Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος opel Corsa 2002 μοντέλο. Το κλειδί του είναι το απλό χωρίς κουμπιά παρόλα αυτά έχει το τσιπάκι του immobilizer. Έχει επίσης εγκατεστημένο ένα κιτ κεντρικού κλειδώματος κινεζικό με τηλεχειριστήριο 3 κουμπιών. Θα ήθελα να το μετατρέψω σε flip key ώστε να τα συνδυάσω(κλειδί και χειριστήριο) σε 1. Παρόλα αυτά όσο ψάξιμο και αν έχω ρίξει θα πρέπει 

1. Η να βρω flip key shell που να ταιριάζει η πλακέτα του χειριστηριου που ήδη έχω και απλά να χαραξω κλειδι( δεν έχω βρει πουθενά)

2. Να πάρω ένα flip key με τσιπάκι, να εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με το μηχανάκι κεντρικού κλειδώματος και να το συγχρονισω(δεν έχω ιδέα πως να το κάνω) 

3. Να πάω σε κλειδαρα και να του δώσω 80 ευρώ για να μου κάνει τη δουλεια

Είναι κάποιος που έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα η γνωρίζει τι μπορώ να κάνω χωρίς να χρειαστεί για μια ευκολία να δώσω μια περιουσία; Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bromiaris είπε

τόσο απλό!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος opel Corsa 2002 μοντέλο. Το κλειδί του είναι το απλό χωρίς κουμπιά παρόλα αυτά έχει το τσιπάκι του immobilizer. Έχει επίσης εγκατεστημένο ένα κιτ κεντρικού κλειδώματος κινεζικό με τηλεχειριστήριο 3 κουμπιών. Θα ήθελα να το μετατρέψω σε flip key ώστε να τα συνδυάσω(κλειδί και χειριστήριο) σε 1. Παρόλα αυτά όσο ψάξιμο και αν έχω ρίξει θα πρέπει 

1. Η να βρω flip key shell που να ταιριάζει η πλακέτα του χειριστηριου που ήδη έχω και απλά να χαραξω κλειδι( δεν έχω βρει πουθενά)

2. Να πάρω ένα flip key με τσιπάκι, να εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με το μηχανάκι κεντρικού κλειδώματος και να το συγχρονισω(δεν έχω ιδέα πως να το κάνω) 

Είναι κάποιος που έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα η γνωρίζει τι μπορώ να κάνω χωρίς να χρειαστεί για μια ευκολία να δώσω μια περιουσία; Ευχαριστώ πολύ 

1. δε θα βρεις πουθενα. τα αφτερμαρκετ κεντρικα κλειδωματα δεν ταιριαζουν σε κανενα φλιπ φλοπ.

2. δε ταιριαζει κανενα απ'οσο θυμαμαι.

3. η μοναδικη λυση ειναι τα 70-80 που βρηκες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

4. Μήπως δεν αξίζει  ? 

εκει ακριβως καταληγω κι εγω... αν υπηρχε τροπος μεχρι 20 ευρω θα το εκανα... αλλα 80 για εναν λογο εντελως αισθητικο δεν τα δινω

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αγόρασα on line το δικό μου (14€) είναι καλής ποιότητας (κλειδί, housing κ πλακέτα). 

Ο κλειδαράς μου έκοψε την λεπίδα κ μου το συγχρονισε (κεντρικό κλείδωμα, immobilizer, συναγερμό - πήγα κ με τα δύο αρχικά κλειδιά κ άδεια κυκλ.) κ δύο χρόνια τωρα, δουλεύει χωρίς πρόβλημα (20€).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TechnoState είπε

Εγώ αγόρασα on line το δικό μου (14€) είναι καλής ποιότητας (κλειδί, housing κ πλακέτα). 

Ο κλειδαράς μου έκοψε την λεπίδα κ μου το συγχρονισε (κεντρικό κλείδωμα, immobilizer, συναγερμό - πήγα κ με τα δύο αρχικά κλειδιά κ άδεια κυκλ.) κ δύο χρόνια τωρα, δουλεύει χωρίς πρόβλημα (20€).

φιλος σου ο κλειδαρας ; 

• Like 1
Δημοσ.

εγω μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα πως το remote που εχει το κεντρικο κλειδωμα που εχω εγκατεστημενο ειναι ιδιο με του kia carens. ετσι με λιγο ψαξιμο βρηκα αρκετα flip keys που να παιρνουν τη πλακετα του... Οποτε δεν θα μου χρειαστει τιποτε αλλο παρα να κοψω τη λεπιδα αν δεν μπορεσω να βαλω την ιδια λεπιδα απτο 2ο εφεδρικο κλειδι που εχω. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είχα χρειαστεί εγώ να κοπεί λεπίδα σε κέλυφος που ήρθε από eBay, 15€ πήρε ο κλειδαράς.

Κόντρα ξύρισμα κανονικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

@mclein² .... κουμπάρος καλού φίλου.

αρα μη γραφεις "μου πηρε 20€" σκετα. γραψε οτι ειναι γνωστος-γνωστου για να ξερει ο κοσμος οτι αυτα γινονται "φθηνα" μονο αν εχεις γνωστο.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

...δεν έχω καμία σχέση παραπάνω απο το "επιχειρηματίας με πελάτη" με τον κύριο, ούτε τηλεφώνημα έπεσε.

Γνωρίζω ότι τα έτοιμα κλειδιά αυτοκινήτων (universal) με κοπή συγχρονισμό ξεκινάνε απο 40€, στο κατάστημα του (επαρχία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...