ganick2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Έκανε κανείς παραγγελίες από https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-7-oneplus-7-pro/1747-oneplus-7pro-6gb-128gb.html ? Υπάρχει κόστος εκτελωνισμού ?
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Το να γλιτώσεις κάποια χρήματα δεν λέει κάτι. Μετά στην πορεία θα έχεις αλλά θέματα αν πάθει κάτι το κινητό. Οπότε καλύτερα από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ganick2 είπε Υπάρχει κόστος εκτελωνισμού ? Να σε ρωτησω και εγω κατι; Γιατί να μην εχει υπάρχει έστω και ενας λόγος; 1
ganick2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Απλά θέλω να ξέρω πόσα θα πληρώσω τελικά! Δεν εξετάζω αν πρέπει η δεν πρέπει να υπάρχει κόστος εκτελωνισμού... Όλοι πάντως προσπαθούν να το αποφύγουν πράγμα το οποίο το θεωρώ θεμιτό !
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Από την επίσημη ιστοσελίδα δεν πληρώνεις τίποτα. Σε 3-4 μέρες σου έρχεται στο σπίτι. Επίσης έχει δύο χρόνια εγγύηση ακόμη και για την μπαταρία (άλλες εταιρείες δίνουν 6 μήνες). Ότι και να γίνει με το κινητό μπαίνεις στην φόρμα τις OnePlus γράφεις το πρόβλημα και τα στοιχεία σου στα ελληνικά έρχεται κούριερ στο σπίτι σου το παίρνει και όταν επισκευαστεί ή γίνει αντικατάσταση (ανάλογα την περίπτωση)στο στέλνουν πάλι πίσω και δεν πληρώνεις τίποτα από όλα αυτά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει πιο πολύ από από οπουδήποτε το πάρεις.
Gennaios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Στις 19/6/2019 στις 11:22 ΜΜ, ganick2 είπε Έκανε κανείς παραγγελίες από https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-7-oneplus-7-pro/1747-oneplus-7pro-6gb-128gb.html ? Υπάρχει κόστος εκτελωνισμού ? για αγορες απο κινα καλο θα ειναι πας σε κατι πιο σιγουρο γτ 90% θα φας τελωνειο!εκτος και αν υπαρχει priority δες gearbest banggood..προσφατα ειχε και flash στο op7 pro
mynick13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 τελωνειο σε tradingshenzhen ? Αγορασε κανεις?
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mynick13 είπε τελωνειο σε tradingshenzhen ? Αγορασε κανεις? Τελωνειο ισχύει εν δυνάμει για κάθε αγορά εκτός ΕΕ άνω των 22 ευρώ. Αυτό ίσχυε πάντα βάσει νομού άσχετα που δεν εφαρμοζόταν προ 2017 ειδικά σε αγορές μέσω ΕΛΤΑ, τα τελευταία 2 χρόνια έγινε πλήρης εφαρμογη και αυστηροποιηση των έλεγχων. Τις εξαιρέσεις μέσω banggood gearbest που ισχύουν που μάλλον είναι και οι μοναδικές στις ανέφερε ήδη ο gennaios. Αν ρισκάρεις (σε αγορά εκτός των μεθόδων αποφυγής bang, gb) εγώ θεωρώ ότι 100% θα περάσεις τελωνειο. Έτσι έχω εγώ πάντα στο μυαλό μου σαν ποσοστό και έτσι βαδίζω. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και επωμίζεται τις συνέπειες τους. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από SpirtouLisS
kainotomia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 αγορα one plus 7 απο κίνα ποιο απο τα site( gearbest, bangood ) να προτιμησω; ποσες μερες κανει να ερθει;
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, kainotomia είπε αγορα one plus 7 απο κίνα ποιο απο τα site( gearbest, bangood ) να προτιμησω; ποσες μερες κανει να ερθει; Το Banggood που δεν έχει τελωνείο. Αν και για μένα το επίσημο site είναι η καλύτερη επιλογή μιας και έχει το καλύτερο service και διετή εγγύηση (ακόμα και στην μπαταρία).
christosx13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 bangood με priority direct mail σε 10 μερες περιπου ερχεται χωρις τελωνειο μεσω Ολλανδιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα