mpokwsths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Orgios είπε Ρυθμισεις για undervolt θελω!! Δεν είναι ίδιες για όλες τις κάρτες. Υπάρχουν κάρτες πιο "προικισμένες" από άλλες. Πρέπει να βρεις για τη δική σου κάρτα τι δουλεύει. Δοκίμασε για αρχή -100mV στο τελευταίο state και ανάλογα αν είσαι σταθερός ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις κατά 10mV κάθε φορά. Πρέπει την ίδια τιμή με το τελευταίο state να τη βάλεις και κάτω κάτω στη μνήμη εκεί που λέει "Έλεγχος Τάσης" Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από mpokwsths 1
djuan1988 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Πάντως η AMD δε δίνει κλειδιά για το Tom Clancy's, γράφει θα ενημερωθούμε με mail όταν θα είναι διαθέσιμα.
agligoros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 οπως σωστα ειπε ο εμπειρος lionheart75,ηρθε η ενημερωση οτι εγινε αποστολη η καρτα(απο Ιταλια),με dhl αλλα λεει λογω καιρικων φαινομενων ισως καθηστερησει ε-μαιλ για τα παιγνια δεν ηρθε αλλα κανω υπομονη 3
hondakkias31 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, mpokwsths είπε Δεν είναι ίδιες για όλες τις κάρτες. Υπάρχουν κάρτες πιο "προικισμένες" από άλλες. Πρέπει να βρεις για τη δική σου κάρτα τι δουλεύει. Δοκίμασε για αρχή -100mV στο τελευταίο state και ανάλογα αν είσαι σταθερός ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις κατά 10mV κάθε φορά. Πρέπει την ίδια τιμή με το τελευταίο state να τη βάλεις και κάτω κάτω στη μνήμη εκεί που λέει "Έλεγχος Τάσης" φιλε λιγο ασχετο με το θεμα της προσφορας αλλα σχετικο με το amazon στις επιστροφες τι ισχυει εν ετη 2019(γιατι κατα καιρους βλεπω οτι βαζουν κ τα μεταφορικα) παιρνεις ολο το ποσο της αγορας και συν τα εξοδα του ελτα της επιστροφης ή παιρνεις μονο το ποσο της αξιας του προιοντος χωρις τα μεταφορικα?
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε φιλε λιγο ασχετο με το θεμα της προσφορας αλλα σχετικο με το amazon στις επιστροφες τι ισχυει εν ετη 2019(γιατι κατα καιρους βλεπω οτι βαζουν κ τα μεταφορικα) παιρνεις ολο το ποσο της αγορας και συν τα εξοδα του ελτα της επιστροφης ή παιρνεις μονο το ποσο της αξιας του προιοντος χωρις τα μεταφορικα? Όταν επιστρέφεις προϊόν που αγόρασες εντός προθεσμίας (όταν ξεκινήσεις διαδικασία επιστροφής σου αναφέρει ημερομηνία λήξης της επιστροφής όπου έως την ημερομηνία αυτή θα πρέπει να έχει επιστρέψει στην αποθήκη τους, 1 μήνα από την ημερομηνία παραλαβής), τότε το amazon, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου του προϊόντος, σου επιστρέφει τη συνολική αξία που πλήρωσες για να το αποκτήσεις (προϊόν+μεταφορικά) καθώς και τα μεταφορικά που πλήρωσες για να το επιστρέψεις. Έχω κάνει 2-3 επιστροφές τον τελευταίο καιρό, στο Ισπανικό, Γερμανικό και Γαλλικό. Προσοχή για να σου επιτρέψουν και τα μεταφορικά επιστροφής θα πρέπει στο customer service να αποστείλεις μέσω email το invoice της εταιρίας που χρησιμοποίησες ή των ELTA σε pdf format, δηλαδή να το σκανάρεις σε pdf. Βέβαια έχω στείλει το Invoice και σε jpeg παλιότερα και δεν είχα θέμα αλλά αυτός είναι ο κανόνας. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από lionheart75 3
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Όπως τα αναφέρει ο lionheart75 Τον τελευταίο χρόνο σε 3-4 περιπτώσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα με απλή φωτογραφία της απόδειξης και τα μεταφορικά τα πίστωναν 2 ημέρες μετά..Τα χρήματα της 'επιστροφής' υπολόγισε 3-4 ημέρες να φτάσει στην χώρα προορισμού άλλες 2 ημέρες να πάει στο κέντρο τους και άλλες 2-3 μέχρι να γίνει το σκανάρισμα και ο έλεγχος.Συνολικά γύρω στις 10 ημέρες. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Inler είπε Όπως τα αναφέρει ο lionheart75 Τον τελευταίο χρόνο σε 3-4 περιπτώσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα με απλή φωτογραφία της απόδειξης και τα μεταφορικά τα πίστωναν 2 ημέρες μετά..Τα χρήματα της 'επιστροφής' υπολόγισε 3-4 ημέρες να φτάσει στην χώρα προορισμού άλλες 2 ημέρες να πάει στο κέντρο τους και άλλες 2-3 μέχρι να γίνει το σκανάρισμα και ο έλεγχος.Συνολικά γύρω στις 10 ημέρες. Εγώ τα χρήματα τα είδα στο λογαριασμό μου την ημέρα της αποστολής. Πρώτα βέβαια φρόντισα να τους στείλω μέσω email την απόδειξη δέκα λεπτά αφότου έκανα την αποστολή. Η πιο συμφέρουσα τιμή παντως είναι αυτή των ΕΛΤΑ από ότι κατάλαβα. 16 ευρώ ανά κάρτα γραφικών μου πήραν για να τις στείλω Ισπανία και σε 4 ημέρες ήταν εκεί. Σε άλλες εταιρίες έβλεπα τρελές τιμές. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από DsLmAnIaC
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως παιδιά και τις 3 επιστροφές το τελευταίο εξάμηνο, τις έστειλα με εταιρεία courrier για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο* και όχι ELTA. Ήταν στην αποθήκη τους την επόμενη εργάσιμη και το κόστος αποστολής ήταν από 25 έως και 40 ευρώ (και τιμή φιλική μιας και εργάζεται *φιλικό μου πρόσωπο και υπήρχε πάντα έκπτωση στην αποστολή καθώς και συνεχής έλεγχος). Ποτέ δεν μου παρουσίασαν κόλλημα στο να μου επιστρέψουν το κόστος μεταφορικών με την δικαιολογία π.χ ότι ήταν υψηλό. Μάλιστα επειδή τελευταία στο Γαλλικό επέστρεψα 2 παραγγελίες (μία RX580 και ένα pebble steel με dead battery) και έμπλεξαν λίγο τα μπούτια τους με αποτέλεσμα να με αποζημιώσουν περίπου 2 βδομάδες αργότερα από την παραλαβή στην αποθήκη τους, (είναι προφανές για όποιον αγοράζει συχνά από amazon ότι η έκβαση και η ταχύτητα επίλυσης πολλές φορές εξαρτάται από το άτομο που θα πέσεις καθώς αν δεν κάνει σωστά εξαρχής αυτό που πρέπει περιπλέκεται η κατάσταση), μετά από αποστολή μερικών emails υπενθύμισης και παραπόνων απο μέρους μου, στο τέλος βρέθηκε το κατάλληλο άτομο που με αποζημίωσε άμεσα και για τα 2 (προϊόντα και επιστροφή) και 2 μέρες αργότερα είδα και αντιλογισμό επιπλέον 7+7 ευρώ για τις 2 παραγγελίες δηλαδή 14 ευρώ επιπλέον επιστροφής λόγω επιστροφής!!!, προφανώς κάτι σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία μιας και ήδη μου είχαν επιστρέψει τα μεταφορικά (το μνημονεύουν και στις παραγγελίες που επέστρεψα στο account μου συγκεκριμένα έτσι: Remboursement de ce retour EUR 7,0.) Ποτέ δεν χάνεις με το amazon απλά κάποιες φορές μπορεί να καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από lionheart75
hondakkias31 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Πάντως παιδιά και τις 3 επιστροφές το τελευταίο εξάμηνο, τις έστειλα με εταιρεία courrier για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο* και όχι ELTA. Ήταν στην αποθήκη τους την επόμενη εργάσιμη και το κόστος αποστολής ήταν από 25 έως και 40 ευρώ (και τιμή φιλική μιας και εργάζεται *φιλικό μου πρόσωπο και υπήρχε πάντα έκπτωση στην αποστολή καθώς και συνεχής έλεγχος). Ποτέ δεν μου παρουσίασαν κόλλημα στο να μου επιστρέψουν το κόστος μεταφορικών με την δικαιολογία π.χ ότι ήταν υψηλό. Μάλιστα επειδή τελευταία στο Γαλλικό επέστρεψα 2 παραγγελίες (μία RX580 και ένα pebble steel με dead battery) και έμπλεξαν λίγο τα μπούτια τους με αποτέλεσμα να με αποζημιώσουν περίπου 2 βδομάδες αργότερα από την παραλαβή στην αποθήκη τους, (είναι προφανές για όποιον αγοράζει συχνά από amazon ότι η έκβαση και η ταχύτητα επίλυσης πολλές φορές εξαρτάται από το άτομο που θα πέσεις καθώς αν δεν κάνει σωστά εξαρχής αυτό που πρέπει περιπλέκεται η κατάσταση), μετά από αποστολή μερικών emails υπενθύμισης και παραπόνων απο μέρους μου, στο τέλος βρέθηκε το κατάλληλο άτομο που με αποζημίωσε άμεσα και για τα 2 (προϊόντα και επιστροφή) και 2 μέρες αργότερα είδα και αντιλογισμό επιπλέον 7+7 ευρώ για τις 2 παραγγελίες δηλαδή 14 ευρώ επιπλέον επιστροφής λόγω επιστροφής!!!, προφανώς κάτι σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία μιας και ήδη μου είχαν επιστρέψει τα μεταφορικά (το μνημονεύουν και στις παραγγελίες που επέστρεψα στο account μου συγκεκριμένα έτσι: Remboursement de ce retour EUR 7,0.) Ποτέ δεν χάνεις με το amazon απλά κάποιες φορές μπορεί να καθυστερήσει λίγο παραπάνω. ωραια τα λετε οριστε η απαντηση απο το ιταλικο αμαζον οπου επεστρεψα μια action camera που ουτε καν την ανοιξα βεβαια δεν εστειλα την αποδειξη των μεταφορικων ελτα που εδωσα αλλα ακομα και ετσι το κοστος αγορας ηταν 118 περιπου με τα μεταφορικα κ μου πιστωσαν 110 περιπου δηλαδη αφαιρεσαν τα μεταφορικα που χρεωθηκαν για να μου στειλουν το προιον κ τα φορτωσαν σε μενα οριστε κ το τι μου εγραψαν Dear Haris, I hope my email finds you well. Following to your email, I have carefully checked your order #408-8084399-9405106. Regarding the return shipping fees that could be paid, I would like to clarify that if the return is due to Amazon error, the return shipping fees will be fully refunded to you. However, if the return is due to any reason other than Amazon error, you will kindly need to pay the return shipping fees as we will only issue the refund of the order's original total amount. Trust me If I had any option to remove the return shipping fees I would have immediately done it, and I truly apologies that it is not possible in this situation. If you have any other inquires, please don't hesitate to contact us and we will definitely do our best to help. Or you can contact us by clicking on the following link: https://www.amazon.it/contattaci Toll free number (from within Italy): 800 628 805. International customers: (+39) 02 00 61 79 24. Our Customer Service is available from Monday to Sunday from 6:00 to 24:00. Please note that we only offer assistance in Italian. For assistance in English, please select the option "Email us in English" in the dropdown menu of the following link: https://www.amazon.it/gp/help/customer/contact-us/ Thanks for your patience and understanding. Let me please wish you a very nice day! Did I solve your problem? If yes, please click here: http://www.amazon.it/gp/help/survey?p=A39086BCA3UUL3&k=hy&ref_=cscem_hmdyes_pt_1 If no, please click here: http://www.amazon.it/gp/help/survey?p=A39086BCA3UUL3&k=hn&ref_=cscem_hmdno_pt_1 μαλον οι ιταλοι ειναι μαγκες σαν του ελληνες καταστηματαρχες που και εδω αυτο παιζει οπως κ να χει ισως συνεβει σε μενα απλα το ανεβασα για να ειμαστε λιγο προσεχτικοι αν ηξερα οτι θα φαω καπελο 20 ευρω περιπου με τα πανε ελα που χρεωθηκα θα την κρατουσα την καμερα
DsLmAnIaC Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε ωραια τα λετε οριστε η απαντηση απο το ιταλικο αμαζον οπου επεστρεψα μια action camera που ουτε καν την ανοιξα βεβαια δεν εστειλα την αποδειξη των μεταφορικων ελτα που εδωσα αλλα ακομα και ετσι το κοστος αγορας ηταν 118 περιπου με τα μεταφορικα κ μου πιστωσαν 110 περιπου δηλαδη αφαιρεσαν τα μεταφορικα που χρεωθηκαν για να μου στειλουν το προιον κ τα φορτωσαν σε μενα οριστε κ το τι μου εγραψαν Dear Haris, I hope my email finds you well. Following to your email, I have carefully checked your order #408-8084399-9405106. Regarding the return shipping fees that could be paid, I would like to clarify that if the return is due to Amazon error, the return shipping fees will be fully refunded to you. However, if the return is due to any reason other than Amazon error, you will kindly need to pay the return shipping fees as we will only issue the refund of the order's original total amount. Trust me If I had any option to remove the return shipping fees I would have immediately done it, and I truly apologies that it is not possible in this situation. If you have any other inquires, please don't hesitate to contact us and we will definitely do our best to help. Or you can contact us by clicking on the following link: https://www.amazon.it/contattaci Toll free number (from within Italy): 800 628 805. International customers: (+39) 02 00 61 79 24. Our Customer Service is available from Monday to Sunday from 6:00 to 24:00. Please note that we only offer assistance in Italian. For assistance in English, please select the option "Email us in English" in the dropdown menu of the following link: https://www.amazon.it/gp/help/customer/contact-us/ Thanks for your patience and understanding. Let me please wish you a very nice day! Did I solve your problem? If yes, please click here: http://www.amazon.it/gp/help/survey?p=A39086BCA3UUL3&k=hy&ref_=cscem_hmdyes_pt_1 If no, please click here: http://www.amazon.it/gp/help/survey?p=A39086BCA3UUL3&k=hn&ref_=cscem_hmdno_pt_1 μαλον οι ιταλοι ειναι μαγκες σαν του ελληνες καταστηματαρχες που και εδω αυτο παιζει οπως κ να χει ισως συνεβει σε μενα απλα το ανεβασα για να ειμαστε λιγο προσεχτικοι αν ηξερα οτι θα φαω καπελο 20 ευρω περιπου με τα πανε ελα που χρεωθηκα θα την κρατουσα την καμερα Εξαρτάται από το amazon που θα σε εξυπηρετήσει και ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι το ιταλικό αλλά και από τον άνθρωπο στον οποίο θα πέσεις. Κάνα στείλε mail και ζητά να στα πιστωσουν. Έχεις κάνει και άλλες επιστροφές πρόσφατα;
hondakkias31 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 δεν πειραζει απλα επειδη εβλεπα εδω οτι γενικα εδιναν και τα εξοδα αποστολης ειπα να ρωτησω τελικα προσωπικα ειδα οτι και εκει γινεται οπως κ εδω δηλαδη τα μεταφορικα τα επιβαρυνεται ο αγοραστης εκτος αν ειναι λαθος λεει του αμαζον ή ισως αν ειναι καποιο χαλασμενο προιον λεω εγω οπως κ να χει ευχαριστω για τις απαντησεις σας καλη συνεχεια
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Από it δεν ξέρω τι παίζει εγώ έχω κάνει σε .de.fr.co.uk Ποτέ δεν με περιόρισαν για το κόστος επιστροφής απλά εγώ δεν ήθελα να τους επιβαρύνω περισσότερο.Βέβαια καθυστερεί περισσότερο και οι πιθανότητες να γίνει στραβή είναι περισσότερες αλλά οκ.Σε monitor που γύρισα πέρσι 45 ημέρες μετά την αγορά του με ΕΛΤΑ μου κόστισε κάπου 52e και μου έβαλαν 58e ενώ με αλλή μεταφορική ήθελα 100e+ Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εφτασε! 😁😁 Αντε με γεια επιτέλους! 1
Agmourk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Spoiler Κάτι σχετικό με την αποζημίωση του Amazon επειδή το έκανα πολύ πρόσφατα. Το έστειλα πίσω (ένα xiaomi mi mix 2s που ήρθε με σπάσιμο στην οθόνη) με DHL και πλήρωσα 48€. Μόλίς γύρισα σπίτι, σκάναρα το invoice το έστειλα εκεί μου είπανε και σε 2 εργάσιμες είχαν μπέι τα λεφτά. Το παρέλαβαν την επόμενη ημέρα αλλά είχε περάσει μια εβδομάδα και ακόμα δεν μου κάνανε κάποιο refund, οπότε τους έστειλα mail για να δώ εξέλιξη παραγγελίας. Οπότε και μέσα σε 2 ώρες μου έστειλαν απάντηση και σε 2 εργάσιμες είχα μέσα όλο το ποσό + κάτι ακόμα απο έξοδα αποστολής (απο το μαγαζί, γιατί το Amazon είχε απλά την διαχείρηση της αποστολής).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα