Miracle Worker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 20/6/2019 στις 10:04 ΠΜ, christakos07 είπε Καλά τι στο διατανο; Γιατί δεν ελέγχουν τη συγγένεια του ατόμου που παραχωρεί με αυτόν που αιτείται; Ειναι πολυ απλό και θα πετούσαν τόσους μπαχτατσηδες εκτός. Δηλαδή; Η συγγένεια μπορεί να είναι μόνο πρώτου βαθμού (για δωρεάν), τι να ελέγξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Δηλαδή; Η συγγένεια μπορεί να είναι μόνο πρώτου βαθμού (για δωρεάν), τι να ελέγξουν; Κόβεις τους δικαιούχους που το εκμεταλλεύονται μέσω παραχώρησης. Βέβαια δεν ξέρω πόσοι θα μείνουν στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, christakos07 είπε Κόβεις τους δικαιούχους που το εκμεταλλεύονται μέσω παραχώρησης. Βέβαια δεν ξέρω πόσοι θα μείνουν στο τέλος Κατά τη γνώμη σου δηλαδή θα έπρεπε να το παίρνουν μόνο όσοι κατοικούν σε ιδιόκτητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κατά τη γνώμη σου δηλαδή θα έπρεπε να το παίρνουν μόνο όσοι κατοικούν σε ιδιόκτητο? Δεν είμαι ο νομοθέτης. Θεωρώ όμως παράλογο να παραχωρείς μέρος της οικίας, οπότε και να δικαιούσαι ΚΕΑ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εισοδήματα των υπολοίπων. Βέβαια ξαναδιαβάζοντας τα δυσνόητα μηνύματα της, εδώ αναφερόμαστε σε διαφορετικό σπίτι. Οπότε είναι οκ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Αυτό με το ΚΕΑ παραεγινε , μάλλον πρέπει να το σταματήσουν τελείως να ησυχάσουμε. Άλλωστε δεν έχουμε πλέον μνημόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Αυτό με το ΚΕΑ παραεγινε , μάλλον πρέπει να το σταματήσουν τελείως να ησυχάσουμε. Άλλωστε δεν έχουμε πλέον μνημόνια Το ελάχιστο εγγυημένο είσοδημα αποτελεί συνολική Ευρωπαική πολιτική. Ενίσχυση χρειάζεται, για τους πραγματικά έχοντες ανάγκη, όχι κατάργηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν είμαι ο νομοθέτης. Θεωρώ όμως παράλογο να παραχωρείς μέρος της οικίας, οπότε και να δικαιούσαι ΚΕΑ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εισοδήματα των υπολοίπων. Αυτό φαντάστηκα και εγώ, πως δεν είσαι νομοθέτης, για αυτό και ζήτησα να μου πεις τη γνώμη σου και όχι τι ισχύει. Απάντηση όμως σε αυτό ακριβώς που ρώτησα - το οποίο αφορούσε το προηγούμενο post σου - δεν πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Το ελάχιστο εγγυημένο είσοδημα αποτελεί συνολική Ευρωπαική πολιτική. Ενίσχυση χρειάζεται, για τους πραγματικά έχοντες ανάγκη, όχι κατάργηση. Χαχα καλοοο ποιός το πληρώνει όμως δε μας είπες.... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Εδώ πρόκειται για ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ παραχωρήσεις η ΟΧΙ ??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό φαντάστηκα και εγώ, πως δεν είσαι νομοθέτης, για αυτό και ζήτησα να μου πεις τη γνώμη σου και όχι τι ισχύει. Απάντηση όμως σε αυτό ακριβώς που ρώτησα - το οποίο αφορούσε το προηγούμενο post σου - δεν πήρα. Να σου απαντήσω. Η ένσταση μου έχει να κάνει με το κόλπο της δωρεάν παραχώρησης ορισμένων τετραγωνικών, εντός της οικίας μιας οικογένειας. Εκεί δεν αθροίζονται τα εισοδήματα των βασικών μελών, με αυτά του ατόμου που του παραχωρείται ένα δωμάτιο. ΥΓ.Σε πρόσφατη δημοσίευση αναφέρει οτι η παραχώρηση πρέπει να φτάνει το 100% της οικείας. Οπότε λύθηκε το ζήτημα για μένα. 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εδώ πρόκειται για ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ παραχωρήσεις η ΟΧΙ ??????? Δεν έχει σημασία, εφόσον αφορά ξεχωριστή οικεία. 14 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Χαχα καλοοο ποιός το πληρώνει όμως δε μας είπες.... Όλοι μας. Το θέμα δεν είναι ποιος το πληρώνει, αλλά το αν αξιοποιείται ορθα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Να σου απαντήσω. Η ένσταση μου έχει να κάνει με το κόλπο της δωρεάν παραχώρησης ορισμένων τετραγωνικών, εντός της οικίας μιας οικογένειας. Εκεί δεν αθροίζονται τα εισοδήματα των βασικών μελών, με αυτά του ατόμου που του παραχωρείται ένα δωμάτιο. Πρώτα από όλα αυτό που μόλις έγραψες δεν έχει καμία σχέση ούτε με το "Γιατί δεν ελέγχουν τη συγγένεια του ατόμου που παραχωρεί με αυτόν που αιτείται;" που έγραψες αρχικά, ούτε με το "Κόβεις τους δικαιούχους που το εκμεταλλεύονται μέσω παραχώρησης." που έγραψες στο αμέσως επόμενο post. Επίσης τι ακριβώς σημαίνει "δωρεάν παραχώρηση ορισμένων τετραγωνικών εντός της οικίας μιας οικογένειας?" Για κάντο λίγο λιανά αυτό, στην περίπτωση της ts ποια ακριβώς είναι τα "βασικά μέλη της οικογένειας"? Ποια ακριβώς εισοδήματα θα έπρεπε να αθροίζονται, και για ποιο λόγο? Το ΚΕΑ από όσο ξέρω δεν αφορά οικογένεια, αφορά νοικοκυριό, κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πρώτα από όλα αυτό που μόλις έγραψες δεν έχει καμία σχέση ούτε με το "Γιατί δεν ελέγχουν τη συγγένεια του ατόμου που παραχωρεί με αυτόν που αιτείται;" που έγραψες αρχικά, ούτε με το "Κόβεις τους δικαιούχους που το εκμεταλλεύονται μέσω παραχώρησης." που έγραψες στο αμέσως επόμενο post. Επίσης τι ακριβώς σημαίνει "δωρεάν παραχώρηση ορισμένων τετραγωνικών εντός της οικίας μιας οικογένειας?" Για κάντο λίγο λιανά αυτό, στην περίπτωση της ts ποια ακριβώς είναι τα "βασικά μέλη της οικογένειας"? Ποια ακριβώς εισοδήματα θα έπρεπε να αθροίζονται, και για ποιο λόγο? Το ΚΕΑ από όσο ξέρω δεν αφορά οικογένεια, αφορά νοικοκυριό, κάνω λάθος? Η αρχική μου τοποθέτηση ήταν λανθασμένη σε ότι αφορά την @ts. Εκ παραδρομής, θεώρησα ότι της παραχωρήθηκε μέρος της οικείας.Οπότε οι υποθέσεις μου, είχαν λανθασμένη αρχική βάση. Στο σενάριο που αναφέρθηκα: Γονείς παραχωρούν μέρος της οικείας, στο τέκνο τους. Το τέκνο τους μαγικά γίνεται δικαιούχος διάφορων επιδομάτων, δίχως να προσμετράται το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, αφού δεν είναι φιλοξενούμενος. Για ότι αφορά τη νομιμότητα του παραπάνω τεχνάσματος, μπορεί να σου απαντήσει πιο καταρτισμένα ένας λογιστής. Το δεδομένο είναι πως τα προηγούμενα έτη, εφαρμοζόταν κατά κόρον. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, christakos07 είπε Η αρχική μου τοποθέτηση ήταν λανθασμένη σε ότι αφορά την @ts. Εκ παραδρομής, θεώρησα ότι της παραχωρήθηκε μέρος της οικείας.Οπότε οι υποθέσεις μου, είχαν λανθασμένη αρχική βάση. Στο σενάριο που αναφέρθηκα: Γονείς παραχωρούν μέρος της οικείας, στο τέκνο τους. Το τέκνο τους μαγικά γίνεται δικαιούχος διάφορων επιδομάτων, δίχως να προσμετράται το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, αφού δεν είναι φιλοξενούμενος. Για ότι αφορά τη νομιμότητα του παραπάνω τεχνάσματος, μπορεί να σου απαντήσει πιο καταρτισμένα ένας λογιστής. Το δεδομένο είναι πως τα προηγούμενα έτη, εφαρμοζόταν κατά κόρον. Αυτό γίνεται κατά ΚΟΡΟΝ, η ΟΧΙ ? Στις 20/6/2019 στις 3:43 ΜΜ, GREGORYMO είπε 600.000€ φορολογούμενοι, από την μια χρονιά στην άλλη, από φιλοξενούμενοι, δήλωσαν ότι ΒΡΗΚΑΝ σπίτι. Ήρθε η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! Η ΟΧΙ ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Η αρχική μου τοποθέτηση ήταν λανθασμένη σε ότι αφορά την @ts. Εκ παραδρομής, θεώρησα ότι της παραχωρήθηκε μέρος της οικείας.Οπότε οι υποθέσεις μου, είχαν λανθασμένη αρχική βάση. Ok τότε, αφήνουμε στην άκρη την αρχική σου τοποθέτηση μια και ήταν λανθασμένη. 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Στο σενάριο που αναφέρθηκα: Γονείς παραχωρούν μέρος της οικείας, στο τέκνο τους. Το τέκνο τους μαγικά γίνεται δικαιούχος διάφορων επιδομάτων, δίχως να προσμετράται το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, αφού δεν είναι φιλοξενούμενος. Στην πράξη για τη νομιμότητα του παραπάνω τεχνάσματος, μπορεί να σου απαντήσει πιο καταρτισμένα ένας λογιστής. Το σενάριο που περιγράφεις ΔΕΝ είναι εφικτό για πολλούς λόγους. Οι γονείς ΔΕΝ μπορούν να παραχωρήσουν μόνο ένα τμήμα ή ένα δωμάτιο στο τέκνο τους, εκτός και αν το χωρίσουν πρώτα με σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Οι γονείς ΔΕΝ μπορούν να παραχωρήσουν ούτε ολόκληρο το σπίτι στο οποίο ζουν (δλδ το δηλώνουν ως κατοικία τους) στο τέκνο τους. Όσο για την νομιμότητα του φανταστικού σου τεχνάσματος, εσύ είσαι αυτός που πρέπει να αποδείξει πως είναι εφικτό μια και είναι δικός σου ισχυρισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 @Joshua21 Οπότε αφού ψάχνουμε με το ζόρι να τους δώσουμε λεφτά καλύτερα να το κόψουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα