Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εχει 710ε η RTX2070; Για δειτε τι μαθαινουμε στο insomnia βραδιατικα :)

ΥΓ: Και κατω απο το 500ε εχουν βγει προσφορες για RTX2070

Έχεις 1 δίκιο για την τιμή ήμουν λίγο υπερβολικός αλλά είναι και τα παιχνίδια στη μέση. Επίσης η νίτρο είναι η καλύτερη υλοποίηση που μπορείς να αγοράσεις, δροσερή και ήσυχη. Δεν ξέρω για τις 2070, πάντως η φθηνή 1080 gigabyte που έχω , κάνει σαν ελικόπτερο μπροστά στη vega 64 nitro. Αντίστοιχα σαν ελικόπτερο έκανε και η giga vega 64 που είχα πριν...

Για μια αντίστοιχη καλή 2070 θες πάνω κάτω ένα 600αρη 

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Κανένα πρόβλημα. Φτιάξε ένα λογαριασμό στο αγγλικό amazon και χρησιμοποίησε τα ίδια στοιχεία για να κάνεις login στο γαλλικό

Έχει και auto undervolt επιλογή στους οδηγούς της AMD. Είναι απλό σχετικά σα διαδικασία.

Επειδη ειμαι σε αναμονη για τους νεους ryzen μιας και θα κανω ολικη αναβαθμιση,ειμαι σε διλημμα.Να παρω τωρα την βεγκα και να την συνδιασω αργοτερο με το νεο chipset η να περιμενω μια και καλη(rtx super τις νεες ραντεον ξεχασα πως λεγονται).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexgr21 είπε

Επειδη ειμαι σε αναμονη για τους νεους ryzen μιας και θα κανω ολικη αναβαθμιση,ειμαι σε διλημμα.Να παρω τωρα την βεγκα και να την συνδιασω αργοτερο με το νεο chipset η να περιμενω μια και καλη(rtx super τις νεες ραντεον ξεχασα πως λεγονται).

Από οσα διαβάζουμε οι τιμες των νέων σε αμφότερα τα στρατόπεδα θα ειναι στο θεό. Στη θέση σου θα αγόραζα τη συγκεκριμένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην παρεξηγηθώ η κάρτα είναι τίμια και αξίζει τα λεφτά της για τα σημερινά δεδομένα

απλά είναι πολύ απαιτητική σε airflow & psu  , όποιος δεν είναι σχετικός καλό θα ήταν να περιγράψει το υπόλοιπο σύστημα και να ρωτήσει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

"Ευχαριστώ πήρα δύ"ο που λέμε ερωνικά ή πραγματικά πήρες δύο;:D

Έλα που ήρθες να μας πεις ευχάριστα ψέμματα και άβολες αλήθειες. Paramythia tis chalimas.

Πραγματικά γιατί είχα ανάγκη λόγω του ότι μου κάηκε η τωρινή μου και λόγω του ότι η δεύτερη πάει για δώρο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Κοίτα 500 δε θα έδινα σε καμία περίπτωση. Το να περιμένεις κάτι νέο σημαίνει να περιμένεις ίσως την πτώση τιμών της nvidia η τα καινούργια μοντέλα της αλλά στα 350 δεν πιστεύω να παίξουν. 

Η κάρτα είναι ότι πιο value for money πιστεύω σε αυτά τα χρήματα και μιας και είσαι σε τέτοιο monitor είναι ότι πρέπει για να το οδηγήσει. 

2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Πραγματικά γιατί είχα ανάγκη λόγω του ότι μου κάηκε η τωρινή μου και λόγω του ότι η δεύτερη πάει για δώρο. 

Αντε με γειές τότε. 

Δημοσ.

Ωραια παιδες.Αυριο ξερουμε αν ισχυει για φτιαξω λογαριασμο και να την υποβαλω με καθαρα μυαλο,οχι  εν βρασμου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Ωραια παιδες.Αυριο ξερουμε αν ισχυει για φτιαξω λογαριασμο και να την υποβαλω με καθαρα μυαλο,οχι  εν βρασμου.

Αυτά είναι να τα χτυπάς τη στιγμή που παίζουν. Αύριο μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι. 

Μην τη φοβάσαι σαν επιλογή αν έχεις αποφασίσει να αγοράσεις κάρτα γραφικων. 

Και έχεις και την ποιότητα εξυπηρέτησης από το amazon. Με δέκα ευρώ παραπάνω στην πόρτα σου σε τρεις ημέρες που λέει ο λόγος. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Αυτά είναι να τα χτυπάς τη στιγμή που παίζουν. Αύριο μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι. 

Μην τη φοβάσαι σαν επιλογή αν έχεις αποφασίσει να αγοράσεις κάρτα γραφικων. 

Και έχεις και την ποιότητα εξυπηρέτησης από το amazon. Με δέκα ευρώ παραπάνω στην πόρτα σου σε τρεις ημέρες που λέει ο λόγος. 

Έτσι ακριβώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νικόλα τι μας κάνεις βραδιάτικα ρε φίλε... 

Όχι ρε, θα μείνω με την Gigabyte vega 64 εγώ έτσι για σπάσιμο!

Πολύ καλή υλοποίηση, όποιος την πάρει θα την ευχαριστηθεί.

Τα games δίνονται σχετικά εύκολα στα 30 ευρώ αν δεν τα θέλετε (τόσο τα έδωσα πριν λίγο καιρό τα συγκεκριμένα 2) επομένως η κάρτα θα σας βγεί περί τα 325, πολύ καλό deal! ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Την πήρα και εγώ μόλις.

Είμαι με Corsair RM650i. Θεωρώ ότι δε θα έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό, λογικά θα την κρατάει την κάρτα πίσω ο επεξεργαστής (6600Κ).

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Την πήρα και εγώ μόλις.

Είμαι με Corsair RM650i. Θεωρώ ότι δε θα έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό, λογικά θα την κρατάει την κάρτα πίσω ο επεξεργαστής (6600Κ).

Μια χαρα είσαι. Με γεια. Κάποια στιγμή θα αναβαθμίσεις και τη CPU τώρα με τη νέα σειρά ryzen ειδικα και θα είσαι τούμπανο.

• Like 2
Δημοσ.

Την παρήγγειλα πριν λίγες μέρες στα 400 δυστυχώς αλλά επειδή κι εγώ ψαχνόμουν τον τελευταίο καιρό θα αναφέρω ότι οι περισσότεροι τη θεωρούν τη συγκεκριμένη κάρτα την καλύτερη υλοποίηση. Επίσης οι νέες amd κάρτες δε φαίνονται να αποτελούν τρομερή αναβάθμιση (χωρίς να έχουμε third party benchmarks βέβαια) οπότε το θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία αυτή τη στιγμή για όποιον θέλει σχετικά άμεσα να αγοράσει.

Δημοσ.

Με γεια για όσους πήραν και θα πάρουν! Εμένα δεν πιστεύω να με βγάζει το τροφοδοτικό μου οπότε είμαι στην αναμονή για καμιά προσφορά προς nvidia μεριά (δεν είμαι fanboy)! Που πάω με 600W ο καραμήτρος!! Αλλά πιστεύω είναι πολύ καλή προσφορά και όποιος δεν θέλει τα παιχνίδια τα πουλάει και του βγαίνει ακόμα πιο φθηνά!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Νικόλα τι μας κάνεις βραδιάτικα ρε φίλε... 

Όχι ρε, θα μείνω με την Gigabyte vega 64 εγώ έτσι για σπάσιμο!

Πολύ καλή υλοποίηση, όποιος την πάρει θα την ευχαριστηθεί.

Τα games δίνονται σχετικά εύκολα στα 30 ευρώ αν δεν τα θέλετε (τόσο τα έδωσα πριν λίγο καιρό τα συγκεκριμένα 2) επομένως η κάρτα θα σας βγεί περί τα 325, πολύ καλό deal! ;) 

Μπα όπως σε βλέπω θα την κάνεις την κατάθεση. 

1 λεπτό πριν, MistoklaS26 είπε

Με γεια για όσους πήραν και θα πάρουν! Εμένα δεν πιστεύω να με βγάζει το τροφοδοτικό μου οπότε είμαι στην αναμονή για καμιά προσφορά προς nvidia μεριά (δεν είμαι fanboy)! Που πάω με 600W ο καραμήτρος!! Αλλά πιστεύω είναι πολύ καλή προσφορά και όποιος δεν θέλει τα παιχνίδια τα πουλάει και του βγαίνει ακόμα πιο φθηνά!

Ποιο έχεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...