Στεφανος123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, skiabox είπε Ναι ακριβώς. Το παλικάρι απλά δεν παίζεται! Το καλύτερο tutorial που έχω δει ποτέ. Καλυτερος και απο τον Andrei Neagoie? Αν ναι, γιατι?
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε Καλυτερος και απο τον Andrei Neagoie? Αν ναι, γιατι? Πηδάει πάααααρα πολλά πράγματα ο Neagoie. Ουσιαστικά κάνει tutorial για ήδη es6 javascript experienced developer όπως και άλλοι tutors βέβαια. Ενώ ο Andrew πριν χρησιμοποιήσει κάποιο es6 feature κάνει ξεχωριστό lecture πριν. Επίσης δεν χρησιμοποιεί create-react-app οπότε ξέρεις τα πάντα για το τι κρύβεται από κάτω.
Στεφανος123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, skiabox είπε Πηδάει πάααααρα πολλά πράγματα ο Neagoie. Ουσιαστικά κάνει tutorial για ήδη es6 javascript experienced developer όπως και άλλοι tutors βέβαια. Ενώ ο Andrew πριν χρησιμοποιήσει κάποιο es6 feature κάνει ξεχωριστό lecture πριν. Επίσης δεν χρησιμοποιεί create-react-app οπότε ξέρεις τα πάντα για το τι κρύβεται από κάτω. Η αληθεια ειναι οτι το εχω παρατηρησει κεγω οτι θεωρει το κοινο του πιο experienced και καποια πραγματα δεν τα εξηγει. Αν εχεις καποιο υποβαθρο νομιζω μπορεις να το πας τρενο. Τουλαχιστον στο zero to mastery στο JS section και Node.js χωρις να εχω καμια εμπειρια απο JS το πηγα δυνατα. Απο udemy για React λεω να τσιμπησω του Andrei? Τι λετε? Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Στεφανος123
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2019 στις 1:45 ΠΜ, Στεφανος123 είπε Η αληθεια ειναι οτι το εχω παρατηρησει κεγω οτι θεωρει το κοινο του πιο experienced και καποια πραγματα δεν τα εξηγει. Αν εχεις καποιο υποβαθρο νομιζω μπορεις να το πας τρενο. Τουλαχιστον στο zero to mastery στο JS section και Node.js χωρις να εχω καμια εμπειρια απο JS το πηγα δυνατα. Απο udemy για React λεω να τσιμπησω του Andrei? Τι λετε? Εγώ θα ξεκινούσα με Andrew Mead και θα συνέχιζα με Andrei ή FrontEnd Masters. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από skiabox
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Τα prop types πως τα ελέγχετε παιδιά; Με EsLint;
Predatorkill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skiabox είπε Τα prop types πως τα ελέγχετε παιδιά; Με EsLint; Ναι αλλα ειναι λιγο μυστηρια στο ματι, δλδ πρεπει για το array να πεις οτι περιμενεις object Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Predatorkill
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ναι αλλα ειναι λιγο μυστηρια στο ματι, δλδ πρεπει για το array να πεις οτι περιμενεις object Ψάχνοντας για λύσεις γενικά στο es6 typing check έπεσα σε αυτό το διαμάντι! https://github.com/sylvainpolletvillard/ObjectModel Τελικά επειδή το ObjectModel προσθέτει performance overhead θα βάλω flow.
vadou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ναι αλλα ειναι λιγο μυστηρια στο ματι, δλδ πρεπει για το array να πεις οτι περιμενεις object Γιατί είναι μυστήρια; Αφού το type του array είναι object. No? typeof []; // object
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά σε full stack course με χρήση μόνο hooks υπάρχει τίποτα; Front-End masters που γράφτηκα δεν μου άρεσε.
Predatorkill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vadou είπε Γιατί είναι μυστήρια; Αφού το type του array είναι object. No? typeof []; // object Γι αυτο εγραψα «στο ματι» 🙂 SmartTable.propTypes = { name: React.PropTypes.string.isRequired, cols: React.PropTypes.arrayOf(React.PropTypes.string), rows: React.PropTypes.arrayOf(React.PropTypes.string), }; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Predatorkill
skiabox Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα θα δοκιμάσω να φτιάξω ένα cra with typescript support. Ελπίζω να πάει καλά!
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Από ότι βλέπω πάντως η τάση στη React είναι να φύγουμε εντελώς από τα class components και να πάμε στα functional components με χρήση react hooks.
Predatorkill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, skiabox είπε Από ότι βλέπω πάντως η τάση στη React είναι να φύγουμε εντελώς από τα class components και να πάμε στα functional components με χρήση react hooks. Δεν εχω ακουμπησει hooks, ακομα γραφω με τον «παλιο» τροπο, καποια components ισως να μην γινεται να γραφτουν με hooks, απο τη πλευρα της αναγνωσης/συντηρησης κωδικα παντα.
skiabox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Πιο updated react course αυτή τη στιγμή αυτό του Brad Traversy. Οχι για πολύ αρχάριους.
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 24/9/2019 στις 11:06 ΜΜ, Predatorkill είπε Δεν εχω ακουμπησει hooks, ακομα γραφω με τον «παλιο» τροπο, καποια components ισως να μην γινεται να γραφτουν με hooks, απο τη πλευρα της αναγνωσης/συντηρησης κωδικα παντα. Με hooks κόβεις μπόλικο πράγμα από την κλάση που γίνεται functional component. Πως μου έλεγες ότι με react μένει ο μισός κώδικας σε σχέση με angular. Κάπως έτσι! Για εμένα που είμαι και καινούριος στην React είναι ότι πρέπει η χρήση μόνο functional components και hooks από την αρχή! Rip classes! Επίσης μπορείς πολύ εύκολα να αρχίζεις να μπαίνεις στον κόσμος των hooks μιας και μπορείς να αλλάξεις μια μεμονωμένη κλάση σε functional component και αυτό μετά συνεργάζεται όπως πριν με όλο το υπόλοιπο app!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα