Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα . Καθοτι ασχετος απλος user  εχω κανει 3 εγκαταστασεις Win 10 Pro σε 3 διαφορετικους υπολογιστες και οταν μου ζητησε το κλειδι ετρεξα ενα αρχειο   *.BAT  που βρηκα καπου στο ιντερνετ και ενεργοποηθηκαν σε μια καταστασταση που γραφει      "Windows is activated using yourw organizations activation service" . Ολα καλα εγιναν και καποιες αναβαθμησεις μεχρι  και την την 1803 .  Στον τελευατιο υπολογιστη που βαλαμε την 1903 και  με τον ιδιο τροπο και το ιδιο αρχειο  *.BAT   αφου εγραψε τα ιδιο οτι ειναι ενεργοποιημενα βαση του οργανισμου  ΑΡΧΙΣΑΝ να εμφανιζοντε ειδοποιησεις οτι ο "ταδε user" μολις μπηκε μεσα δεξια στα notifications & καποιες ρυθμησεις αλλαξαν βαση του οργανισμου σας .   Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται με το οτι ειναι windows oraganization  ?   Ειναι "σωστος" τροπος ενεργοποησης αυτος που εκανα η ενεχει καποιο κινδυνο ?

1.jpg

Επεξ/σία από busellatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Welcome to botnet. Ο τρόπος ενεργοποίησης είναι πειρατικός και επικίνδυνος. Έτρεξες ένα bat που βρήκες κάπου στο ίντερνετ για να ενεργοποιήσεις windows 10 pro και είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις καν antivirus και firewall. Όπως είσαι φορμάτ σε όλα τα PC και αγορά κανονικών αδειών. Έστω από τα διάφορα key sites.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλοοοοο πάρε τηλ τον τύπο που έφτιαξε το bat να σου πει. Ε ρε και μετά απορούν πως γιγαντώνεται το botnet Και το ransomware 

Δημοσ.
Στις 20/6/2019 στις 10:20 ΜΜ, giotis1982 είπε

Καλοοοοο πάρε τηλ τον τύπο που έφτιαξε το bat να σου πει. Ε ρε και μετά απορούν πως γιγαντώνεται το botnet Και το ransomware 

Δεν ειχε τηλεφωνο μεσα .

Δημοσ.

Για κανε το κοπο και ανεβασε εδω το .bat να το δουμε. Αν δε σε αφηνει να το ανεβασεις, καντο ζιπ ή αλλαξε του τη καταληξη σε .bak ας πουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ή δεξί κλικ->επεξεργασία, αντιγραφή όλα και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα, καλύτερα σαν spoiler (το εικονίδιο με τις 4 οριζόντιες γραμμούλες, τρίτο από το τέλος).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

@echo off
title Windows 10 ALL version activator&cls&echo ************************************&echo Supported products:&echo - Windows 10 Home&echo - Windows 10 Professional&echo - Windows 10 Enterprise, Enterprise LTSB&echo - Windows 10 Education&echo.&echo.&echo ************************************ &echo Windows 10 activation...
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ >nul
echo ************************************ &echo.&echo.&set i=1
:server
if %i%==1 set KMS_Sev=kms.chinancce.com
if %i%==2 set KMS_Sev=NextLevel.uk.to
if %i%==3 set KMS_Sev=GuangPeng.uk.to
if %i%==4 set KMS_Sev=AlwaysSmile.uk.to
if %i%==5 set KMS_Sev=kms.chinancce.com
if %i%==6 set KMS_Sev=kms.shuax.com
if %i%==7 exit
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /skms %KMS_Sev% >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ato | find /i "successfully" && (echo.&  ************************************ & echo. & choice /n /c YN /m "Do you want to restart your PC now [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to the server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)

Οκ ευχαριστω madbox & micos000

Επεξ/σία από busellatos
Δημοσ.

Το τσεκαρα ειναι οκ  απο αυτο . Σκαναρισμα οκ και σε virtual box ολα οκ. Αλλα κανει τσεκ καθε εξαμηνο το εταιρικο και ειναι καλυτερο να θα γινουν ολα αλλαγη να ειμαστε ησυχοι. Ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Χθες αγόρασα 1 κλειδί για το laptop μου... Ξέχασα να ρωτήσω αν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο σε περίπτωση που το χρειάζεσαι. Ρώτησα σήμερα το πρωί, λογικά σε λίγο θα μου απαντήσει. Είναι πάντως το κόστος κάτω από 10 ευρώ για να ρισκάρεις με πειρατικά bat files που βρίσκεις δεξιά και αριστερά.

https://www.ebay.com/itm/WIN-10-PRO-N-32-64-BITS-ORIGINAL-MULTILANGUAGE-KEY-WINDOWS/153398576461?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Χθες αγόρασα 1 κλειδί για το laptop μου... Ξέχασα να ρωτήσω αν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο σε περίπτωση που το χρειάζεσαι. Ρώτησα σήμερα το πρωί, λογικά σε λίγο θα μου απαντήσει. Είναι πάντως το κόστος κάτω από 10 ευρώ για να ρισκάρεις με πειρατικά bat files που βρίσκεις δεξιά και αριστερά. 

https://www.ebay.com/itm/WIN-10-PRO-N-32-64-BITS-ORIGINAL-MULTILANGUAGE-KEY-WINDOWS/153398576461?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Και να εκδώσει δεν περνάει. Ξέρουνε πολύ καλά στο ΣΔΟΕ, από ebay και τέτοια... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Και να εκδώσει δεν περνάει. Ξέρουνε πολύ καλά στο ΣΔΟΕ, από ebay και τέτοια... 

Δεν έχω πέσει ποτέ σε έλεγχο. Τα κλειδιά πάντως που σου πουλάνε τα sites στο  e-bay δεν είναι παράνομα. Δεν βρίσκω λόγο να μην το δεχτεί κάποια ελεγκτική υπηρεσία ως γνήσιο.
Πάντως πέραν αυτού, σίγουρα θα γλυτώσει προβλήματα που προκαλούνται από malwares

Επεξ/σία από manolis940
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Δεν έχω πέσει ποτέ σε έλεγχο. Τα κλειδιά πάντως που σου πουλάνε τα sites στο  e-bay δεν είναι παράνομα. Δεν βρίσκω λόγο να μην το δεχτεί κάποια ελεγκτική υπηρεσία ως γνήσιο.
Πάντως πέραν αυτού, σίγουρα θα γλυτώσει προβλήματα που προκαλούνται από malwares

Πως ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι παράνομα; Πως τον λέγαν τον πωλητή; Satya Nadella; Τα κανάλια διανομής είναι συγκεκριμένα.

Ειδικά για τα Enterprise είναι MONO Volume License και ΜΟΝΟ Upgrade license για το 99.5% του πλανήτη.

Αυτό σημαίνει πως μόνο από τους επίσημους διανομείς VL μπορείς να τα αγοράσεις. Και μου λες ότι ο Ινδονήσιος είναι original; Πόσα θες να μας τρελάνεις..... 

Ακόμη και η πολιτική είναι διαφορετική ανάλογα την περιοχή. Άλλη πολιτική για την Ασία και άλλη για Ευρώπη και Αμερική. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να αγοράσεις από Αμερική και να τα στήσεις Ελλάδα ή Ευρώπη, πρέπει να πάρεις την Ευρωπαική έκδοση....

Whatever κάντε ότι καταλαβαίνετε , ελπίζω να μπορείς να εξηγήσεις γιατί είσαι συνδεμένος με κάποιον κινέζικο οργανισμό όταν έρθει ο έλεγχος....

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Σου εύχομαι ποτέ σου να μην πέσεις!!! Τα κλειδιά μπορεί να δουλεύουν σαν κλειδιά, και να γλιτώνεις από malware, αλλά δεν σε καλύπτουν γιατί ο τρόπος που έχουν αποκτηθεί παραβιάζει την άδεια χρήσης. Για το σπίτι μου πχ εγώ (αν δεν είχα Linux)θα έπαιρνα ένα τέτοιο κλειδί. Για το γραφείο ΟΧΙ (πήγα και έσκασα 150€ Windows OEM Professional τι να κάνουμε... που και αυτή είναι νόμιμη μόνο με την αγορά νέου υπολογιστή, όχι όπως να'ναι, αλλιώς πρέπει να πας σε Retail).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...