Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λίγη βοήθεια με τη κάρτα μου εχω το σύστημα που φαίνεται παρακάτω και απο τοτε πού έβαλα τα 10αρια άρχισαν τα πρόβλήματα αν και στα 7αρια παλι κολλούσε το PC αλλα τωρα παράγινε το κακό συνέχεια πετάει μπλέ  οθόνη και οταν παιζω κανα παιχνιδι στα 10' κολλάει καμια ιδεα το τι φταίει;

Δημοσ.

δηλαδή δεν είναι θεμα κάρτας ,τι άλλο φταίει τότε ; Ξέρω οτι ειναι παλιό το μηχάνημα αλλα οσες φορες είπα να κανω αναβάθμιση ολο και κατι άλλο προέκυπτε και αναβάλλεται μεχρι να καταφέρω να βρώ χρήματα, παλι με αυτο θα μείνω οσο πάει!  😕

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grigoros36 είπε

δηλαδή δεν είναι θεμα κάρτας ,τι άλλο φταίει τότε ; Ξέρω οτι ειναι παλιό το μηχάνημα αλλα οσες φορες είπα να κανω αναβάθμιση ολο και κατι άλλο προέκυπτε και αναβάλλεται μεχρι να καταφέρω να βρώ χρήματα, παλι με αυτο θα μείνω οσο πάει!  😕

temps cpu και gpu ?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/6/2019 στις 10:30 ΜΜ, Mariosleagueoflegends είπε

temps cpu και gpu ?

Θερμοκρασία δεν πρέπει να είναι και η cpu και η gpu σε παιχνίδια φτάνουν μέχρι τους 65-70 βαθμούς 

Στις 20/6/2019 στις 11:47 ΠΜ, leros2004 είπε

Ram

Τι θέμα να έχει με τις ram ; Αν ήταν κάποια καμένη δεν θα διάβαζε τα 8gb ή όχι; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, grigoros36 είπε

Θερμοκρασία δεν πρέπει να είναι και η cpu και η gpu σε παιχνίδια φτάνουν μέχρι τους 65-70 βαθμούς 

Τι θέμα να έχει με τις ram ; Αν ήταν κάποια καμένη δεν θα διάβαζε τα 8gb ή όχι; 

Έχεις κάνει κανα overclock ram , gpu , cpu?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/6/2019 στις 6:42 ΜΜ, Mariosleagueoflegends είπε

Έχεις κάνει κανα overclock ram , gpu , cpu?

Είχα  κάνει OC σε ram &cpu αλλά και όταν το βάλω  σε νορμάλ ρυθμίσεις πάλι τα ίδια κάνει !!😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2019 στις 9:53 ΜΜ, grigoros36 είπε

1) Το τροφοδοτικο σου

2) H ram

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ.

Πες μας ακριβώς τι μήνυμα βγαίνει στο Blue screen όπως σου είπαν, γιατί αυτό μπορεί να μας υποδείξει τον υπαίτιο.😁

Δημοσ.

DDU και install πάλι τους drivers. Το πιο απλό και εύκολο βήμα, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Έκτος αν το έχεις κάνει ήδη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...