Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lastgladiator είπε

οποτε αν καταλαβα καλα πρεπει να αλλαξω και mobo?

Αν εχεις κάτι άλλο πέρα από Α320 (πχ Β350, Χ370 κτλ) δεν χρειάζεται. Σηκώνει τα πάντα.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Lastgladiator είπε

οποτε αν καταλαβα καλα πρεπει να αλλαξω και mobo?

Τα ίδια πράγματα θα λέμε?🤩 Περιμένεις να βγάλει η asrock νέο bios για zen 2 για την killer sli.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 4:38 ΠΜ, ilos είπε

Τα ίδια πράγματα θα λέμε?🤩 Περιμένεις να βγάλει η asrock νέο bios για zen 2 για την killer sli.

Μιας και η asrock εβγαλε bios για 3000 ryzen παω για 2600 ή 3600?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε

Μιας και η asrock εβγαλε bios για 3000 ryzen παω για 2600 ή 3600?

με την κάρτα της υπογραφήσς σου άν μπορείς 3600x

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiohead είπε

με την κάρτα της υπογραφήσς σου άν μπορείς 3600x

Μάλλον το Χ εκ παραδρομης και εννοείς 3600 σκέτο. Ίδιες επιδόσεις (<3%) έχουν ειδικά σε oc ο απλός με τον Χ.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Μάλλον το Χ εκ παραδρομης και εννοείς 3600 σκέτο. Ίδιες επιδόσεις (<3%) έχουν ειδικά σε oc ο απλός με τον Χ.

Γεια σου Sheo. Ακόμα δεν έχω δει αρκετά reviews να σου πω την αλήθεια έμεινα σε ένα όταν πρωτοβγηκαν και τον είδα με αρκετή διαφορά μπροστά εδώ φαινεται αυτό που λες αλλά με oc https://m.youtube.com/watch?v=rDV7aA6arVo

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Διαβαζω ομως για τρελες θερμοκρασιες και blue screen

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Γεια σου Sheo. Ακόμα δεν έχω δει αρκετά reviews να σου πω την αλήθεια έμεινα σε ένα όταν πρωτοβγηκαν και τον είδα με αρκετή διαφορά μπροστά εδώ φαινεται αυτό που λες αλλά με oc https://m.youtube.com/watch?v=rDV7aA6arVo

Απογοήτευση είναι ο 3600x. Η μόνη διαφορά είναι ότι μπουστάρει 100Mhz παραπάνω όταν έχεις workload μέχρι 2 threads, δηλαδή σχεδόν ποτέ σε σύγχρονα games. All core oc όλα τα τσιπάκια  γύρω πολύ στα 4.3 Ghz παίζουν ανάλογα το silicon lottery. Η μόνη διαφορά τους είναι το cooler (spire αντί για stealth), που δεν αξίζει γιατί με τόση χρηματική διαφορά παίρνεις noctua.😎

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Και εγώ αυτό το βίντεο ειδα χθες, για αυτό το είπα.

• Like 1
Δημοσ.

230€ ο 3600 246€ ο 3600x. Τώρα τον χτυπάς άνετα λόγω cooler και αν δεν πρόκειται να ασχοληθείς με overclock. Το μόνο ζήτημα είναι το μαγαζί αλλά νταξει, επεξεργαστής είναι έχεις το μικρότερο ρίσκο συγκριτικα με τα υπόλοιπα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...