Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/6/2019 στις 10:06 ΜΜ, torq είπε

έκανα μια κατάθεση (20 & 50) χωρίς φάκελο σε ΑΤΜ και μου πέταξε μήνυμα ότι 1 χαρτονόμισμα πιθανόν να είναι πλαστό.δεν έγραφε ποιο όμως.

προχώρησα τη συναλλαγή, πιστώθηκε το ποσό αλλά εννοείται θα γίνει έλεγχος.

έχει τύχει σε κανένα παρόμοιο σκηνικό;

πιο πολύ ανοίγω το θέμα διότι σε φίλο που έκανε κατάθεση και βρέθηκε πλαστό χαρτονόμισμα τον τρεχαν σε δικαστήριο.

δε φτάνει που έχασε τα λεφτά (το χαρτονόμισμα κατάσχεται) αλλά έπρεπε να αφήσει τη δουλειά του και να τρέχει στου διαόλου τη μάνα 2 φορές κιόλας.τυπικη διαδικασία αλλά ταλαιπωρία.

τα χαρτονομίσματα τα είχα κάνει ανάληψη από άλλη τράπεζα εκτός από 1. τώρα αυτό το 1 να ήταν το προβληματικό; λίγο δύσκολο φαντάζομαι να είναι ένα από το άλλο ΑΤΜ. λογικά και ελέγχονται.

εκτός αν έκανε λάθος το ΑΤΜ και τα χαρτονομίσματα είναι οκ. το ελπίζω.

Ευτυχως δεν μου εχει τυχει, ακομα τουλαχιστον. Παντως οταν προκειται να φορτωσω χρηματα σε μια καρτα παντα κανω αναληψη απο το ιδιο ατμ μπροστα και μετα καταθεση ωστε να ειμαι καλυμενος.

Δημοσ.

θεωρώ ότι ο συναγερμός έληξε.

δε με ειδοποίησε κανείς και βλέπω ότι δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από το λογαριασμό μου

Δημοσ.

Έχω εγώ δικαστήριο την άλλη εβδομάδα για πλαστό 50€ σε μηχάνημα της Πειραιως.Θα ενημερώσω εδώ τις εξελίξεις.

• Sad 2
Δημοσ.

Μου   εχει  τυχει  5-6   φορες   σε   καταθεση   μετρητων   σε  ΑΤΜ   να   βγαινει   κοκκινη   ενδειξη.

Σε   δευτερολεπτα   εχει  ενημερωθει   αρμοδιος   υπαλληλος   στο   ιδιο  καταστημα   που  σε   βλεπει.

Αμεσα   την  ρωτησα  για   το  θεμα   και  μου   απαντησε   οτι  συμβαινει   καθημερινα   να   βγαινει   προειδοποιηση   για   "προβληματικο  χαρτονομισμα"    αλλα   99%  δεν

υπαρχει   θεμα.

Μαλιστα   στην  αλφα   η   ειδοποιηση   εχει  γραφτει   και  στην   αποδειξη   πληρωμης.

Ποτε   δεν   μου   δημιουργηθηκε   περαιτερω   θεμα.

Δημοσ.

Εάν καταθέσεις σε ΑΤΜ και διαπιστωθεί μετά από τον αρμόδιο υπάλληλο πλαστότητα είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τον Εισαγγελέα.

Στο γκισέ ή κάπου αλλού τις περισσότερες φορές έχουμε το περιθώριο να το πάρουμε πίσω και να δώσουμε κάποιο άλλο χωρίς άλλες συνέπειες.Για αυτό προσέχουμε τι χαρτονόμισμα δίνουμε και διπλοπροσέχουμε όταν κάνουμε κατάθεση σε ΑΤΜ γιατί εκεί δεν υπάρχει γυρισμός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...