Pendulum Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα.Το pc μου δεν απενεργοποιείται.Οταν επιλεγω την απενεργοποιηση,κανει επανεκίνηση.Δεν κλεινει ουτε απ'το κουμπί.Κανει παλι επανεκινηση.Μηπως ξερει καποιος κατι; Ευχαριστω εξ αρχης
Burner Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δεν αναφέρεις τι λειτουργικό έχεις, και τι motherboard. Για βοήθησε λίγο με το τι έχεις στο σύστημα σου.
Pendulum Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Εχω windows XP-Home.motherboard δεν ξερω φιλε.Στο πλαισιο που πηρα και ρωτησα μου ειπαν οτι ισως ειναι προβλημα των windows και προτειναν να τα βγαλω και να τα επανεγκαταστησω.
Jikail Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Κάνε ένα search στο forum και θα δεις ότι έχει παρουσιαστεί πολλές φορές. Μπορεί να βρεις και τη λύση.
billpeppas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένο το ACPI ? ( στο BIOS ή και στα Windows ) Αν το έχεις , πιθανότατα να χρειαστεί να επανεγκαταστήσεις τα Windows.
patriot Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 an to bgaleis apo tin priza pali epanekinisi kanei ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.