Προς το περιεχόμενο

Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα του τίτλου στα 17€ περίπου από JoyBuy (συν έξοδα μετατροπής, περίπου 18€). Στην ελληνική αγορά η έκδοση με τον αντάπτορα αρχίζει από τα 23,49€ συν μεταφορικά.

https://www.joybuy.com/3297606.html

Επεξ/σία από BladeRunner14
  • Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ.

Θυμάμαι είχα τσιμπήσει μια πριν μήνες όταν έπαιζε πάλι περίπου στην ίδια τιμή αλλά με κωδικό. Γνήσια ήταν τότε με καλές ταχύτητες

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BladeRunner14 είπε

Η κάρτα του τίτλου στα 17€ περίπου από JoyBuy (συν έξοδα μετατροπής, περίπου 18€). Στην ελληνική αγορά η έκδοση με τον αντάπτορα αρχίζει από τα 23,49€ συν μεταφορικά.

https://www.joybuy.com/3297606.html

3 ώρες πριν, dompred είπε

Θυμάμαι είχα τσιμπήσει μια πριν μήνες όταν έπαιζε πάλι περίπου στην ίδια τιμή αλλά με κωδικό. Γνήσια ήταν τότε με καλές ταχύτητες

Kαι εγώ την είχα πάρει την έχω από τότε (κανένα 6μηνο) στο nintendo switch μου κανένα πρόβλημα και έχει και δηλωμένο κωδικό.Από τις καλές αγορές αξίζει με χίλια.

Δημοσ.

Την έχει δοκιμάσει κανείς σε drone για 4k video; (αν την έχει δοκιμάσει ειδικά στο dji mavic air ακόμα καλύτερα σαν απάντηση) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexzzz είπε

Την έχει δοκιμάσει κανείς σε drone για 4k video; (αν την έχει δοκιμάσει ειδικά στο dji mavic air ακόμα καλύτερα σαν απάντηση) 

Εδω και ενα χρόνο χρησιμοποιω την ιδια αλλά 64αρα για 4κ στο Mavic Air και ειναι κομπλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα , πρώτον ευχαριστούμε ts  και δεύτερον , όσοι έχετε παραγγείλει στο παρελθόν ξέρετε πόσο καιρό κάνει να έρθει περίπου;

Επεξ/σία από greekbusters
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Καλημέρα , πρώτον ευχαριστούμε ts  και δεύτερον , όσοι έχετε παραγγείλει στο παρελθόν ξέρετε πόσο καιρό κάνει να έρθει περίπου;

Όσο κάνουν γενικά οι αγορές από Κίνα. Τις τελευταίες μέρες παίζουν γύρω στις 2-3 βδομάδες. Θυμάμαι πάντως πως έστειλαν αυτοί σχετικά γρήγορα (και με συστημένο), από εκεί και πέρα είναι στα χέρια των ταχυδρομείων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα,εμένα είχε καθυστερήσει λίγο παραπάνω (γύρω στον 1,5 μήνα) αλλά όπως λέει και ο @dompred εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες, επειδή ψωνίζω συχνά από Κίνα και γενικά από εξωτερικό έχει τύχει από το ίδιο κατάστημα να μου έρθει κάτι σε 15 μέρες και την επόμενη 1 μήνα, είναι γενική η κατάσταση επομένως ότι ισχύει πάνω κάτω τώρα είναι όντως 2-3 εβδομάδες.(Βέβαια αν πάμε προς Αύγουστο υπολειτουργούν και τα περισσότερα στην Ελλάδα επομένως καταλάβατε...)

Δημοσ.

64 στα 11,90 δολάρια είναι καλά ή θα τη βρω αλλού καλύτερα.

128 μου φαίνεται υπερβολή, για τις ανάγκες μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Doubt είπε

64 στα 11,90 δολάρια είναι καλά ή θα τη βρω αλλού καλύτερα.

128 μου φαίνεται υπερβολή, για τις ανάγκες μου.

ποτε μην λες ποτε, και εγω ειχα παρει 128αρα για το κινητο με την λογικη "σιγα μην γεμισει", εχω μεινει με 20 γιγα ελευθερα! Βεβαια εχω mp3/σεζον ολοκληρες / ταινιες και απειρα βιβλια, κατεβαζω και manga αλλα δεν εχω και κανενα φοβο να μεινω απο χωρο για φωτογραφιες/βιντεο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgethebeast είπε

ποτε μην λες ποτε, και εγω ειχα παρει 128αρα για το κινητο με την λογικη "σιγα μην γεμισει", εχω μεινει με 20 γιγα ελευθερα! Βεβαια εχω mp3/σεζον ολοκληρες / ταινιες και απειρα βιβλια, κατεβαζω και manga αλλα δεν εχω και κανενα φοβο να μεινω απο χωρο για φωτογραφιες/βιντεο. 

Δεν υπάρχει περίπτωση...εδώ έχω 256 στον υπολογιστή και θα βάλω 128 στο κινητό;;

...περιττά έξοδα...

Βασικά στο κινητό έχω ήδη την 64αρα ίδια από παλιότερη προσφορά εδώ. Έλεγα μήπως πάρω και μια για τα τάμπλετ (χρήση αραιά και που)

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση...εδώ έχω 256 στον υπολογιστή και θα βάλω 128 στο κινητό;;

...περιττά έξοδα...

Βασικά στο κινητό έχω ήδη την 64αρα ίδια από παλιότερη προσφορά εδώ. Έλεγα μήπως πάρω και μια για τα τάμπλετ (χρήση αραιά και που)

αν δεν εχεις τετοιο αγχος μια χαρα ειναι η 64αρα ( 256 γιγα στον υπολογιστη;;; 7 τερα σκληρους μαζι του πισι και εχω διαθεσιμο καπου στα 300 γιγα, ναι ειμαι digital hoarder!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgethebeast είπε

256 γιγα στον υπολογιστη;

Τόσο είχα πριν 3 χρόνια...τόσο αγόρασα και πριν 2 μήνες σε νέο σύστημα. Για απλή χρήση φτάνει και περισσεύει.

Υ.Γ. Πήρα τελικά μια 64αρα.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Το θέμα με αυτές είναι ότι παρόλο που είναι "ίδια" σειρά 32/64/128gb τα write speeds είναι διαφορετικά

32gb->30mb/s

64gb->60mb/s + u3

128gb->90mb/s +u3

Οπότε αγοράζοντας μεγαλύτερη "κερδίζεις" και σε επιδόσεις.

Υ.γ Όλες έχουν 90mb/s read

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...