Προς το περιεχόμενο

Netflix: Αύξηση τιμής και στην Ελλάδα για τα 2 από τα 3 συνδρομητικά πακέτα της υπηρεσίας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Salecon είπε

Καλό παράδειγμα πόσο λάθος είναι αυτό το «τον» αντί για «του». 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η πρόταση χωρίζεται ως εξής:

Τον Έλληνα ανέβασε τον \\ την τιμή στον καφέ 

Δηλαδή, να ανεβάσεις «ΤΟΝ» Έλληνα. Εάν ήταν γραμμένο σωστά, ο χωρισμός ήταν ίδιος αλλά άλλαζε το νόημα:

Του Έλληνα ανέβασε του \\ την τιμή στον καφέ. 

Και μην ξεχνάμε τον θάνατο του κακομοίρη που μέσα στην μέση του δρόμου φώναζε «Φωνάξτε με γιατρό! Φωνάξτε με γιατρό» και οι άλλοι του λέγανε «Πού ‘σαι ρε γιατρέ;!» και έτσι πέθανε. 

Παμε καλα απο εξυπνακιδες μπραβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Παμε καλα απο εξυπνακιδες μπραβο.

Αντί να παραδεχθείς πόσο λάθος, σύμφωνα με τους κανόνες της γραμματικής, είναι το «τον», σου φταίνε οι άλλοι. 

Πάμε καλά από ευθυνόφοβους, μπράβο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Φωναξτε για τιποτα που να αξιζει να φωναξετε. Το netflix βγαινει ενα 160αρι το χρονο για την 4K συνδρομη που δινει 4 λογαριασμους. 40 ευρω το χρονο δηλαδη. Θελετε να σας πω ποσο ενφια(κερατιατικα λεφτα που μας κλεβουν) πληρωνουμε σαν Ελληνες? Εκει γιατι δεν κραζετε? Αλλος λεει θα το κοψω γιατι ανεβηκε 2 ευρω. Φανταζομαι οταν πας καφετερια και πληρωνεις 4 ευρω τον καφε λες και ευχαριστω στο γκομενακι που στον σερβιρει? Ελεος απλα 14 σελιδες για χαζομαρες.

Τον ελληνα ανεβασε τον την τιμη στον καφε στο ιντερνετ η σε υπηρεσιες οπως το netflix και θα κραζει μεχρι να παγωσει η κολαση. 

Δωστον να πληρωνει 70% φορολογια κανα 2k ενφια το χρονο και δεν κανει κιχ. Αν δεν ειστε ατομα κατω των 18 που δεν εχετε δουλεψει ποτε σας δικαιολογω. Οσοι δουλευετε χρονια και πληρωνετε οτι ζηταει το κρατος ενω κραζετε για τα 2 ευρω του netflix τι να πω. Ψαχτε το.

Το ξαναγράφω για να μην έχεις την εντύπωση πως όλοι οι Έλληνες (το 100%) είναι έτσι όπως τους έχει πλάσει ο νους σου

Αυτή την στιγμή θα προτιμούσα να έχω μια εταιρεία που θα μου δώσει "δωρο" μια 8Κ οθόνη για το χρονικό διάστημα που θα κάνω χρήση της υπηρεσίας της και θα μου προσφέρει ταινίες και σειρές σε 8Κ στα 100-200 Mbps ροή δεδομένων,έναντι 50-100 ευρώ το μήνα συνδρομής για παρακολούθηση σε αυτή μόνο την τηλεόραση παρά να έχω μια Netflix να μου δίνει ένα 4Κ στα 15-20 mbps για 4 οθόνες σε τιμή ακόμη και στα 5 ευρώ το μήνα

Εγώ ανήκω στην κατηγορία εκείνων των καταναλωτών που δεν έχουν πρόβλημα στο να πληρώσουν αν αυτό που τους προσφέρεται είναι η κορυφή των κορυφών.Για αυτό και δεν θα υπάρξω ποτέ συνδρομητής κάποιας υπηρεσίας διότι δεν υπάρχει,ούτε θα υπάρξει εταιρεία που θα ικανοποιήσει τα τηλεοπτικά μου γούστα

Η λογική να βλέπω 4Κ σε 58 οθόνες στα 15 mbps με κόστος μισό ή 1 ευρώ το μήνα,με αφήνει παγερά αδιάφορο

Υ.Γ.:Ξέρεις κάποιον τηλεθεατή τριτοκοσμικής χώρας που να έχει τα δικά μου γούστα; Δεν νομίζω! Αντίθετα τηλεθεατές με τα δικά σου γούστα μπορώ να βρω εκατομμύρια σε τριτοκοσμικές χώρες.Η φτωχολογιά της Κίνας και της Ινδίας είναι στο ίδιο τηλεοπτικό επίπεδο με το δικό σου.Με τρεις και εξήντα βλέπει ελεεινής ποιότητας 4Κ υλικό και νομίζει πως "κολυμπάει" σε hi-tech καταστάσεις

Επεξ/σία από BOURBOULAS
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε

Το ξαναγράφω για να μην έχεις την εντύπωση πως όλοι οι Έλληνες (το 100%) είναι έτσι όπως τους έχει πλάσει ο νους σου

Αυτή την στιγμή θα προτιμούσα να έχω μια εταιρεία που θα μου δώσει "δωρο" μια 8Κ οθόνη για το χρονικό διάστημα που θα κάνω χρήση της υπηρεσίας της και θα μου προσφέρει ταινίες και σειρές σε 8Κ στα 100-200 Mbps ροή δεδομένων,έναντι 50-100 ευρώ το μήνα συνδρομής για παρακολούθηση σε αυτή μόνο την τηλεόραση παρά να έχω μια Netflix να μου δίνει ένα 4Κ στα 15-20 mbps για 4 οθόνες σε τιμή ακόμη και στα 5 ευρώ το μήνα

Εγώ ανήκω στην κατηγορία εκείνων των καταναλωτών που δεν έχουν πρόβλημα στο να πληρώσουν αν αυτό που τους προσφέρεται είναι η κορυφή των κορυφών.Για αυτό και δεν θα υπάρξω ποτέ συνδρομητής κάποιας υπηρεσίας διότι δεν υπάρχει,ούτε θα υπάρξει εταιρεία που θα ικανοποιήσει τα τηλεοπτικά μου γούστα

Η λογική να βλέπω 4Κ σε 58 οθόνες στα 15 mbps με κόστος μισό ή 1 ευρώ το μήνα,με αφήνει παγερά αδιάφορο

Υ.Γ.:Ξέρεις κάποιον τηλεθεατή τριτοκοσμικής χώρας που να έχει τα δικά μου γούστα; Δεν νομίζω! Αντίθετα τηλεθεατές με τα δικά σου γούστα μπορώ να βρω εκατομμύρια σε τριτοκοσμικές χώρες.Η φτωχολογιά της Κίνας και της Ινδίας είναι στο ίδιο τηλεοπτικό επίπεδο με το δικό σου.Με τρεις και εξήντα βλέπει ελεεινής ποιότητας 4Κ υλικό και νομίζει πως "κολυμπάει" σε hi-tech καταστάσεις

Εσυ ανηκεις στην χειροτερη κατηγορια που υπαρχει. Δεν πληρωνεις αυτο το ευτελες ποσο και βρηκες και την δικαιολογια και το διατυμπανιζεις κιολας. Κραξε ελευθερα δικαιωμα σου ειναι αλλα οταν ερθει το 1000αρικο του ενφια πληρωσε το και μπες insomnia να κραξεις το netflix για τα 2 ευρω. Γεμισαμε τσαμπατζιδες που βρισκουν οτι να ναι δικαιολογιες για να μην πληρωσουν τα 10 ευρω το μηνα ενω δινουν πολλαπλασια σε καφεδες τσιγαρα και σε φορους. Θα παμε μπροστα σε 100-200 χρονια. Οσον αφορα στα της εικονας απο το 2008 βλεπω 1080p αρχεια των 20-25gb και τωρα 4K των 60-70gb. Πληρωνω και 2 συνδρομες ομως δεν βρισκω δικαιολογιες να το παιξω τσαμπατζης. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εσυ ανηκεις στην χειροτερη κατηγορια που υπαρχει. Δεν πληρωνεις αυτο το ευτελες ποσο και βρηκες και την δικαιολογια και το διατυμπανιζεις κιολας. Κραξε ελευθερα δικαιωμα σου ειναι αλλα οταν ερθει το 1000αρικο του ενφια πληρωσε το και μπες insomnia να κραξεις το netflix για τα 2 ευρω. Γεμισαμε τσαμπατζιδες που βρισκουν οτι να ναι δικαιολογιες για να μην πληρωσουν τα 10 ευρω το μηνα ενω δινουν πολλαπλασια σε καφεδες τσιγαρα και σε φορους. Θα παμε μπροστα σε 100-200 χρονια. Οσον αφορα στα της εικονας απο το 2008 βλεπω 1080p αρχεια των 20-25gb και τωρα 4K των 60-70gb. Πληρωνω και 2 συνδρομες ομως δεν βρισκω δικαιολογιες να το παιξω τσαμπατζης. 

Να πληρώσω το ευτελές ποσό για να δώ τι; Τον Μπόλεκ και τον Λόλεκ σε 4K στα 15mbps;

Δεν μου δίνεις τα φράγκα να αγοράσω μια 8Κ τηλεόραση; Οι Γάλλοι σηκώσανε το roland Garros σε 8Κ στα 80 mbps,κατεβάζαμε το σήμα και δεν είχαμε οθόνη να το απολαύσουμε και καθόμαστε και συζητάμε για την υπηρεσία της φτωχολογιάς;

Αλλά που να με καταλάβεις.Εσύ μπήκες σε τεχνολογικό φόρουμ και άρχισες να ομιλείς για Ενφια.Αφού δεν ξέρεις απο τεχνολογία,είπες να το ρίξεις στην κοινωνικοπολιτική συζήτηση

Αν έβλεπες το 2008 αρχεία των 20-25mbps και τωρα βλέπεις 4K των 60-70mbps,εγώ τότε είμαι εξωγήινος.

Σε ποια υπηρεσία έβλεπες το 2008 20-25mbps και τώρα σε ποια υπηρεσία βλέπεις 4K των 60-70mbps; Live γεγονός σε 4K των 60-70mbps ποιο έτος θα δεις; Αυτή την στιγμή δεν βλέπεις ούτε 1080 στα 20-25mbps,πόσο μάλλον 4Κ στα 60-70 mbps (Πλην της περίπτωσης του Blu ray)

Τώρα αν δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ "αρχείο ροής δεδομένων 20-25mbps" και "αρχείο με μέγεθος 20-25gb",τότε αγαπητέ χέσε ψηλά και αγνάντευε χέσε χαμηλά και κοίτα

Πως το gb (Gigabyte) έγινε κριτήριο αξιολόγησης της ποιότητας ενός βίντεο,δεν μπορεί να το αντιληφθεί ούτε η εξωγήινη νοημοσύνη μου

Επεξ/σία από BOURBOULAS
  • Thanks 1
  • Confused 1

4 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε

Να πληρώσω το ευτελές ποσό για να δώ τι; Τον Μπόλεκ και τον Λόλεκ σε 4K στα 15mbps;

Δεν μου δίνεις τα φράγκα να αγοράσω μια 8Κ τηλεόραση; Οι Γάλλοι σηκώσανε το roland Garros σε 8Κ στα 80 mbps,κατεβάζαμε το σήμα και δεν είχαμε οθόνη να το απολαύσουμε και καθόμαστε και συζητάμε για την υπηρεσία της φτωχολογιάς;

Αλλά που να με καταλάβεις.Εσύ μπήκες σε τεχνολογικό φόρουμ και άρχισες να ομιλείς για Ενφια.Αφού δεν ξέρεις απο τεχνολογία,είπες να το ρίξεις στην κοινωνικοπολιτική συζήτηση

Αν έβλεπες το 2008 αρχεία των 20-25mbps και τωρα βλέπεις 4K των 60-70mbps,εγώ τότε είμαι εξωγήινος.

Σε ποια υπηρεσία έβλεπες το 2008 20-25mbps και τώρα σε ποια υπηρεσία βλέπεις 4K των 60-70mbps; Live γεγονός σε 4K των 60-70mbps ποιο έτος θα δεις; Αυτή την στιγμή δεν βλέπεις ούτε 1080 στα 20-25mbps,πόσο μάλλον 4Κ στα 60-70 mbps (Πλην της περίπτωσης του Blu ray)

Τώρα αν δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ "αρχείο ροής δεδομένων 20-25mbps" και "αρχείο με μέγεθος 20-25gb",τότε αγαπητέ χέσε ψηλά και αγνάντευε χέσε χαμηλά και κοίτα

Πως το gb (Gigabyte) έγινε κριτήριο αξιολόγησης της ποιότητας ενός βίντεο,δεν μπορεί να το αντιληφθεί ούτε η εξωγήινη νοημοσύνη μου

Έγινε 

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έγινε 

Τι έγινε;

Δεν ξέρεις τι σημαίνει ροή δεδομένων σε ένα βίντεο και ζυγίζεις την ποιότητα των βίντεο με βάση το μέγεθος τους.Απο αυτό μονάχα καταλαβαίνει κανείς σε τι τηλεοπτικό επίπεδο βρίσκεσαι

Άσε που είμαι πεποισμένος πως βλέπεις 4Κ ταινίες με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και νομίζεις πως τις βλέπεις σε ανάλυση 3840χ2160.Νεαρέ όταν η 16:9 οθόνη σου, παίζει μια 4Κ ταινία με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω,εσύ δεν την απολαμβάνεις σε ανάλυση 3840χ2160.Το 2160 κουτσουρεύεται λόγω των μαύρων μπαρών.

Αυτό σου το έχει πει κανείς ή ζεις με την ψευδαίσθηση;

3 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε

Τι έγινε;

Δεν ξέρεις τι σημαίνει ροή δεδομένων σε ένα βίντεο και ζυγίζεις την ποιότητα των βίντεο με βάση το μέγεθος τους.Απο αυτό μονάχα καταλαβαίνει κανείς σε τι τηλεοπτικό επίπεδο βρίσκεσαι

Άσε που είμαι πεποισμένος πως βλέπεις 4Κ ταινίες με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και νομίζεις πως τις βλέπεις σε ανάλυση 3840χ2160.Νεαρέ όταν η 16:9 οθόνη σου, παίζει μια 4Κ ταινία με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω,εσύ δεν την απολαμβάνεις σε ανάλυση 3840χ2160.Το 2160 κουτσουρεύεται λόγω των μαύρων μπαρών.

Αυτό σου το έχει πει κανείς ή ζεις με την ψευδαίσθηση;

Έγινε 

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έγινε 

Πάρε και μια υπηρεσία της προκοπής για να ανακαλύψεις τι βλέπει ο πολιτισμένος κοσμάκης
21-23 Ιουνίου Φορμουλίτσα σε 4Κ και εσύ κάτσε δες με ένα ευρώ το μήνα το Μπόλεκ και το Λόλεκ

https://www.sky.it/come-vedere/4k-hdr.html

• Thanks 1
  • Confused 1

Για μένα δεν έχει κανένα νόημα να έχεις netflix έστω και με 2ε το μήνα. 

Οταν για να δεις μια σειρά της προκοπής αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε kodi stremio κλπ για ποιο λόγο να έχεις και netflix? 

Το είχα για μήνες και όσες ταινίες δικής του παραγωγης προσπάθησα να δω ήταν άθλιες και απλό χάσιμο χρόνου. 

Αν δεν υπάρξει μια υπηρεσία που να περιέχει όλα όσα μπορείς να δεις τζάμπα αλλού δεν έχει νόημα να πληρώνεις για κάτι πολύ υποδεέστερο. 

• Thanks 1

Προσωπικα ειχα μια συνδρομη απο φιλο αλλα καθως δεν μου αρεσει να μην πληρωνω κατι που χρησημοποιω ανοιξα πριν 4-5 μηνες δικο μου λογαριασμο.10 ευρω δεν ειναι κατι αξιολογο.

Το θεμα ειναι πως δεν βρισκω και πολυ υλικο και πλεον θα το κοψω.Οι δικες τους παραγογες μερικες φορες ειναι οκ , σπανια καλες και τις περισσοτερες ειναι κατι ξενογλωσσα b movies.

Το χειροτερο ειναι το interface.Υπαρχει αληθεια καποιος ικανοποιημενος απο αυτο ; πολυ κουραστικα menu που σου διαφημηζουν ξανα και ξανα τις ιδιες ταινιες με πολυ κακο συστημα suggestion.Τα πραγματα οσον αφορα interface γινοντε ακομα χειροτερα σε laptop χωρις mouse.

Τεσπα ελευθερη αγορα φυσικα σε οποιον αρεσει.

Εγώ δεν καταλαβαίνω για όσους γκρινιάζουν στα 13 ευρώ το Netflix δεν είχες σκουπίδια και στα 15 ευρώ έχει σκουπίδια; Αν είχε σκουπίδια και στα 13 ευρώ γιατί δεν το κόβατε, από το να μπαίνετε εδώ να το κράζετε; Εφόσον, δε σας έκανε και πριν την αύξηση πρέπει να είσαστε τουλάχιστον μαζόχες για να πληρώνετε κάτι που δε σας αρέσει.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή παίρνουν τον κατήφορο. Ξεκίνησαν με χαμηλές τιμές για να διεισδύσουν στην αγορά. Συνέχισαν δυνατά με πρωτότυπες σειρές. Στο τέλος κατέληξαν να σερβίρουν τις ίδιες σειρές με διαφορετικό περιτύλιγμα. Τα τελευταία 2 χρόνια εκτός από σαβούρες γέμισαν τον χώρο τους με SJW/diversity etc εμετικό περιεχόμενο κρατώντας ψηλά το καλιφορνέζικο λάβαρο της "επανάστασης".... είπαν να αυξήσουν και τις τιμές με αποτέλεσμα να αρχίσουν να παίρνουν αυτό που τους αξίζει:

https://www.cnbc.com/2019/09/23/netflix-goes-negative-for-the-year-giving-up-a-46percent-gain.html

Επεξ/σία από DJTaurus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...