rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ειχα αυτην την ευχαριστη εμπειρια σημερα. 1903 εδω και 2 βδομαδες, μεχρι τωρα απροβληματιστα. μητε σε safe mode εμπαινε- παλι μπλε οθονη, μητε χωρις driver signatures enabled δουλεψε, μητε sfc /scannow (βγαζει could not complete) μητε dism (κι αυτο error) μητε fixboot. μητε φυσικα το repair των win με το cd. ο evo 850 που εβγαλε το θεμα στο 100% υγεια. δεν εχω system restore. και εχω σβησει το windows old τιναφτο ρε? εκανα φρεσκια εγκατασταση σε αλλο δισκο κι ολα πανε ρολοι. ποτε δεν εχω συναντησει κατι τετοιο, μιλαμε για καταστασταση fu*k off και κανε φορματ τα fixes της ms και του google τα κανα ολα. και προεκυψε στα καλα καθουμενα ενω ο ηυ ηταν σε λειτουργια. απο τοτε πανω στο log on συμβαινει αυτο. αν εχει καποιος καμια ιδεα δεν εχω περασει τον κλωνο ακομα γιατι ειναι αρκετους μηνες πισω... ο δισκος εχει κανονικα ολα τα δεδομενα απο drivers καμια αλλαγη εκτος απο το steam που χτες περασε καποιον δικο του audio driver για να δουλεψει το remote play, αλλα και παλι δουλεψε ~24 ωρες απροβληματιστα και δοκιμασα και το remote play χωρις προβληματα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα