Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Avatar δεν ήταν ωραια ταινία ήταν ένα κόλπο του Cameron να εισάγει στις ταινίες ένα άχριστο 3D, που εκ του αποτελέσματος δεν το είχε ανάγκη κανένας. Οποτε γιατί όχι, να βγει μια special edition, μιας πραγματικά καλης ταινίας για το είδος της όπως είναι το Endgame.

Επεξ/σία από ignome4
  • Confused 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχασα 3 ώρες και 8 ευρω για να δω αυτην την αηδια η ταινια είναι για 5χρονα

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, yianom είπε

Άλλη δουλειά δεν είχα....να πάω να ξαναδώ το Endgame. Δεν τα τρώω σουβλάκια καλύτερα !!!

Δε το βγάζουν για σενα

4 ώρες πριν, Agony είπε

Spoiler Alert … Στο τελος τις ταινιας θα εχεις  7.50 ευρο λιγοτερα .

Πας ακομα με 7.50 ευρω σινεμα?? λολ,  κοροιδοο

Δημοσ.

Σπουδαία τα λάχανα... Έπρεπε να βγάλει 3-4 avengers για να καταφέρει να φτάσει το Avatar χαχαχαχαχαχαχα . Άσε που ήταν και φόλα το τελευταίο, να δούμε τη θα λένε μόλις βγει το Avatar 2 ....... 

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να βγάλει το Infinity ΚΑΙ το Endgame σε μία ταινία! Και με κομμένες σκηνές! 7-8 ωρίτσες! Να αξίζει τον κόπο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PhotoBomber είπε

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά στα κόμικ υπήρχε και μαύρος καπταιν Αμερικα. Μου φάνηκε παράξενο που την ασπίδα στο τέλος δεν την πήρε ο Μπακυ που ήταν και φίλοι και εχουν και παρόμοιο στυλ αλλά την πήρε ο άκυρος ο Φαλκον. Σε κάποιο τεύχος ο καπταιν Αμερικα χάνει από έναν εχθρό που του ρουφάει τις δυνάμεις και λίγο πολύ τη ζωή (γίνεται γέρος) και ο Φαλκον έγινε αντικαταστατης του με στολή με αστέρι και φτερά. Απλά τους βόλεψε και το έβαλαν στο τέλος του Endgame ενώ θα ταίριαζε περισσότερο σε μια καπταιν Αμερικα ταινία. 

Έχω διαβάσει υπερβολικά πολλά κόμικ και δεν είχα πετύχει μαύρο καπτεν αμερικα. Βέβαια το γκουγκλαρα και έχεις απόλυτο δίκιο. Συμφωνώ σε αυτά που λες. 

Απλα εμένα με απογοητεύσε το έργο και τα βλέπω όλα άσχημα. 

Αν στο ινφινιτι βάζω 9/10 στον εντ γκειμ βάζω ένα 6αρακι. Πολύ κακώς θέλουν να κάνουν ρεκόρ 

• Like 1
Δημοσ.

Εν το μεταξύ το Avengers παίζεται ακόμα στο cinema και δεν έχει καταμετρηθεί το διεθνές box office  από τις 9 Ιουνίου στις περισσότερες χώρες, μαζί και η Κίνα, παίζει όταν καταμετρηθεί να το έχει περάσει το Avatar....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimd6776 είπε

Δε το βγάζουν για σενα

Πας ακομα με 7.50 ευρω σινεμα?? λολ,  κοροιδοο

Εσύ φίλε πόσα πληρώνεις? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Το αντίθετο. Το avatar διαφημιζόταν για το 3δ και είχε γίνει χαμός στις 3δ αίθουσες. Και όλοι ξέρουμε πόσο πιο ακριβό είναι. Ενώ για το endgame ούτε διαφημιζόταν το 3δ, και το ενδιαφέρον έχει πέσει για 3δ. Οπότε μάλλον το avatar θα είχε λιγότερα έσοδα στην σημερινή εποχή. Υποθέτω δηλαδή ότι σε αριθμό εισιτηρίων πρεπει να είναι περισσότερα στο endgame αλλά θα πρέπει να το βρούμε...

Ακριβώς! Το είδα 2 φορές χωρίς να μου πολυαρέσει. Είχε φάει τόση διαφήμιση το 3D και ήταν κάτι που πήγαιναν να προωθήσουν τότε στο cinema. Μην έχοντας δει κάτι ανάλογο μου είχε κινήσει την περιέργεια να δω αυτήν την καινούργια τεχνολογία που ήταν πολύ καλή για την εποχή της δεν λέω... Αλλά η ταινία σαν ταινία για τα δικά μου γούστα δεν αξίζει τη θέση της. Θα μου πείτε το Avengers την αξίζει?...ίσως όχι αλλά έχει όχι 1,όχι 2,οχι 3...περίπου 20 ταινίες να του χτίζουν το δρόμο για την κορυφή. Αν είχα να διαλέξω μεταξύ των 2 χαλαρά Avengers και ας είναι τύποι με spandex. Πιστεύω το Avatar έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από τύπους σαν και εμένα που πήγαν 2 και 3 φορές για το 3D και δεν έδωσαν καν σημασία στην ταινία! 

• Confused 1
Δημοσ.
7 hours ago, gdimitris said:

Γενικά μέτρια ταινία για εμένα. Το infinity war το ειδα συνολικά καμια 5 6 φορες. Αυτό.μια.φορα και πάλι ήθελα να φυγω πιο νωρίς απο το σινεμά

Τις καλες ταινιες δλδ τις βλεπεις καμια 100αρα φορες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Εσύ φίλε πόσα πληρώνεις? 

Φαντάζομαι θα πηγαίνει τετάρτη με cosmote ή vodafone στην μισή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Φαντάζομαι θα πηγαίνει τετάρτη με cosmote ή vodafone στην μισή τιμή.

Αυτή είναι η καλή εκδοχή. Εύχομαι να μην μιλάει για τορεντ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...