Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Σίγουρα αυτός είναι ο νόμος, με τη διαφορά ότι κανένας δεν ασχολείται πόσο καιρό είναι το αμάξι Ελλάδα επειδη πολύ απλά δεν μπορεί να το αποδείξει κανένας ότι είναι πάνω από 6 συνεχόμενους μηνες,για λιγότερο μπορεί,εφοσων μιλάμε πάντα για μόνιμο κάτοικο εξωτερικού,είτε είναι ξένος είτε Έλληνας δηλωμένος έτσι στην εφορία, αυτά μου τα είπε τελωνειακος στους Ευζωνους,εκεί να δεις κατασχεμένα με βουλγαρικά νούμερα. Οποτε κυνηγούν Έλληνες με μόνιμη κατοικία Ελλάδα αλλά οδηγούν αμάξια με ξενες πινακιδες.
BarcodeCrew Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Αυτο ναι ,αλλα αν τρακαρει εδω ,μετα αντε να βγαλει ακρη...... Και εγω οδηγουσα με ξενες πινακιδες Αθηνα για 4 μηνες ,κανεις δεν με σταματησε. Εχω διαβασει ,αν εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου , εχουν δικαιωμα να τους αποδειξεις για τους τελευταιους 6 μηνες λογοαριασμους δεκο κτλπ. Γνωριζω βουλγαρους μονιμοι κατοικοι Αθηνα που παλι οδηγανε με βουλγαρικες πινακιδες ,αλαλ ειναι ρισκο. Μια-δυο ποτε δεν ξερεις ,εχω διαβασει και ακουσει διαφορα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα