Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Παιδιά καλημέρα ,οποιος εχει αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικο ας απαντήσει .Έστειλα προϊόν με τα ελτα αντικαταβολή στην επαρχία , αλλά πιθανόν η επιταγή που πάντα συνοδεύει τα αντικείμενα χάθηκε από αυτούς ,τα χρήματα εισπράχτηκαν από τα ελτα όπως μου είπαν στις 20 του προηγούμενου μηνα , και μέχρι τώρα δεν εχω πληρωθη. Επειδή ενδεχομένως όπως είπαν πιθανόν κάπου να εχει παραπεσει η επιταγή, μου είπαν ότι θα εκδωθει καινούργια .Σε πρόσφατη ερώτηση μου ποτε τελικά θα παρω τα χρήματα μου είπαν ότι μπορεί να πάρει και δυο μήνες ,είναι παιδιά αυτό νόμιμο, έχουν το δικαίωμα να παρακρατούν τα χρήματα του κόσμου ? Ρωτούν εάν ο άλλος τα εχει ανάγκη ?Αναφέρω την περίπτωση πρώτον για να λάβω απάντηση από κάποιους που μπορεί να αντιμετώπισαν ανάλογο περιστατικο αλλά και να προστατεύσω ολους ,ώστε όταν στέλνουν αντικαταβολή με τα ελτα να είναι τουλάχιστον πολύ επιφυλακτικοί και να υπογράφουν πάντα με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος τους. Σας ευχαριστώ πολύ ολους.
christakos07 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Θα έκανα ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών. Μην παίρνεις στα σοβαρά τις απαντήσεις από υπαλλήλους υποκαταστημάτων.
zx1234r Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, arias είπε Παιδιά καλημέρα ,οποιος εχει αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικο ας απαντήσει .Έστειλα προϊόν με τα ελτα αντικαταβολή στην επαρχία , αλλά πιθανόν η επιταγή που πάντα συνοδεύει τα αντικείμενα χάθηκε από αυτούς ,τα χρήματα εισπράχτηκαν από τα ελτα όπως μου είπαν στις 20 του προηγούμενου μηνα , και μέχρι τώρα δεν εχω πληρωθη. Επειδή ενδεχομένως όπως είπαν πιθανόν κάπου να εχει παραπεσει η επιταγή, μου είπαν ότι θα εκδωθει καινούργια .Σε πρόσφατη ερώτηση μου ποτε τελικά θα παρω τα χρήματα μου είπαν ότι μπορεί να πάρει και δυο μήνες ,είναι παιδιά αυτό νόμιμο, έχουν το δικαίωμα να παρακρατούν τα χρήματα του κόσμου ? Ρωτούν εάν ο άλλος τα εχει ανάγκη ?Αναφέρω την περίπτωση πρώτον για να λάβω απάντηση από κάποιους που μπορεί να αντιμετώπισαν ανάλογο περιστατικο αλλά και να προστατεύσω ολους ,ώστε όταν στέλνουν αντικαταβολή με τα ελτα να είναι τουλάχιστον πολύ επιφυλακτικοί και να υπογράφουν πάντα με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος τους. Σας ευχαριστώ πολύ ολους. Προτείνω κι εγώ τηλέφωνο. Εγώ πάντως την αντικαταβολή την έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια όταν ο ταχυδρόμος της γειτονιάς μου άρχισε να τις χάνει μυστηριωδώς.
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Εδώ πρόσφατα τα ΕΛΤΑ έφαγαν (προσωρινά) τα λεφτά που έπαιρναν για την ΔΕΗ. Η επιταγή σου δεν θα τους συγκινήσει και παρα πολύ. 2
christakos07 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Εδώ πρόσφατα τα ΕΛΤΑ έφαγαν (προσωρινά) τα λεφτά που έπαιρναν για την ΔΕΗ. Η επιταγή σου δεν θα τους συγκινήσει και παρα πολύ. Καλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η βασική αρχή είναι το φέσι του Δημοσίου προς τα ΕΛΤΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δυστυχώς παιδιά ,όχι μόνο στα ελτα αλλά παντού η Ελλάδα μας εχει πρόβλημα σοβαρο. Είναι τόσα πολλά τα κακως κείμενα παντού που αναρωτιέσαι τι γίνεται . Καρεκλοκένταυροι ,και ευθυνόφοβοι υπάλληλοι υπο την ασπίδα και την προστασία του δημοσίου η όχι ταλαιπωρούν τον κοσμο σε τέτοιο βαθμο πολλές φορες ,που σε κάνουν να βρίζεις τον εαυτο σου που παρέμεινες εδώ και δεν έφυγες κάποτε όταν μπορούσες. Πάντα όμως υπάρχουν και θα υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι ,λαμπρές εξαιρέσεις ακόμα και στο δημόσιο και αυτούς τους ανθρώπους βεβαίως τους τιμάω. Το κακο είναι όμως ότι οι περισσότεροι μας παιδεύουν. Και το γεγονός αυτό δηλαδή ,της έλλειψης σεβασμού προς τον συνάνθρωπο ,τον πολίτη είναι κατι πολύ θλιβερο και στενάχωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα