Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην μάθαμε πολλά για την κάρτα, αλλά μάθαμε πολλά για τη ΔΕΗ.

:P

Από τα παιδιά που την έχουν, υπάρχει πρόβλημα με θερμοκρασίες; Επίσης από όγκο πώς είναι;

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά είναι τς πράγματα. Και η 2070 ρεύμα θα καίει για δύο χρόνια και για τις ίδιες ώρες χρήσης, άρα το διάστημα που θα χρειαστεί για να ισοφαρίσει η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερο.

Μη μπαίνουμε σε αυτή τη λογική η διαφορά κόστους ειναι ανεπαίσθητη. 

2 ώρες πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε

DsLmAnIaC

απο υπολογιστη.

Στον απλο λογαριασμο δεχεται το κουπονι.

Επικοινώνησε με το support τους. Μπορεί να είναι όπως τα λες. 

13 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε

Μπορεί να μην μάθαμε πολλά για την κάρτα, αλλά μάθαμε πολλά για τη ΔΕΗ.

:P

Από τα παιδιά που την έχουν, υπάρχει πρόβλημα με θερμοκρασίες; Επίσης από όγκο πώς είναι;

large_20180329105013_sapphire_radeon_rx_vega_64_8gb_11275_03_40g.jpeg.976b63d658351fc5c3e7ccf96d4c80a4.jpeg

Είναι μεγάλη και βαριά, δείγμα της ποιοτικοτατης κατασκευής της και με μεγάλη ψυκτρα, για αυτό σου δίνει και ένα ειδικό βραχίονα που το βάζεις από κάτω από την κάρτα για να τη συγκρατεί καλύτερα και να μην ασκεί βάρος στην υποδοχή της. 

Σαν αποτέλεσμα έχεις τις χαμηλότερες θερμοκρασίες σε vega 64 που με το undervolting κατεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

• Like 6
Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι έχει καλύτερες θερμοκρασίες απο την 1080 μου, αλλά και απο ότι μου είπε και ο comrade Dante, εχει καλύτερες θερμοκρασίες και απο την 1070 που είχε... 

Και απο ότι βλέπω και οι 2060 χειρότερες θερμοκρασίες έχουν (εκτός της strix που έχει καλύτερο σύστημα ψύξης).... 

Σαν κατανάλωση πάνω απο 220-230 δεν βλέπω ποτέ σε gaming όπου είναι συνέχεια 99% usage... Με καλό overclock φτάνει 280-290 αλλά δεν αξίζει τα έξτρα 5 fps (και άν) 

• Like 1
Δημοσ.

εριξα και εγω παραγγελια και Δευτερα θα την εχω. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν ξερω Γαλλικα, ειχε καπου επιλογη για επεκταση εγγυησης? Ειτε απο το Γαλλικο Amazon ειτε απο το site της Sapphire? (Κανονικη εγγυηση εχει τελικα 2 η 3 χρονια?) Επισης εχω το συστημα της υπογραφης μου. Το οποιο ειναι απολιθομενο το ξερω. Αλλα εχω σκοπο να αναβαθμισω γυρω στον Σεπτεμβριο και CPU και Οθονη για 1440p. Μεχρι τοτε ομως θα παιζω σε 1080p 60hz. Οποτε πως θα βρω ποιο θα ειναι το καταληλο UV για να βγαλω το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες οσο το δυνατον δροσεροτερα και αθορυβα? Και μια τελευταια ερωτηση. Ποιες ειναι οι πρωτες κινησεις που πρεπει να κανω μολις παρω την καρτα για να την τσεκαρω εαν δουλευει σωστα (οποτε σε περιπτωση προβληματος να την στειλω πισω εγκαιρα?)

Συγνωμη για τις Noobikες ερωτησεις μου και σας ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταζομαι θα αναφερεσαι σε Undervolt σεναρια(που και παλι ειναι ατοπη η συγκριση να συγκρινουμε καρτες out of the box με undervolt και να βγαινουν τετοια συμπερασματα)  γιατι out of the box δεν ισχυουν τα παραπανω

https://www.tomshardware.com/reviews/sapphire-rx-vega-64-nitro,5388-7.html

https://hexus.net/tech/reviews/graphics/113198-sapphire-radeon-rx-vega-64-nitro/?page=8

Ακομα και μια μετρια υλοποιηση σε 2060 οπως της Palit φτανει τους 64βαθμους

https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2060_gamingpro_oc_review,8.html

20 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Να συμπληρώσω ότι έχει καλύτερες θερμοκρασίες απο την 1080 μου

Και απο ότι βλέπω και οι 2060 χειρότερες θερμοκρασίες έχουν (εκτός της strix που έχει καλύτερο σύστημα ψύξης).... 

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, logica1 είπε

εριξα και εγω παραγγελια και Δευτερα θα την εχω. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν ξερω Γαλλικα, ειχε καπου επιλογη για επεκταση εγγυησης? Ειτε απο το Γαλλικο Amazon ειτε απο το site της Sapphire? (Κανονικη εγγυηση εχει τελικα 2 η 3 χρονια?) Επισης εχω το συστημα της υπογραφης μου. Το οποιο ειναι απολιθομενο το ξερω. Αλλα εχω σκοπο να αναβαθμισω γυρω στον Σεπτεμβριο και CPU και Οθονη για 1440p. Μεχρι τοτε ομως θα παιζω σε 1080p 60hz. Οποτε πως θα βρω ποιο θα ειναι το καταληλο UV για να βγαλω το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες οσο το δυνατον δροσεροτερα και αθορυβα? Και μια τελευταια ερωτηση. Ποιες ειναι οι πρωτες κινησεις που πρεπει να κανω μολις παρω την καρτα για να την τσεκαρω εαν δουλευει σωστα (οποτε σε περιπτωση προβληματος να την στειλω πισω εγκαιρα?)

Συγνωμη για τις Noobikες ερωτησεις μου και σας ευχαριστω.

Η βάζεις χειροκίνητα 1020 με 1050 mv στο p6 και 1100 στο p7 αν δε θες να το ψάξεις πολυ και βλέπεις αν φάει ποτέ crash ο driver οποτε και αναπροσαρμοζεις λίγο προς τα πάνω ή πατάς το κουμπάκι auto undervolt στους adrenaline. 

Ταυτόχρονα αν ακολουθήσεις την πρώτη περίπτωση ανεβάζεις και το powerlimit έως και 50%, αν και συνήθως στο 25 με 30 είσαι οκ. 

Αν θέλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλεις λίγο χρόνο και υπάρχουν οδηγοί και στο Internet για το πως θα το πετύχεις αυτό όπως και αντίστοιχο νήμα στην κατηγορια του overclocking για τις vega.

Αν η κάρτα είναι ελαττωματική λέμε τώρα, έχεις ένα μήνα καιρό να τη γυρίσεις πίσω και να πάρεις δωρεάν αντικατάσταση με νέα από το amazon. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Η βάζεις χειροκίνητα 1020 με 1050 mv στο p6 και 1100 στο p7 αν δε θες να το ψάξεις πολυ και βλέπεις αν φάει ποτέ crash ο driver οποτε και αναπροσαρμοζεις λίγο προς τα πάνω ή πατάς το κουμπάκι auto undervolt στους adrenaline. 

Αν θέλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλεις λίγο χρόνο και υπάρχουν οδηγοί και στο Internet για το πως θα το πετύχεις αυτό όπως και αντίστοιχο νήμα στην κατηγορια του overclocking για τις vega.

Αν η κάρτα είναι ελαττωματική λέμε τώρα, έχεις ένα μήνα καιρό να τη γυρίσεις πίσω και να πάρεις δωρεάν αντικατάσταση με νέα από το amazon. 

ψαχνω απο εχθες για videakia και βρισκω μονο για vega 56. Επισης ειδα καποια videakia για vega 64 αλλα δεν ειναι της sapphre nitro εκδοσης αλλα της reference και εχω μπερδευτει γιατι λογο ψυξης λογικα θα ειναι διαφορετικες οι ρυθμισεις. το νημα εδω στο insomnia γραφει οδηγιες για τη συγκεκριμενη Sapphire Nitro? (που ειναι? δεν μπορω να το βρω)

Επισης εαν ειναι ελλατωματικη (και δεν αναφερομαι σε καραμπαμ καταστασεις, δλδ να μην ανοιγει κλπ ) αλλα να μην μπορει πχ να αποδωσει τα μεγιστα που μπορει καποιου λαθους πως θα το καταλαβω εαν την κανω undervolt?

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, logica1 είπε

ψαχνω απο εχθες για videakia και βρισκω μονο για vega 56. Επισης ειδα καποια videakia για vega 64 αλλα δεν ειναι της sapphre nitro εκδοσης αλλα της reference και εχω μπερδευτει γιατι λογο ψυξης λογικα θα ειναι διαφορετικες οι ρυθμισεις. το νημα εδω στο insomnia γραφει οδηγιες για τη συγκεκριμενη Sapphire Nitro? (που ειναι? δεν μπορω να το βρω)

Επισης εαν ειναι ελλατωματικη (και δεν αναφερομαι σε καραμπαμ καταστασεις, δλδ να μην ανοιγει κλπ ) αλλα να μην μπορει πχ να αποδωσει τα μεγιστα που μπορει καποιου λαθους πως θα το καταλαβω εαν την κανω undervolt?

Αν είναι ελαττωματική δε θα δουλεύει η θα σου επανεκκινει το PC. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύει πολύ η λίγο.

Ασε που οι nitro δε βγάζουν θέματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Φανταζομαι θα αναφερεσαι σε Undervolt σεναρια(που και παλι ειναι ατοπη η συγκριση να συγκρινουμε καρτες out of the box με undervolt και να βγαινουν τετοια συμπερασματα)  γιατι out of the box δεν ισχυουν τα παραπανω

https://www.tomshardware.com/reviews/sapphire-rx-vega-64-nitro,5388-7.html

https://hexus.net/tech/reviews/graphics/113198-sapphire-radeon-rx-vega-64-nitro/?page=8

Ακομα και μια μετρια υλοποιηση σε 2060 οπως της Palit φτανει τους 64βαθμους

https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2060_gamingpro_oc_review,8.html

Οι 2060 τα 70αρια τα έχουν εύκολα με τις ελληνικές συνθήκες (εξαίρεση η strix που έχει πιο αποδοτικό σύστημα ψύξης), τσεκαρε το video του HU.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Οι 2060 τα 70αρια τα έχουν εύκολα με τις ελληνικές συνθήκες (εξαίρεση η strix που έχει πιο αποδοτικό σύστημα ψύξης), τσεκαρε το video του HU.

Spoiler

Δεν βρηκα να αναφερει θερμοκρασιες.

Παρολα αυτα βρηκα απο gamers nexus που εχει την χειροτερη founders edition που ειναι προφανως χειροτερη απο τις custom. Λεει λοιπον 

https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3427-nvidia-rtx-2060-founders-edition-review-benchmark-vs-vega-56

Starting first with FurMark for torture thermals, we measured the stock GPU temperature as at 68 degrees Celsius throughout the test, 

Τα παραπανω τα επιβεβαιωνει και το guru3d παλι με την Founders

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2060_review_(founder),8.html

So with the card fully stressed we kept monitoring temperatures and noted down the GPU temperature as reported by the thermal sensor.

The card's temperature under heavy game stress stabilized at roughly 66 Degrees C. We note down the hottest GPU reading, not the average.

Αντε τωρα για καλοκαιρι να βαλουμε 2-3βαθμους πανω.

Και δεν μου κανουν εντυπωση οι θερμοκρασιες αυτες,εδω εγω με την 2080 που εχω τωρα το καλοκαιρι και δεν βλεπω 70ρια(ολα stock)και δεν εχω Asus Strix,σιγα μην εχει για πλακα 70ρια η μικροτερη 2060.

Ειναι διαφορετικες οι θερμοκρασιες στις νεες Turing,μην τις μπερδευεις με Pascal(1070/1080).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tyf είπε

αξιζει ρε παιδια αλλαγη απο gtx 1070?

ναι είναι σαν να παίρνεις rtx2070 αλλά με πολύ λιγότερα λ7

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tyf είπε

αξιζει ρε παιδια αλλαγη απο gtx 1070?

Αν εισαι σε 1080p,οχι δεν αξιζει γιατι λογικα σε υπερ καλυπτει η 1070 που εχεις τωρα.

Για 1440p και αυστητα μεχρι 350ευρω,η Vega64 αυτη την στιγμη μαζι με τα 2 παιχνιδια ειναι το καλυτερο value for money,εκτος αν θες να πας σε 2060 απο nvidia.

• Like 2
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι παιζω 140 fps σε 144ηζ  μονιτορ 1080π (το κλειδωνω στα 140) δεν μπορω να πω οτι δεν με καλυπτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...