Προς το περιεχόμενο

κεα ερωτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΩς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΔΛΔ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ Η ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ??

Επεξ/σία από Χριστινα77
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Χριστινα77 είπε

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΩς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΔΛΔ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ Η ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ??

• Μην γράφεις κεφαλαία γιατί δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε αυτό που γράφεις.
  • Like 2

δεν την ξερω την απάντηση αλλα άν δεν κάνει επειδη εχει πλέον εισόδημα θα σου ζητησουν να δειξεις τα εισοδήματά της γιατι ειστε στο ίδιο σπίτι και μετράνε και για σένα. ειστε ενα νοικοκυριό μαζί (εσυ και αυτη).

στην φετινη δηλωση για το 18  δηλωσε αλλη κατοικια οποτε δεν φαινεται πλεον οτι μενει στο ιδιο σπιτι.γι αυτο κ μπορω πλεον να το παρω εγω.απλα δεν ξερω αν μπορω να το παρω αμεσα η να περιμενω ενα μηνα τουλαχιστον.ωσ τωρα ηταν ανεργη.τωρα επιασε δουλεια αλλα δεν θα κανει ανανεωση ουτωςη αλλως.

7 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εγώ πάντως μπερδεύτηκα. Καμία συνοχή

δε νομιζω!

8 λεπτά πριν, ougxar είπε

εμεις γιατι κοιταξε,στην εντελεια,αρχαιοι ουτε ουτε κυριε κοιταξτε αυτοι... αυτο ακριβως τιποτε αλλο

• Like 1
  • Thanks 1

Καλά τι στο διατανο; Γιατί δεν ελέγχουν τη συγγένεια του ατόμου που παραχωρεί με αυτόν που αιτείται; Ειναι πολυ απλό και θα πετούσαν τόσους μπαχτατσηδες εκτός.

• Like 1

2 ώρες πριν, ougxar είπε

εμεις γιατι κοιταξε,στην εντελεια,αρχαιοι ουτε ουτε κυριε κοιταξτε αυτοι... αυτο ακριβως τιποτε αλλο

Θεός!!!

• Like 2

5 ώρες πριν, christakos07 είπε

Καλά τι στο διατανο; Γιατί δεν ελέγχουν τη συγγένεια του ατόμου που παραχωρεί με αυτόν που αιτείται; Ειναι πολυ απλό και θα πετούσαν τόσους μπαχτατσηδες εκτός.

600.000€ φορολογούμενοι, από την μια χρονιά στην άλλη, από φιλοξενούμενοι, δήλωσαν ότι ΒΡΗΚΑΝ σπίτι. Ήρθε η ΑΝΑΠΤΥΞΗ !

Στις 20/6/2019 στις 2:40 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Τα ξέρει αυτά το ΔΝΤ;

πιο?γιατι παιρνω κατι κ δεν το ξερω?δεν παιρνω κατι κυριε μου η ξαδερφη μου παιρνει.δεν καταλαβα το υφακι εμενα βρηκες?βρε αιντε απο δω

2 λεπτά πριν, Χριστινα77 είπε

πιο?γιατι παιρνω κατι κ δεν το ξερω?δεν παιρνω κατι κυριε μου η ξαδερφη μου παιρνει.δεν καταλαβα το υφακι εμενα βρηκες?βρε αιντε απο δω

θελετε μηπως να τα βαλουμε κατω ολα να δουμε ποιος δουλευει ποιον?εγω εδω ειμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...