alexx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα στη παρέα. Εχω την υδροψηξη του τίτλου και έχω πρόβλημα με το software. Δεν μου δείχνει την ταχύτητα από τους ανεμιστήρες . Η σύνδεση έχει γίνει κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Τα υπόλοιπα σου τα δείχνει κανονικά? (θερμοκρασίες, φωτισμούς κ.λ.π.). Επίσης κάνε του ένα firmware upgrade αν δεν έχεις κάνει. Και φαντάζομαι οι ανεμιστήρες καταλίγουν σε κάποιο port που μπορεί να ελέγχει τις ταχύτητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Θερμοκρασία και φωτισμός οκ. Αν και δεν αλλάζει το χρώμα του λογότυπου και του κύκλου χωριστά. Άλλο χρώμα το λογότυπο και άλλο ο κύκλος δηλαδή. Όταν αλλάξω το ένα αλλάζει και το άλλο. Οι ανεμιστήρες πάνε πάνω στο καλώδιο της ψυκτρας η πάνω στην μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1. Για τον φωτισμό: Μάλλον έχεις τσεκαρισμένα και τα 2 κουτάκια (μπορεί να μπερδέψει είναι η αλήθεια), γι'αυτό στο αλλάζει και στα 2 το ίδιο. 2. Για τον αέρα: Αν θυμάμαι καλά, ενώνονται όλα μαζί (daisy chain) και βάζεις το 4pin του kraken σε κάποιο 4πιν της motherboard (κάποιες mb έχουν και συγκεκριμένα για AIO), αυτό είναι το σύνηθες. Άλλος τρόπος είναι να βάλεις τους ανεμιστήρες σε ξεχωριστό hub και μετά πάλι σε ένα 4πιν της mb και να τα παρακολουθείς μέσω mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Νομίζω ότι τσεκαρω το ένα , αλλάζει μετά πάω στο άλλο και αλλάζει και το πρώτο. Θα το δω στα σίγουρα και θα ενημερώσω. Τους ανεμιστήρες μπορώ να τους βάλω κατευθείαν πάνω στη μητρική αλλά θέλω να τους βλέπω και να τους ελέγχω απο το cam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα