάρτα.Για κάποιους που έχουν ευαισθησία στα του θορύβου η έχουν όλο το σύστημα σε νερό ναι, είναι ενοχλητικό αλλά ως εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι η gigabyte είναι πιο ποιότητα κ καλύτερη εταιρεία από την Asus, γενικά. Εγώ μόνο sapphire παίρνω αλλά σε nvidia δεν έχει lol. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Πιστεύω ότι η gigabyte είναι πιο ποιότητα κ καλύτερη εταιρεία από την Asus, γενικά. Εγώ μόνο sapphire παίρνω αλλά σε nvidia δεν έχει lol. 

Έχω συναντήσει coil σε 1080ti extreme giga που είχα.Η giga σε amd gpu ειδικά είναι για πέταμα σε όλα της.

Η sapphire nitro είναι τοπ σε όλα της.

Τώρα επειδή ξεφύγαμε από το θέμα.

Μεταξύ των δύο 2060 που ρωτάει ο φίλος.

Και οι 2 είναι καλές υλοποιήσεις αλλά η strix έχει καλύτερο κουλερ και σε εμφάνιση μου αρέσει πιο πολυ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι 2 gigabyte κάρτες είχα στη ζωή μου (νομίζω η τελευταία πρέπει να ήταν μια gtx 770 windoforce)... και τις 2 τις πήρα στα χέρια. Για asus μόνο καλά λόγια έχω. Παρ'όλα αυτά, δεν κατηγορώ ούτε την gigabyte αλλά τα περί καλύτερης ποιότητας από asus... οτι να'ναι απλά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...