Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Καλά θα κάνεις να πας στην AOC τότε. Πολύ  δυνατή επιλογή. 

Εφυγα παω να την παρω και επιστρεφω για να τεσταρω και την καρτα μας :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Fulgore είπε

Φανταζομαι θα αναφερεσαι σε Undervolt σεναρια(που και παλι ειναι ατοπη η συγκριση να συγκρινουμε καρτες out of the box με undervolt και να βγαινουν τετοια συμπερασματα)  γιατι out of the box δεν ισχυουν τα παραπανω

https://www.tomshardware.com/reviews/sapphire-rx-vega-64-nitro,5388-7.html

https://hexus.net/tech/reviews/graphics/113198-sapphire-radeon-rx-vega-64-nitro/?page=8

Ακομα και μια μετρια υλοποιηση σε 2060 οπως της Palit φτανει τους 64βαθμους

Τώρα το είδα.

Παρατήρησες ότι και στα δύο test και στα δύο site και μέσα σε κουτί και εκτός κουτιού έφτασε ακριβώς τους 70C;

Vega.jpg

Δε σου κίνησε την περιέργεια αυτό;

Ψάξε τον όρο Temp Target (η συγκεκριμένη κάρτα το έχει στους 70C) και τα ξαναλέμε.

Ιεροσυλία να συγκρίνεται το σύστημα ψύξης της Nitro+ Vega με οτιδήποτε άλλο πλην MSI Trio X και EVGA FTW3 (εντάξει και κάνα δυο άλλες)

😎

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Τώρα το είδα.

Παρατήρησες ότι και στα δύο test και στα δύο site και μέσα σε κουτί και εκτός κουτιού έφτασε ακριβώς τους 70C;

Το ειδα γιαυτο ακριβως και ανεφερα και αλλο διαφορετικο site οπως πχ υπαρχουν και απειρα  video που να δειχνουν οτι οι vega 64 out of the box ειναι πιο ζεστες απο τις μικροτερες nvidia τυπου rtx.

Δεν ειναι ιεροσυλια,ουτε αυτο σημαινει οτι δεν αξιζει η vega του θεματος,ουτε οτι η Nitro δεν θεωρειται κορυφαια σαν υλοποιηση.

Εγω το πιο πισω σχολιο του συμφορουμιτη διορθωσα που λεει οτι η Vega64 του θεματος ειναι πιο κρυα out of the box σε σχεση μεχρι και με την 2060 που δεν ισχυει.

Και εγω αν μου ελεγε καποιος τι καρτα θα επαιρνα στα χρηματα αυτα τωρα,προφανως στην vega θα πηγαινα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, logica1 είπε

Εφυγα παω να την παρω και επιστρεφω για να τεσταρω και την καρτα μας :)

Την AOC την ειχα. Όπως σου είπαν και τα παιδιά είναι τρελό value for money monitor. To panel της άψογο, με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Τα μόνα μείον της είναι η ποιότητα κατασκευής της, συγκεκριμένα τα πλαστικά περιμετρικά του panel τα οποία ειναι μέτριας ποιότητας στην καλύτερη όπως και η προσαρμογή αυτών και η βάση της η οποία δεν έχει ρυθμίσεις πέραν του tilt. Επίσης επειδή είναι μεγάλο και βαρύ monitor δεν καταφέρνει να το κρατάει σταθερό και αν το γραφείο σου κουνιέται ταλαντευεται η οθόνη ευκολα. Η έλλειψη Vesa δυσκολεύει την αγορά aftermarket monitor stand καθώς θα πρέπει να αγοραστούν και οι ανταπτορες (μπράτσα στηριξης) προκειμένου να μπει σε vesa stand.  Σου αναφέρω τα μείον για γνωρίζεις. Η αγορά της όμως στα χρήματα αυτά αξίζει με χίλια. :)

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logica1 είπε

ποσα FPS σου εβγαλε σε αυτα τα 2 games?

Στο WOWs νομίζω 80 ήταν, αλλά θα παίξω το βράδυ και δω καλύτερα. Βέβαια είναι τόσο κακογραμμένο το Warships, που δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης.

Στο άλλο δεν παρατήρησα. Κοίταξα λίγο settings και ήταν σχεδόν όλα (αν όχι όλα) στο ultra.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

οι άλλες vega 64 out of the box ειναι πιο ζεστες απο τις nvidia

Fixed. 

Για τη συγκεκριμένη δεν ισχύει αυτό. 

1,62Kg κάρτα με το 1,5Kg να είναι το σύστημα ψύξης. 

Out of the box είναι πιο κρύα από το 95% των 2070 που κυκλοφορούν. 

Την 2060 δεν την υπολογίζω γιατί είναι ξεκάθαρα σε πιο χαμηλή κατηγορια. Μπορεί να ψιλόφτάνει τη thermally throttled reference 64αρα αλλά αυτή του θέματος τη βλέπει από απόσταση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, djuan1988 είπε

2019-06-21-14-05-58.jpg
2019-06-21-14-08-18.jpg
2019-06-21-16-06-25.jpg
2019-06-21-16-09-39.jpg

Ήρθε το τέρας! 

Κανένα τεστάκι που πρέπει να κάνω;

Έπαιξα λίγο Assassin Creed Odyssey και World of Warships, μια χαρά, στο πρώτο πήγε μέχρι 67 βαθμούς.

Στο δεύτερο που την παρακολούθησα λίγο όλο το σύστημα πήγε στα 250-270 Watt, όλα full σε 1440p.  

Μόνο undervolt κάνε και είσαι κομπλέ.... Δοκίμασε p5 1020mV, p6 1030mV, p7 1050mV  

Και στη μνήμη εύκολα τη βάζεις 1000mhz με 1020mv

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μόνο undervolt κάνε και είσαι κομπλέ.... Δοκίμασε p5 1020mV, p6 1030mV, p7 1050mV  

Και στη μνήμη εύκολα τη βάζεις 1000mhz με 1020mv

Αν πατήσω auto undevolt the GPU; Λογικά δε θα έχω πρόβλημα έτσι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Αν πατήσω auto undevolt the GPU; Λογικά δε θα έχω πρόβλημα έτσι;

Ναι αλλά καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις αν περάσεις τις ρυθμίσεις εσύ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Ναι αλλά καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις αν περάσεις τις ρυθμίσεις εσύ. 

Έτσι είναι αν και έχει συμπαθητικα αποτελέσματα. Το auto overclock ειναι εκείνο που είναι φορ δη φεστιβάλς..

Πάντως τωρα που εξαντλήθηκε το προϊόν , αν υποθέσουμε ότι είχε 500 διαθέσιμα τεμάχια το Αμαζον, τα 437 πρεπει να είχαν τη χώρα μας σαν τελικο προορισμό. Τοσα tech-freaks κατα αναλογία πληθυσμού δεν πρέπει να έχει καμία αλλη χώρα στας Ευρωπας. 😀

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostiger είπε

Έτσι είναι αν και έχει συμπαθητικα αποτελέσματα. Το auto overclock ειναι εκείνο που είναι φορ δη φεστιβάλς..

Πάντως τωρα που εξαντλήθηκε το προϊόν , αν υποθέσουμε ότι είχε 500 διαθέσιμα τεμάχια το Αμαζον, τα 437 πρεπει να είχαν τη χώρα μας σαν τελικο προορισμό. Τοσα tech-freaks κατα αναλογία πληθυσμού δεν πρέπει να έχει καμία αλλη χώρα στας Ευρωπας. 😀

405 ευρώ έχει τώρα με μεταφορικά, ας ελπίσουμε να ξαναβάλουν το κουπόνι. Δε βαριέσαι, ας μπορεί να αγοράσει ο κόσμος οικονομικά καλές κάρτες γραφικών. Μας έχουν πρήξει με τα 500 και άνω στις τιμές.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

405 ευρώ έχει τώρα με μεταφορικά, ας ελπίσουμε να ξαναβάλουν το κουπόνι. Δε βαριέσαι, ας μπορεί να αγοράσει ο κόσμος οικονομικά καλές κάρτες γραφικών. Μας έχουν πρήξει με τα 500 και άνω στις τιμές.

Ε ναι. Αυτη ηταν καλη προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

απο 20/06 αγορα..ακομη δεν εχω ενημερωση για την αποστολη της καρτας(με απλο ταχυδρομιο)

ειναι κανεις αλλος στην ιδια κατασταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η δικιά μου παραγγελία 20/06, έγινε dispatched 23/06 και αναμένω την Παρασκευή 28/06 σύμφωνα με UPS standard. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...