torq Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 έκανα μια κατάθεση (20 & 50) χωρίς φάκελο σε ΑΤΜ και μου πέταξε μήνυμα ότι 1 χαρτονόμισμα πιθανόν να είναι πλαστό.δεν έγραφε ποιο όμως. προχώρησα τη συναλλαγή, πιστώθηκε το ποσό αλλά εννοείται θα γίνει έλεγχος. έχει τύχει σε κανένα παρόμοιο σκηνικό; πιο πολύ ανοίγω το θέμα διότι σε φίλο που έκανε κατάθεση και βρέθηκε πλαστό χαρτονόμισμα τον τρεχαν σε δικαστήριο. δε φτάνει που έχασε τα λεφτά (το χαρτονόμισμα κατάσχεται) αλλά έπρεπε να αφήσει τη δουλειά του και να τρέχει στου διαόλου τη μάνα 2 φορές κιόλας.τυπικη διαδικασία αλλά ταλαιπωρία. τα χαρτονομίσματα τα είχα κάνει ανάληψη από άλλη τράπεζα εκτός από 1. τώρα αυτό το 1 να ήταν το προβληματικό; λίγο δύσκολο φαντάζομαι να είναι ένα από το άλλο ΑΤΜ. λογικά και ελέγχονται. εκτός αν έκανε λάθος το ΑΤΜ και τα χαρτονομίσματα είναι οκ. το ελπίζω.
Tempor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Απλα ενοχος. Δε κανουν λαθη τα ΑΤΜ. Ετοιμασε την απολογια σου ενοπιων του ανακριτου. Παρε δικηγορο (€€€) για να μη μπλεξεις βαθυτερα. 1 1
torq Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 βρήκατε ευκαιρία να τρολλαρετε πάλι. αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα κατασχεθεί το χαρτονόμισμα. ελπίζω να μην είναι 50ικο. δικηγόροι δε χρειάζονται. απλά στη χειρότερη, χειρότερη....αν χρειαστεί να πάω σε κάποιο δικαστήριο θα χάσω και μια μέρα από τη δουλειά μου. το φίλο μου τον είχαν καλέσει μήνες μετά. έδωσε το παρόν κι έφυγε
andrapos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μου έχει τύχει με 100ρικο να το γράψει αυτό και ψιλοαγχώθηκα.Ηταν σε μηχάνημα εντός της τράπεζας,ρώτησα έναν υπάλληλο και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι συμβαίνει συχνά.Μετά από κάνα χρόνο ξαναέτυχε στη γυναίκα μου σε atm άλλης τράπεζας με 20ρικο.Και πάλι δεν συνέβη τίποτα.Θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι..
ELTASSOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Τα πλαστα σου τα πασαρουν οι τραπεζικοι...ειναι αυτα που παραρατουν, το δινουν σε σενα σε χρεωνουν και αυτοι βαζουν το οριτζιναλ στην τσεπη. Ειναι ποινικο κατι σαν λαθρεμποριο και αν δεν τους πεις που το βρηκες αρχιζει η ανακριση. Θα θεωρηθεις παραχαρακτης. Οι νομοι για προστασια εθνικου νομισματος ειναι αυστηροτατοι. Για να ξεπλυθουν καποιοι θα σε χρεωσουν πολλα περισσοτερα χαρτονομισματα ωστε να καταδικαστεις σε 6 χρονια χωρις αναστολη, φυλακη. Παρε δικηγορο οπωσδηποτε. Πολλοι αθωοι ειναι φυλακη και ρεμαλια εξω. 1
thanasisxask Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μου έχει κρατήσει και εμένα το ΑΤΜ χαρτονόμισμα με υπόνοια ότι είναι πλαστό. Μεσα σε τρεις τέσσερις μέρες μου το είχαν βάλει κανονικά στον λογαριασμό. @torqλογικά θα έχει κάνει λάθος το μηχάνημα όπως και σε εμένα. @Tempor ότι ο άλλος θα έχει πλαστό χαρτονόμισμα και θα το κάνει κατάθεση αυτό με ξεπερνάει.
ELTASSOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, andrapos είπε Μου έχει τύχει με 100ρικο να το γράψει αυτό και ψιλοαγχώθηκα.Ηταν σε μηχάνημα εντός της τράπεζας,ρώτησα έναν υπάλληλο και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι συμβαίνει συχνά.Μετά από κάνα χρόνο ξαναέτυχε στη γυναίκα μου σε atm άλλης τράπεζας με 20ρικο.Και πάλι δεν συνέβη τίποτα.Θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι.. Συνηθως πλαστογραφουν 20 50 ευρω οχι τα μεγαλα εκτος αν ηταν λαθος της μηχανης...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το ξέπλυμα του πλυντηρίου γίνεται πλαστό; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, torq είπε έκανα μια κατάθεση (20 & 50) χωρίς φάκελο σε ΑΤΜ και μου πέταξε μήνυμα ότι 1 χαρτονόμισμα πιθανόν να είναι πλαστό.δεν έγραφε ποιο όμως. προχώρησα τη συναλλαγή, πιστώθηκε το ποσό αλλά εννοείται θα γίνει έλεγχος. έχει τύχει σε κανένα παρόμοιο σκηνικό; πιο πολύ ανοίγω το θέμα διότι σε φίλο που έκανε κατάθεση και βρέθηκε πλαστό χαρτονόμισμα τον τρεχαν σε δικαστήριο. δε φτάνει που έχασε τα λεφτά (το χαρτονόμισμα κατάσχεται) αλλά έπρεπε να αφήσει τη δουλειά του και να τρέχει στου διαόλου τη μάνα 2 φορές κιόλας.τυπικη διαδικασία αλλά ταλαιπωρία. τα χαρτονομίσματα τα είχα κάνει ανάληψη από άλλη τράπεζα εκτός από 1. τώρα αυτό το 1 να ήταν το προβληματικό; λίγο δύσκολο φαντάζομαι να είναι ένα από το άλλο ΑΤΜ. λογικά και ελέγχονται. εκτός αν έκανε λάθος το ΑΤΜ και τα χαρτονομίσματα είναι οκ. το ελπίζω. Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο, και 99 στις 100 φορές το χαρτονόμισμα είναι γνήσιο, απλά το μηχάνημα δεν είναι σε θέση να το επιβεβαιώσει.
torq Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) άντε να δούμε. λογικά δε θα πάρει πάνω από 2 μέρες. θα κοιτάω το λογαριασμό μου να δω αν αφαιρεθεί το ποσό. αν και λογικά θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά υποθέτω. έχω κάνει πολλές συναλλαγές καταθέσεων σε ΑΤΜ. πότε δεν είχα πρόβλημα. μόνο μια φορά μου είχε κρατήσει χρήματα αλλά την επόμενη μέρα μου τα επιστρεψαν Spoiler αν δε δώσω σημεία ζωής στο φόρουμ σημαίνει ότι θα με έχουν μπουζουριασει Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από torq 1
chsam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 42 λεπτά πριν, torq είπε άντε να δούμε. λογικά δε θα πάρει πάνω από 2 μέρες. θα κοιτάω το λογαριασμό μου να δω αν αφαιρεθεί το ποσό. αν και λογικά θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά υποθέτω. έχω κάνει πολλές συναλλαγές καταθέσεων σε ΑΤΜ. πότε δεν είχα πρόβλημα. μόνο μια φορά μου είχε κρατήσει χρήματα αλλά την επόμενη μέρα μου τα επιστρεψαν Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αν δε δώσω σημεία ζωής στο φόρουμ σημαίνει ότι θα με έχουν μπουζουριασει Μην αγχωνεσαι, τα ΑΤΜ ειναι για τον π.....ο.Μου εχει τυχει καποιες φορες στην εθνικη, και πριν εναν μηνα πηγα για καταθεση σε alpha και δεν επαιρνε ενα 50ρικο με τιποτα. Πηγα σε αλλο καταστημα/ΑΤΜ και το πηρε κανονικα.
gthe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παλιότερα εποχές αγροτικής τράπεζας, σε κατάθεση τότε με φάκελο με πήραν την επόμενη μέρα ότι βρήκανε ενα πιθανό πλαστό 50αρικο. Πέρασα από εκεί, το πέρασαν στο μηχάνημα τους μπροστά μου και απλά μου το επέστρεψαν. Σε μηχάνημα μαγαζιού πέρασε κανονικα μετά Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από gthe 1
panosk1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Απλά μπορεί να ήταν λιγο φθαρμένο και το μηχάνημα το διάβασε σαν ύποπτο ,επειδή είναι μηχάνημα έχει μια παραπάνω ευαισθησία ώστε στην παραμικρή υπόνοια να κρατείται σαν εκκρεμότητα και να ελέγχετε από άνθρωπο . Αν όντως είναι πλαστό εννοείται ότι το έχασες ,το καταστρέφουν μπροστά σου ,δεν ξέρω πλέον αν γίνετε κάτι περισσότερο από μια απλή τυπική ενημέρωση για το που το βρήκες . Αυτα ότι οι τραπεζικοί δίνουν πίσω πλαστα και κρατάνε τα κανονικα πεζει να είναι από τις μεγαλύτερες μπαρούφες για να το πω ευγενικά που έχω ακούσει .
Tigio13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Λοιπόν πέρσι έτυχε στο λογαριασμό της γυναίκας μου πλαστό 50αρικο σε κατάθεση από atm χωρίς φάκελο. Μας πήραν από την τράπεζα την άλλη μέρα και μας ενημέρωσαν πως όντως ήταν πλαστό και έπρεπε να περάσουμε από το αστυνομικό τμήμα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου αφου επικοινώνησαν από το τμήμα και μας ρώτησαν που το βρήκαμε τι δουλειά κάνουμε και κάτι τετοια. Απαντήσαμε πως δεν ξέρουμε πως βρέθηκε στην κατοχή μας και αφού κράτησαν το 50αρικο μας άφησαν να φύγουμε.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Πάμε καλά; Τι άλλο μπορεί να βγει δηλαδή με το να τρέχουμε αστυνομίες και δικαστήρια; Δεν μας φτάνει που μπαίνουμε αυτομάτως μέσα.. Πανίβλακες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα