Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Πως ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι παράνομα; Πως τον λέγαν τον πωλητή; Satya Nadella; Τα κανάλια διανομής είναι συγκεκριμένα.

Ειδικά για τα Enterprise είναι MONO Volume License και ΜΟΝΟ Upgrade license για το 99.5% του πλανήτη.

Αυτό σημαίνει πως μόνο από τους επίσημους διανομείς VL μπορείς να τα αγοράσεις. Και μου λες ότι ο Ινδονήσιος είναι original; Πόσα θες να μας τρελάνεις..... 

Ακόμη και η πολιτική είναι διαφορετική ανάλογα την περιοχή. Άλλη πολιτική για την Ασία και άλλη για Ευρώπη και Αμερική. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να αγοράσεις από Αμερική και να τα στήσεις Ελλάδα ή Ευρώπη, πρέπει να πάρεις την Ευρωπαική έκδοση....

Whatever κάντε ότι καταλαβαίνετε , ελπίζω να μπορείς να εξηγήσεις γιατί είσαι συνδεμένος με κάποιον κινέζικο οργανισμό όταν έρθει ο έλεγχος....

Είναι νόμιμο κατάστημα με ΑΦΜ όπως και το κατάστημα της γειτονιάς σου, ειδάλλως δεν κόβει τιμολόγιο. Όσον αφορά εσένα μπορείς κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες να αγοράζεις πάγια από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τρίτες χώρες.  Όσον αφορά την Enterprise edition δεν νομίζω ότι ο φίλος μας παραπάνω το χρειάζεται ;) 

7 ώρες πριν, mechpanos είπε

Σου εύχομαι ποτέ σου να μην πέσεις!!! Τα κλειδιά μπορεί να δουλεύουν σαν κλειδιά, και να γλιτώνεις από malware, αλλά δεν σε καλύπτουν γιατί ο τρόπος που έχουν αποκτηθεί παραβιάζει την άδεια χρήσης. Για το σπίτι μου πχ εγώ (αν δεν είχα Linux)θα έπαιρνα ένα τέτοιο κλειδί. Για το γραφείο ΟΧΙ (πήγα και έσκασα 150€ Windows OEM Professional τι να κάνουμε... που και αυτή είναι νόμιμη μόνο με την αγορά νέου υπολογιστή, όχι όπως να'ναι, αλλιώς πρέπει να πας σε Retail).

Υπάρχει κάποιο σημείο το οποίο αναγράφει η άδεια χρήσης ότι δεν πρέπει να αγοράζεις κλειδιά από άλλες χώρες εκτός της χώρας σου ή εννοείς ότι είναι παράνομα επειδή είναι MSDN keys; Η ελεγκτική αρχή όταν έρχεται να σου κάνει έλεγχο τι ζητάει και πως κάνει αυτόν τον έλεγχο;

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Είναι νόμιμο κατάστημα με ΑΦΜ όπως και το κατάστημα της γειτονιάς σου, ειδάλλως δεν κόβει τιμολόγιο. Όσον αφορά εσένα μπορείς κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες να αγοράζεις πάγια από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τρίτες χώρες.  Όσον αφορά την Enterprise edition δεν νομίζω ότι ο φίλος μας παραπάνω το χρειάζεται ;) 

Υπάρχει κάποιο σημείο το οποίο αναγράφει η άδεια χρήσης ότι δεν πρέπει να αγοράζεις κλειδιά από άλλες χώρες εκτός της χώρας σου ή εννοείς ότι είναι παράνομα επειδή είναι MSDN keys; Η ελεγκτική αρχή όταν έρχεται να σου κάνει έλεγχο τι ζητάει και πως κάνει αυτόν τον έλεγχο;

Ξαναδες την εικόνα που έβαλε,  enterprise κάνει Activate . Επίσης,  δεν σου το πουλάει η εταιρεία από άλλη χώρα,  πρέπει να το πάρεις από Ευρώπη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...