Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε

εχεις business account?

σε μενα επειδη δεν δεχοτανε το κανονικο κουπονι της προσφορας,ψαχνοντας βρηκα αυτο και το δεχθηκε(χθες ολα αυτα)

Ναι με business account είμαι.. κρίμα και χάρηκα 

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2019-06-21-14-05-58.jpg
2019-06-21-14-08-18.jpg
2019-06-21-16-06-25.jpg
2019-06-21-16-09-39.jpg

Ήρθε το τέρας! 

Κανένα τεστάκι που πρέπει να κάνω;

Έπαιξα λίγο Assassin Creed Odyssey και World of Warships, μια χαρά, στο πρώτο πήγε μέχρι 67 βαθμούς.

Στο δεύτερο που την παρακολούθησα λίγο όλο το σύστημα πήγε στα 250-270 Watt, όλα full σε 1440p.  

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

2019-06-21-14-05-58.jpg
2019-06-21-14-08-18.jpg
2019-06-21-16-06-25.jpg
2019-06-21-16-09-39.jpg

Ήρθε το τέρας! 

Έπαιξα λίγο Assassin Creed Odyssey και World of Warships, μια χαρά, στο πρώτο πήγε μέχρι 67 βαθμούς.

Στο δεύτερο που την παρακολούθησα λίγο όλο το σύστημα πήγε στα 250-270 Watt, όλα full σε 1440p.  

Με γεια! Κάντε λίγο undervolt για αρχή, δες το βήμα της ενότητας overclocking για περισσότερα.

Κατέβασε και το software για το χειρισμό του rgb.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα αυτο δεν το περιμενα. Εχθες εκανα την παραγγελια και σημερα στις 11 το πρωι ηρθε η καρτα! Απιστευτη ταχυτητα το Amazon! (με τα +10 Ευρά)

Θα ηθελα να ρωτησω. εχω οπως σας ειπα το συστημα της υπογραφης και σκεφτομαι να αλλαξω οθονη. Σκεφτομαι να παρω την AOC Q3279VWFD8. 32'',  2560x1440, freesync στα 75Hz, IPS panel στα 200 ευρά. Η καρτα μας (πλεον) στα 1440p ποσα fps βγαζει? θα ειμαι ενταξη με τα 75fps της AOC? η καλυτερα να περιμενω να αυξηθει το budget μου και να παω σε μια με 1440p στα 144 fps? (εχουν και 3πλασια τιμη οι ατιμες)

Επισης οι κωδικοι απο τα games θα μας σταλθουν σε email απο την Amazon? η πρεπει να κανουμε καποιο register στο site της AMD? Ξερει καποιος?

ΥΓ: Επειδη χρησιμοποιουσα MSI Afterburner προγραμμα και οχι adrenaline για monitoring θερμοκρασιων και fps, με το adrenaline πως μπορω να προβαλω τις πληροφοριες στην οθονη?

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.

Παρε την AOC.Ανετα τα τραβαει τα 75 η 64αρα.

Εκτος και εαν παιζεις competitive για να θες τα 144.Που και παλι δε θα επαιρνα αυτη την εποχη καθως βγαζει η LG καινουργιο πανελ,ενω το AUO που φοριεται παντου ειναι ενα χαλι μαυρο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παρε την AOC.Ανετα τα τραβαει τα 75 η 64αρα.

Εκτος και εαν παιζεις competitive για να θες τα 144.Που και παλι δε θα επαιρνα αυτη την εποχη καθως βγαζει η LG καινουργιο πανελ,ενω το AUO που φοριεται παντου ειναι ενα χαλι μαυρο.

και εγω προς AOC προσανατολιζομαι, απλα δεν ξερω ποσα fps βγαζει η καρτα μας στα 1440p. Εαν βγαζει γυρω στα 80-90 τοτε μια χαρα θα ειναι η AOC, εαν ομως βγαζει 100 κ πανω (ειδικα με τους καινουριους επεξεργαστες που θα κυκλοφορησουν -θα αναβαθμισω μαλλον σε 3700χ) τοτε να παραμεινω με την οθονη που ειμαι Samsung T260 TN panel 1080p 60 Hz μεχρι να μαζεψω τα χρηματα που θα χρειαζεται η καινουρια LG 27 IPS 1440p 144fps με 1ms.

απο games παιζω World of Warships (competitive) και NBA 2k19

56 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

2019-06-21-14-05-58.jpg
2019-06-21-14-08-18.jpg
2019-06-21-16-06-25.jpg
2019-06-21-16-09-39.jpg

Ήρθε το τέρας! 

ποσα FPS σου εβγαλε σε αυτα τα 2 games?

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logica1 είπε

καλα αυτο δεν το περιμενα. Εχθες εκανα την παραγγελια και σημερα στις 11 το πρωι ηρθε η καρτα! Απιστευτη ταχυτητα το Amazon! (με τα +10 Ευρά)

Θα ηθελα να ρωτησω. εχω οπως σας ειπα το συστημα της υπογραφης και σκεφτομαι να αλλαξω οθονη. Σκεφτομαι να παρω την AOC Q3279VWFD8. 32'',  2560x1440, freesync στα 75Hz, IPS panel στα 200 ευρά. Η καρτα μας (πλεον) στα 1440p ποσα fps βγαζει? θα ειμαι ενταξη με τα 75fps της AOC? η καλυτερα να περιμενω να αυξηθει το budget μου και να παω σε μια με 1440p στα 144 fps? (εχουν και 3πλασια τιμη οι ατιμες)

Επισης οι κωδικοι απο τα games θα μας σταλθουν σε email απο την Amazon? η πρεπει να κανουμε καποιο register στο site της AMD? Ξερει καποιος?

ΥΓ: Επειδη χρησιμοποιουσα MSI Afterburner προγραμμα και οχι adrenaline για monitoring θερμοκρασιων και fps, με το adrenaline πως μπορω να προβαλω τις πληροφοριες στην οθονη?

Εντάξει οι τύποι είναι απίστευτοι στην εξυπηρέτηση τους. Χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους. 

Οι εντυπώσεις σου από την κάρτα; 

Μια χαρα ειναι η οθόνη, και αυτή τρελο value  for money. 

Τώρα βέβαια έχει και μια MSI 31.5 ιντσες ο κωτσοβολος στα 391 που αν τη βάλεις σε κάποιες δόσεις βγαίνει λουκούμι, VA panel 144hz.

Δημοσ.

Αναλογα τα παιχνιδια προφανως παει.Σε καποια βγαζει και 100αρια.

Αν μπορεις να κατσεις με το υπαρχων σου μονιτορ,κατσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Εντάξει οι τύποι είναι απίστευτοι στην εξυπηρέτηση τους. Χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους. 

Οι εντυπώσεις σου από την κάρτα; 

Μια χαρα ειναι η οθόνη, και αυτή τρελο value  for money. 

Τώρα βέβαια έχει και μια MSI 31.5 ιντσες ο κωτσοβολος στα 391 που αν τη βάλεις σε κάποιες δόσεις βγαίνει λουκούμι, VA panel 144hz.

Δεν εχω ασχοληθει τρελλα με την καρτα. την εβαλα εκανα ενα προχειρο UV (P6 1020- P7 1100, +50%)

ετρεξα στα γρηγορα καποια games και ειναι αθορυβη εντελως μεχρι στιγμης. Αλλα δεν εχω τρεξει ουτε benches ουτε τιποτα ακομη. Πριν απο λιγο τελειωσα με την τοποθετηση της και δεν εχω προλαβει ακομη γιατι σκεφτομαι μηπως παω να παρω την AOC σημερα, οποτε θα κανω καποια benches με την νεα οθονη στα 1440P μολις την παρω αργοτερα το απογευμα (Εαν τελικα την παρω)

Γιατι θεωρεις λουκουμι την MSI? Η AOC κοστιζει τα μισα λεφτα και εχει και IPS Panel  (??)

7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αναλογα τα παιχνιδια προφανως παει.Σε καποια βγαζει και 100αρια.

Αν μπορεις να κατσεις με το υπαρχων σου μονιτορ,κατσε.

μωρε μπορω να κατσω. Εχω κανει κρατηση βεβαια την AOC για να παω να την παρω σημερα. και εχω μπερδευτει με διαφορες σκεψεις.  75hz με 100hz εχουν ορατη διαφορα στα games?  δλδ απο τη στιγμη που δεν βγαζουμε 144fps με αυτη την καρτα στα 1440p, δεν θα ειναι ποιο λογικο να παρω την AOC και σε 2-3 χρονια να κανω μια σοβαρη αναβαθμιση που θα υπαρχουν και καρτες που θα βγαζουν 144fps στα 1440p ωστε να παρω και να εκμεταλευθω στο επακρο το αναλογο monitor?

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logica1 είπε

Γιατι θεωρεις λουκουμι την MSI? Η AOC κοστιζει τα μισα λεφτα και εχει και IPS Panel  (??)

μωρε μπορω να κατσω. Εχω κανει κρατηση βεβαια την AOC για να παω να την παρω σημερα. και εχω μπερδευτει με διαφορες σκεψεις.  75hz με 100hz εχουν ορατη διαφορα στα games?  δλδ απο τη στιγμη που δεν βγαζουμε 144fps με αυτη την καρτα στα 1440p, δεν θα ειναι ποιο λογικο να παρω την AOC και σε 2-3 χρονια να κανω μια σοβαρη αναβαθμιση που θα υπαρχουν και καρτες που θα βγαζουν 144fps στα 1440p ωστε να παρω και να εκμεταλευθω στο επακρο το αναλογο monitor?

Προσωπικα VA panel δε θα κοιταζα καν.

Το θεμα ειναι παιζεις competitive games για να σε ενδιαφερουν τα 144hz/fps?

Εαν οχι τοτε εισαι υπερκαλυμμενος με το AOC.

Στη τελικη το τσιμπας ,το κρατας 1-2 χρονια να πεσει και η τιμη στο LG και να δεις τι λεει και μετα το πουλας.Τιμη δε θα χασει καθως ειναι το πιο τρελο value monitor εδω και αρκετο καιρο.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Προσωπικα VA panel δε θα κοιταζα καν.

Το θεμα ειναι παιζεις competitive games για να σε ενδιαφερουν τα 144hz/fps?

Εαν οχι τοτε εισαι υπερκαλυμμενος με το AOC.

Στη τελικη το τσιμπας ,το κρατας 1-2 χρονια να πεσει και η τιμη στο LG και να δεις τι λεει και μετα το πουλας.Τιμη δε θα χασει καθως ειναι το πιο τρελο value monitor εδω και αρκετο καιρο.

ετσι ακριβως το σκεφτομαι!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Fulgore είπε

Φανταζομαι θα αναφερεσαι σε Undervolt σεναρια(που και παλι ειναι ατοπη η συγκριση να συγκρινουμε καρτες out of the box με undervolt και να βγαινουν τετοια συμπερασματα)  γιατι out of the box δεν ισχυουν τα παραπανω

https://www.tomshardware.com/reviews/sapphire-rx-vega-64-nitro,5388-7.html

https://hexus.net/tech/reviews/graphics/113198-sapphire-radeon-rx-vega-64-nitro/?page=8

Ακομα και μια μετρια υλοποιηση σε 2060 οπως της Palit φτανει τους 64βαθμους

https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_rtx_2060_gamingpro_oc_review,8.html

Πφφφφφφ :P Και με καιρό Αυστραλίας σε αποστειρωμένο περιβάλλον,  βάλε τώρα στην εξίσωση τον Ελληνικό καιρό και τα κουτιά που χρησιμοποιούμε.... Και η vega όλα στοκ κανα 70αρη χτυπάει αλλά νομίζεις ότι δεν δουλεύουν οι ανεμιστήρες της.. 

1024968978_Screenshotat2019-06-2118-08-39.png.3c87549b206485b50047c2bde04c2319.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logica1 είπε

ετσι ακριβως το σκεφτομαι!

Καλά θα κάνεις να πας στην AOC τότε. Πολύ  δυνατή επιλογή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...