Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Με εμβασμα σε iban εξωτερικου;

Σωστά. SEPA.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Φορολογικά μετράνε τα έξοδα από N26 & Monese;

Καλησπέρα, είμαι Brand Ambassador στην N26. Εαν το ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου είναι μεγάλο π.χ 10.000 Ευρώ ξέρω γω τότε ναι θα πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη φορολογική τακτοποίηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, gufo8090 είπε

Καλησπέρα, είμαι Brand Ambassador στην N26. Εαν το ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου είναι μεγάλο π.χ 10.000 Ευρώ ξέρω γω τότε ναι θα πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη φορολογική τακτοποίηση.

Αν κάνουμε μεταφορές των 1000 ευρώ και τα χαλάμε και πάλι το ίδιο υπάρχει θέμα ; 
αν περάσουμε κάποιο ποσό συνολικών μετακινήσεων θα μας ζητήσει στοιχεία ;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, gufo8090 είπε

Καλησπέρα, είμαι Brand Ambassador στην N26.

τι σημαίνει αυτό ακριβώς και τι αμοδιότητες έχεις? ρωτάω διότι το βλέπω συνέχεια, όλοι λένε πως είναι ambassadors της Ν26.

βλέπω πως δίνεις οδηγίες για φορολογικά θέματα κλτ. αυτό που λες υπάρχει σε κάποιο έγγραφο της Ν26?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, vagstef είπε

τι σημαίνει αυτό ακριβώς και τι αμοδιότητες έχεις? ρωτάω διότι το βλέπω συνέχεια, όλοι λένε πως είναι ambassadors της Ν26.

βλέπω πως δίνεις οδηγίες για φορολογικά θέματα κλτ. αυτό που λες υπάρχει σε κάποιο έγγραφο της Ν26?

Σαν διαφημιστης της εταιριας ειναι - οργανωτης.

Ξερουμε αυριο ωρα παρουσιασης? 

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε. 

6C58344A-6D49-4276-9ADC-9342DE6A13B6.jpeg

2D4D3B4E-7FAF-4879-B227-1DE1C8A2847B.png

Στο Apple Watch λέει πατήστε για πληρωμή. Στο κινητό απλά πατάς την κάρτα και πας κοντά το κινητό ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Ενεργοποιήθηκε. 

6C58344A-6D49-4276-9ADC-9342DE6A13B6.jpeg

2D4D3B4E-7FAF-4879-B227-1DE1C8A2847B.png

Στο Apple Watch λέει πατήστε για πληρωμή. Στο κινητό απλά πατάς την κάρτα και πας κοντά το κινητό ; 

Πατάς 2 φορές το side button (ή το αντίστοιχο ανάλογα ποιο iPhone έχεις) και faceid/touchid πριν ακουμπήσεις τη συσκευή στο POS.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimitris2006 είπε

Πατάς 2 φορές το side button (ή το αντίστοιχο ανάλογα ποιο iPhone έχεις) και faceid/touchid πριν ακουμπήσεις τη συσκευή στο POS.

Είσαι ωραίος ! Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TiMoRiS είπε

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, να υποθέσω χρεωστικές από Πειραιώς, Eurobank κτλπ δεν υποστηρίζει ακόμα?

Όχι ακόμα ναι. 
Έκανα την πρώτη πληρωμή με N26. Εύκολα και απλά.οποτε η κάρτα σπίτι τώρα. Επιτέλους. 

Δημοσ.

την ρεβολουτ λεει την προσθετεις απο την εφαρμογη,δεν βρισκω την επιλογη.

καποια βοηθεια?

οι ελληνικες γνωριζουμε ποτε θα ενσωματωθουν?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostakiss είπε

την ρεβολουτ λεει την προσθετεις απο την εφαρμογη,δεν βρισκω την επιλογη.

καποια βοηθεια?

οι ελληνικες γνωριζουμε ποτε θα ενσωματωθουν?

Από το Apple wallet και ανοίγει την εφαρμογή και μπαίνει. 
Ελληνικές από Σεπτέμβριο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...