Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Κάθε φορά που παίζω κάποιο απαιτητικό παιχνίδι (και μερικές φορές σε όχι τόσο απαιτητικά) το PC κάνει restart. Tι από όλα μπορεί να ευθύνεται; Και τι χρειάζεται πρώτο αναβάθμιση; Τα specs είναι:

CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4460

Motherboard: ASRock H97 Pro4

RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3

GPU: GeForce GTX 960 G1 Gaming (2GB)

Storage: WD10EZEX-00BN5A0

PSU: CoolerMaster G650M

Βάζοντας ένα παιχνίδι που ξέρω ότι κάνει restart είδα ότι οι θερμοκρασίες σε CPU και GPU έφτασαν και οι δύο μέχρι 54C, Επίσης απ΄το task manager την στιγμή που έγινε το restart ήταν 85% το usage του memory και 77% της GPU όλα τα άλλα ήταν χαμηλά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δοκίμασες fresh install drivers της κάρτας?

Δεν ξέρω αν θεωρείται fresh install αλλά το κάνει και μετά από format.

4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Επίσης το τροφοδοτικό πότε αγοράστηκε?

Καινούργιο το 2015.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τροφοδοτικο μυριζομαι.

Πεταει μπλε οθονη η απλα σκαει restart?

Μόνο restart. Πότε δεν έχει βγάλε μπλε οθόνη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stamer είπε

event viewer στα windows μπορείς να τσεκάρεις μήπως έχει τίποτα?

Το error που μου βγάζει είναι "The Downloaded Maps Manager service hung on starting." Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημα μου.

2 ώρες πριν, Dantε είπε

Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο.Πιστευω κατα 95% αυτο ειναι.Τσεκαρε και τα καλωδια.Βγαλε-βαλε τα ολα.

Τα καλώδια είναι τσεκαρισμένα. Yπάρχει κάποια  μέθοδος να ελέγξω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό; Γιατί ο μόνος τρόπος για να δοκιμάσω άλλο είναι αν το αγοράσω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, boombastik είπε

Το τροφοδοτικό αυτό έχει 5 χρονιά εγγύηση για δες μήπως σε καλύπτει.

Δυστυχώς είναι εκτός.

6 ώρες πριν, BabisTs είπε

εγώ έχω ένα τέτοιο και μου έχει λύσει τα χέρια που τσεκάρω pc......

https://olla.gr/pc-20-24-pin-psu-atx-sata-hd-power-supply-tester/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr&b=1561076964

Υπάρχει περίπτωση να τα δείξει όλα καλά ενώ δεν είναι; Θέλω να πω ότι αν το πρόβλημα είναι του τροφοδοτικού τότε το κάνει σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να της βρει αυτό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bilisios είπε

Δυστυχώς είναι εκτός.

Υπάρχει περίπτωση να τα δείξει όλα καλά ενώ δεν είναι; Θέλω να πω ότι αν το πρόβλημα είναι του τροφοδοτικού τότε το κάνει σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να της βρει αυτό;

πρέπει να βάλεις διαγνωστικό και να βλέπεις τις τιμες 12v 5v 3v κλπ την ώρα που παίζεις και πας σε restart κάνει και log μετά θα δεις που έχει βγει εκτός

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bilisios είπε

Δυστυχώς είναι εκτός.

συνήθως το βρίσκει εάν έχει θέμα το psu...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου κάνει επανεκκίνηση σε απαιτητικά παιχνίδια, σημαίνει ότι cpu/gpu καταναλώνουν περισσότερα watt και το προβληματικό τροφοδοτικό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Ξεκινάς απο εκεί.

Υπάρχει μια πιθανότητα να φταίει και καμιά μητρική αλλά κατά 90% τροφοδοτικό. Δοκίμασε ένα από κάποιον φίλο σου αλλιώς αγόρασε κατευθείαν ένα.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, BabisTs είπε

συνήθως το βρίσκει εάν έχει θέμα το psu...

Θα το κοιτάξω, πολύ ενδιαφέρον.

33 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Αν σου κάνει επανεκκίνηση σε απαιτητικά παιχνίδια, σημαίνει ότι cpu/gpu καταναλώνουν περισσότερα watt και το προβληματικό τροφοδοτικό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Ξεκινάς απο εκεί.

Υπάρχει μια πιθανότητα να φταίει και καμιά μητρική αλλά κατά 90% τροφοδοτικό. Δοκίμασε ένα από κάποιον φίλο σου αλλιώς αγόρασε κατευθείαν ένα.

Νέο τροφοδοτικό με την ίδια ή μεγαλύτερη ισχύ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...